- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.381
Canim kullandigin folicasitin resmini buraya ata bilirmisin?Tutunması içinde folik asit çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kullandigin folicasitin resmini buraya ata bilirmisin?Tutunması içinde folik asit çok iyi
4 gün var canımBata ne kadar kalmiw?kolge var sanki
Aminn canım tesekkur ederimmmGünaydın canım
Erken gebelik testinde normal gebelik testin aynı şekilde silik çizgiyi çıkarmış canım adetine 4 gün var böyle çıkması çok çok normal. Ben zaten seni çok umutlandırmak istemesem de senin günler öncesinden bile söylediğin belirtilerden dolayı senden çok umutluydum. İnşallah Rabbim sağlıcakla tamamına erdirir kucağın aldığın günleri gösterir sana. İsteyen bütün arkadaşlarımıza da aynılarını nasip etsin
Folik asite gebelik düşündüğünden itibaren başlasaymışsın iyi olurmuş ama geç kalmış sayılmazsın. hemen al başla mutlaka düzenli iç ilk 3 ay kullanman çok önemli. Kullanacağın marka ne olursa olsun günlük 400 mg doz olsun. Folbiol hamilelik öncesi kullanılabiliyor ama hamilelikte onun mg yüksek. Ona dikkat edersin canım.
ben adetin 5. günü başladım adetim arttı 11.gündeyim inşallah biter.kimininde adetini kesiyomuş.ama benim adetimi söktürdü resmen. çocuk için adetten sonra başla derim.Herkese merhaba adetimin 2.gününde küre basladım.sizce sorun olur mu?
hayırlı ve sağlıklı olsun ne güzel bir mutluluk :)Kızlaaaaaarrrrr
Günaydın
Erken gebelik testine güvenemedim
Kaset test buda
Daha yeni yaptım 2 dk içinde test böyleeeee
Kizlar beyaz akintim var sut gibi qaliba bu regl habercisi
Aminn tesekkur ederimmmhayırlı ve sağlıklı olsun ne güzel bir mutluluk :)
Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyleBeyaz süt gibi akıntının regl belirtisi olduğunu düşünmüyorum canım ben. Ama sen kendini daha iyi bilirsin herkesin yapısı farklı. Regl belirtisi olarak görüyor musun sürekli bu akıntıyı ?
Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyle
Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyle
Kızlaaaaaarrrrr
Günaydın
Erken gebelik testine güvenemedim
Kaset test buda
Daha yeni yaptım 2 dk içinde test böyleeeee
Canım nasılsın nasıl gidiyor düğün telaşı derken kendini yormuyorsun dimi kuzum ?
Değerin çok güzel çıkmış canım. Ultrasona ne zaman gireceksin canım tam anlamdım saat 8 demi ayın 8 in de mi?
6 haftalık olunca gidebilirsin kuzum doktora fazlada beklemene gerek yok ben tahmin edebiliyorum içindekileri kendini zor tutuyorsun. Rabbim inşallah bu sefer bu güzel süreci sana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım.
Canim kullandigin folicasitin resmini buraya ata bilirmisin?
Canim kullandigin folicasitin resmini buraya ata bilirmisin?
Inwallah ablam beklicez bakalim.inwallah iyi haberler alirim bu ay inan ki hic sabrim kalmadi 1 yildan cok deniyoruzCanım bahsettiğin akıntı hamile isen de oluyor adet tarihine doğru yani hemen olumsuz düşünme. Hayırlısı bakalım inşallah bu ay yolun gebeliğe çıkar.