- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.321
Balsın sen ballllBiliyorum elbette canım benim, biz bu zamanlara birlikte geldik, kaç aydır her günümüz bu forumda geçti
Amin kuzum inşallah, en hayırlı zamanda darısı sana veBilgeUfuk kuzuma inşallah
Allah tüm isteyenlere nasip etsin, çifter çifter nasip etsin
En güzel zamanlara yaklaştın canım, sende inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın, Allah gönlüne göre versin canım
Sen şimdi çok daha iyisin canım bence, en azından kendine bir yol belirledin ve istikrarlısın da bak ne güzel, sen kendini aslında bi nevi hamileliğe hazırlıyorsun kuzum☺
Ablam ben dun olmustum zaten burda soylemedim sanirimCanım senin regl günündü bugün galiba varmı bişiyler
Bugundü kuzum ama dun oldum zaten. Bugun 2.gun. sende varmi belirti felan gunun var daha seninBilgeUfuk naptın canım dünmüydü senin bat ? :)
oyyy önümüzdeki aylara artık kısmet kuzum.Bugundü kuzum ama dun oldum zaten. Bugun 2.gun. sende varmi belirti felan gunun var daha senin
Ay ayy ayy hadi bakalim beni haberdar etmeyi unutma sakin. Hadi bakalim canim yaa hakkinda hayrlisi olsun. Insallah vardr bu sefer bebis ❤❤oyyy önümüzdeki aylara artık kısmet kuzum.
benim bata 6 var netten toplu test aldımmm yapcam hergün.
bugun birini yaptım gelmişken öğlen.
gölgelik var gibi sanki ama bilmiyorum bakalımmm hakkımızda hayırlısını versin allahhhh :)
kısmet canım tabikide her iki durumdada mutlaka haber veririmmm :)Ay ayy ayy hadi bakalim beni haberdar etmeyi unutma sakin. Hadi bakalim canim yaa hakkinda hayrlisi olsun. Insallah vardr bu sefer bebis ❤❤
kısmet canım tabikide her iki durumdada mutlaka haber veririmmm :)
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zaman gelecek beklenen hayırlı haberler Allah’ın izniyleAblam ben dun olmustum zaten burda soylemedim sanirimPardooonnn
Canım giremedim bugün naptın yaptın mı test? Benimde batmalarım çok ama düşünmedim test yapmayı 3 gün kaldı diye. Bence yapmadıysan bekle bat gününü öyle yap.Abla kasıgımın sağında bişey var hissediyorum yani bişey var derken batmalarım hep aynı noktada
Belimde hafif agrı var
Akşam erken gebelik testi yapsammıki
Bata 5 gün var yumurtlamanın 9. Günü
KIZLAR SİZDE Bİ YORUM YAPIN BANA
Abla erken gebelik testiCanım giremedim bugün naptın yaptın mı test? Benimde batmalarım çok ama düşünmedim test yapmayı 3 gün kaldı diye. Bence yapmadıysan bekle bat gününü öyle yap.
Böyle abla çok net cıkmamıs fotoCanım giremedim bugün naptın yaptın mı test? Benimde batmalarım çok ama düşünmedim test yapmayı 3 gün kaldı diye. Bence yapmadıysan bekle bat gününü öyle yap.
Canım valla var gibi duruyor ama emin olamadım. Hadi inşallah güzel haber gelsinAbla erken gebelik testi
Sence?
5 dk sonra böyle oldu
Abla erken gebelik testi olunca bende emin olamadım bekliycem biraz daha bakalımCanım valla var gibi duruyor ama emin olamadım. Hadi inşallah güzel haber gelsin
Ayy inşallah canım bol bol dua edelim çizgiyi kırmızı görmek için. Gelsin bebişAbla erken gebelik testi olunca bende emin olamadım bekliycem biraz daha bakalım
İnşallah ablacımAyy inşallah canım bol bol dua edelim çizgiyi kırmızı görmek için. Gelsin bebiş
Bende sadece batma var canım sol tarafta daha çok 3 Nisan bat günüm ama bat için de belirtim yok hala bende bilmiyorum ne olacak halimİnşallah ablacım
Sen nasılsın naptın
BAT ne demek?Bende sadece batma var canım sol tarafta daha çok 3 Nisan bat günüm ama bat için de belirtim yok hala bende bilmiyorum ne olacak halim