Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Günaydın canım :KK68:

Erken gebelik testinde normal gebelik testin aynı şekilde silik çizgiyi çıkarmış canım adetine 4 gün var böyle çıkması çok çok normal. Ben zaten seni çok umutlandırmak istemesem de senin günler öncesinden bile söylediğin belirtilerden dolayı senden çok umutluydum. İnşallah Rabbim sağlıcakla tamamına erdirir kucağın aldığın günleri gösterir sana.:dua: İsteyen bütün arkadaşlarımıza da aynılarını nasip etsin:dua:

Folik asite gebelik düşündüğünden itibaren başlasaymışsın iyi olurmuş ama geç kalmış sayılmazsın. hemen al başla mutlaka düzenli iç ilk 3 ay kullanman çok önemli. Kullanacağın marka ne olursa olsun günlük 400 mg doz olsun. Folbiol hamilelik öncesi kullanılabiliyor ama hamilelikte onun mg yüksek. Ona dikkat edersin canım.
Aminn canım tesekkur ederimmm

Beyaz süt gibi akıntının regl belirtisi olduğunu düşünmüyorum canım ben. Ama sen kendini daha iyi bilirsin herkesin yapısı farklı. Regl belirtisi olarak görüyor musun sürekli bu akıntıyı ?
Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyle😓

Canım nasılsın nasıl gidiyor düğün telaşı derken kendini yormuyorsun dimi kuzum ?

Değerin çok güzel çıkmış canım. Ultrasona ne zaman gireceksin canım tam anlamdım saat 8 demi ayın 8 in de mi?

6 haftalık olunca gidebilirsin kuzum doktora fazlada beklemene gerek yok ben tahmin edebiliyorum içindekileri kendini zor tutuyorsun. Rabbim inşallah bu sefer bu güzel süreci sana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım. :dua::dua::dua::anneadayı::emir_bebek::nazar:

İnşallah yook çok dikkat ediyorum tabi nasip kader ama folik asit kullanıyorum 8.hafta gidiyim diyorum hani tamam bebek görmek istiyorum nasip olursa utrasonda sanki o zaman tatmin olucam tam hani böyle zar zor görğnsün daha küçük kalp atışı başlamamış demesin kalbim ferah çıkmak istiyorum inşallah 🙏

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 27
Canim her ay reglden once goruyordum awiri derecede amma bu ay biraz farkli sabahlari ilk idrarimdan sonra akintim oluyor sut gibi.bilmiyorum neden boyle😓

Canım bahsettiğin akıntı hamile isen de oluyor adet tarihine doğru yani hemen olumsuz düşünme. Hayırlısı bakalım inşallah bu ay yolun gebeliğe çıkar. :dua:

X