- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 33
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.341
cennetkokulumm 23-24 nisanKuzum liste için bat tarihini de yazarsan seni ekleyeyim. İnşallah sana da uğurlu gelir topiğimiz sağlıcakla hamile kalırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cennetkokulumm 23-24 nisanKuzum liste için bat tarihini de yazarsan seni ekleyeyim. İnşallah sana da uğurlu gelir topiğimiz sağlıcakla hamile kalırsın.
Regl günün canımBAT ne demek?
hmmRegl günün canım
E abla benim bat 6 nisannnBende sadece batma var canım sol tarafta daha çok 3 Nisan bat günüm ama bat için de belirtim yok hala bende bilmiyorum ne olacak halim
Beklenen adet tarihi canımmBAT ne demek?
Hayırlısı bakalım canım benim içime yok gibi doğuyor batı bekliyorum ben sankiE abla benim bat 6 nisannn
Abla Allah tan ümit kesilmez inşallah vardırHayırlısı bakalım canım benim içime yok gibi doğuyor batı bekliyorum ben sanki
Amin canım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAbla Allah tan ümit kesilmez inşallah vardır
Rabbim isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende dahil
Çok net görünüyo burda hadi hayırlı olsun çok sevindimBöyle abla çok net cıkmamıs fotoEki Görüntüle 2253165
Teşekkür ederim canım benimÇok net görünüyo burda hadi hayırlı olsun çok sevindim
Yaaaa junesss ne zaman hamis kaldin masallah 8haftalik bile olmus bn gozden kaciirmisim cokkk sevindim cnmm. Hsg den sonra hemen olmus olmali :)Tatlışım günaydınlar, iş ve özel durumlardan giremedim bayadır foruma biliyorsunuz, bir de yeni topicte sayfalar çok hızlı akmış hepsini okumam mümkün değil
Ammaaa sizi çok ama çooook özledim ki ben
Herkes iyidir umarım
Cennet kokukum bebeginin cinaiyetini ogrenmek icin kac sayda okudum bilmiyorum . Gozlerim kanadi :))). Cok sevindim oglusunun duasi kabul olmus saglikli olsunda insallah. Senin gibi iyi insanlar erkek annesi olsunSağol kuzum iyiyim seni sormalı sen nasılsın ?
Ben gittim canım kontrole çok şükür bebiş iyi herşey yolunda. Ama cinsiyet için biraz daha beklicez netleşmesi için. Doktor baştan itibaren hep erkek dedi. Hatta 4 sefer erkek dedi. Ama bizimki popo üstü oturmuş birde ayakları çapraz yapmış keyif yapıyor aralardan gördüğüm kadarıyla çıkıntısı var erkek dedi. Yine de kesin bir şey söylemek için 1 ay sonra bakalım dedi. Bizde beklicez bakalım artık. Cuma günü devlet hastanesinde tiroit kontrolüm var birde ikili test sonuçlarımı almaya gidicem belki ordaki doktorum da bişeyler söyler diye umuyorum kısmet artık kuzum.
Kismet abla yapcak birsey yokHayırlısı olsun canım inşallah en kısa zaman gelecek beklenen hayırlı haberler Allah’ın izniyle
Çok normal benim arkadaşım 6 gün önceden yaptı böyle silik çıktı ama kimyasal yaşadıysan hemen gidip kan ver canım doktor belki vitamin falan başlatır takip eder gebeliğini ihmal etme sakınTeşekkür ederim canım benim
KIZLAR BATA 5 GÜN VARKEN CIKTI BU
ÖNCEDEN HAMİLE KALAMADIGIM ZAMANLARDA DA YAPTIM AYNI TESTTEN KOCA BİR NEGATİF Tİ
BU DEFA ÇİZGİ ÇIKTI GECEN AY KİMYASAL YAŞADIM UMARIM SAĞLIKLIDIR VARSA EGER
NORMALMİ SİZCE SUAN BÖYLE CIKMASI
Cumartesi giderim ancak canım çalışıyorumÇok normal benim arkadaşım 6 gün önceden yaptı böyle silik çıktı ama kimyasal yaşadıysan hemen gidip kan ver canım doktor belki vitamin falan başlatır takip eder gebeliğini ihmal etme sakın
Kanda baktırıp kesinleştir ama iş çıkışı kan ver onlar maille falan atıolar sonucunu folik asit içiosundur zaten ağır kaldıma çiğ şeyler yeme dikkat kuzum kendineCumartesi giderim ancak canım çalışıyorum
Nasıl güzel bi hikaye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimizin başınaEvet kızçeler, benim hamileliğim de tam bir mucize oldu gerçekten, ne kadar şükretsem azdır
2. çocuk için plan yaptığımızda rutin jinekolog muayenelerin birinde sol overda 1 tane 2 cm civarında çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Ama doktorum henüz çok yeni olduğu için gebeliğe engel olmadığını, takip edeceğimizi şu an da tedaviye gerek yok demişti; çünkü kist henüz çok yeniydi, 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Bütün kadınlık hormonlarım da gayet normal değerlerde çıkmıştı.
Sonra KK'da tesadüf soğan kürü topiğiyle karşılaştım, kisti olanlar 4 ay soğan kürü yapmalıydı, bende çok düzenli bir şekilde harfiyen uyarak 4 ay boyunca kürü yaptım; 3 ay sonra ki kontrolde kistin yapısı dağılmaya başlamış ve birazda olsa küçülmüştü doktorum da bunun iyi birşey olduğunu, dirençli ve şeklini koruyan kist değil demişti
Kendi doktorum bu süre zarfında eşimden de ilk defa spermiyogram testi ve benden de hsg istedi; hsgyi tamamen benim tercihime bıraktı, ama bende kist olduğu için aklımda yapışıklık vs var mı yok mu emin olmak istedim, ve anestezisiz hsg çektirdim, sonra eşim de sperm örneği verdi ancak sonuç çıkınca biz şok olduk, Kruger'e göre eşimin morfolojisi 0'dı yani total spermlerin içinde 1 tane bile şekli düzgün olan sperm yoktu; ancak hem kendi kadın doğum doktorum hem de eşimin gittiği ürolog morfolojinin önemli olmadığını sayı ve ileri hareketliliğe önem verdiklerini ve bu sonuçla da normal yolla gebelik olur denildi..
Sonuçta bizim daha önce doğal yollarla tek bir ilişki ile olan bir evladımız daha vardı.
Doktorlar da daha önce nasıl doğal yollarla oldu ise yine olacağını söylemişlerdi.
Neyse biz eşimle hiç moralleri bozmadan aynı ay gün aşırı ilişki düzenine devam ederek değerlendirdik ama biz nedense yine de o kadar eminiz ki hemen hamilelik olmayacağına kendimize en az 3 ay süre bile vermiştik bu zaman içinde
Ama bir de ne görelim benim göbüşe bir melek aynı ay gelmişti bile
Allah Ol dedi ve Oldu
Darısı dileyen, isteyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah...
Kızlar erken gebelik testi
Canım folikasit kullanmıyorum alıp kendim kullanıyımmı ki senceKanda baktırıp kesinleştir ama iş çıkışı kan ver onlar maille falan atıolar sonucunu folik asit içiosundur zaten ağır kaldıma çiğ şeyler yeme dikkat kuzum kendine