Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok net görünüyo burda hadi hayırlı olsun çok sevindim
Teşekkür ederim canım benim
KIZLAR BATA 5 GÜN VARKEN CIKTI BU
ÖNCEDEN HAMİLE KALAMADIGIM ZAMANLARDA DA YAPTIM AYNI TESTTEN KOCA BİR NEGATİF Tİ
BU DEFA ÇİZGİ ÇIKTI GECEN AY KİMYASAL YAŞADIM UMARIM SAĞLIKLIDIR VARSA EGER
NORMALMİ SİZCE SUAN BÖYLE CIKMASI

Reactions: mnt
Yaaaa junesss ne zaman hamis kaldin masallah 8haftalik bile olmus bn gozden kaciirmisim cokkk sevindim cnmm. Hsg den sonra hemen olmus olmali :)

Cennet kokukum bebeginin cinaiyetini ogrenmek icin kac sayda okudum bilmiyorum . Gozlerim kanadi :))). Cok sevindim oglusunun duasi kabul olmus saglikli olsunda insallah. Senin gibi iyi insanlar erkek annesi olsun

Çok normal benim arkadaşım 6 gün önceden yaptı böyle silik çıktı ama kimyasal yaşadıysan hemen gidip kan ver canım doktor belki vitamin falan başlatır takip eder gebeliğini ihmal etme sakın

C- life diye bi macun varmış kızlar duydunuz mu hiç bi de soğan kürüyle birlikte alınmıomuş eğer bu ay olmazsa gelecek ay alacam gibi araştırıyorum

Nasıl güzel bi hikaye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…