Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A Aminn canım tesekkur ederimmm

Herkese merhaba adetimin 2.gününde küre basladım.sizce sorun olur mu?
ben adetin 5. günü başladım adetim arttı 11.gündeyim inşallah biter.kimininde adetini kesiyomuş.ama benim adetimi söktürdü resmen. çocuk için adetten sonra başla derim.

Beyaz süt gibi akıntının regl belirtisi olduğunu düşünmüyorum canım ben. Ama sen kendini daha iyi bilirsin herkesin yapısı farklı. Regl belirtisi olarak görüyor musun sürekli bu akıntıyı ?
Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyle

İnşallah yook çok dikkat ediyorum tabi nasip kader ama folik asit kullanıyorum 8.hafta gidiyim diyorum hani tamam bebek görmek istiyorum nasip olursa utrasonda sanki o zaman tatmin olucam tam hani böyle zar zor görğnsün daha küçük kalp atışı başlamamış demesin kalbim ferah çıkmak istiyorum inşallah

Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyle

Canım bahsettiğin akıntı hamile isen de oluyor adet tarihine doğru yani hemen olumsuz düşünme. Hayırlısı bakalım inşallah bu ay yolun gebeliğe çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…