- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.401
İnşallah yook çok dikkat ediyorum tabi nasip kader ama folik asit kullanıyorum 8.hafta gidiyim diyorum hani tamam bebek görmek istiyorum nasip olursa utrasonda sanki o zaman tatmin olucam tam hani böyle zar zor görğnsün daha küçük kalp atışı başlamamış demesin kalbim ferah çıkmak istiyorum inşallah
Inwallah ablam beklicez bakalim.inwallah iyi haberler alirim bu ay inan ki hic sabrim kalmadi 1 yildan cok deniyoruz
Amin ablam hergunum duayla zaten kendime ve tum isteyenlere dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun dualarimizin kabulunu tezlewdirsinCanım kesinlikle haklısın ama şu kadarını söyleyeyim vakti geldiyse sen bile engel olamazsın hayırlısıyla gelsin bebişcik yeter ki. Ama işte bazen bize bir yol çiziliyor ve her şey vakti gelince oluyor. Bu süreçte Allah bizlere dayanma ve sabretme gücü versin inşallah.
Canım senin gönlün nasıl rahatsa nasıl istiyorsa öyle yap. En önemlisi senin neyi nasıl istediğin. Ama herşeyin güzel olacağını düşün hep olumsuzlukları olabildiğince çıkar. Ben öyle yapmıştım.
Peki test yapıldığında rutin diğer testlerini de yaptırdın mı canım genel biyokimya falan. Seni hemen olumsuz düşündürmek istemem ama tsh bakılmadıysa bi baktır derim canım. Benim hamileliklerin ikisinde de artmıştı doktor çok küçük dozda ilaç başlamıştı. Yani ilk 3 ay tsh 2,5 ve altı olması gerekiyor. Tsh için ilaç kullanmanın ayrıca hiç bir sakıncası yok zaten a grubu ilaç aksine faydası var canım. Tabi belkide senin ki normaldir. Ben korkutmuş olmayayım güzelce açıklayayım dedim.
inşallah seninde güzel haberini alırız.ben ilk hamile kaldığımda yoğun renksiz akıntım vardı tabi bu her insanda değişebilir :)Inwallah ablam beklicez bakalim.inwallah iyi haberler alirim bu ay inan ki hic sabrim kalmadi 1 yildan cok deniyoruz
Cok tewekkur ederim canim Allah seninde yardimcin olsun..benimki beyaz sut gibi kremsiye de benziyor boyle bir akinti.wimdi arawtiriyorum googldan bende hamile kalsanda kalmasanda adete yakin oluyormuw yaziyor.bilmedimki bekliyim adeti gorucezinşallah seninde güzel haberini alırız.ben ilk hamile kaldığımda yoğun renksiz akıntım vardı tabi bu her insanda değişebilir :)
CanimsinnOyyy kıyamam o güzel gözlerine kuzum sayfalar öyle hızlı akıyor ki bende bir şeyler kaçırıyor muyum diyorum okuyabildiğim kadarıyla okuyorum. Sen özelde mesaj yolla kuzum ben kıyamam gözlerine. İnşallah hayırlısı bakalım oğlum çok sevindi ufak bir yanılma payı olabilir bakalım ama büyük ihtimalle erkek gibi. Canım benim yaaa sizin gibi güzel insanlar olduğu sürece insanın hayatında kötü olmak mümkün mü iyi ki varsınız
Benim bal kızçem napıyor annesine sevdalı ya ben onu yerim ben bayılıyorum böyle aşık çocuklara
Anladım canım, sen nasıl istersen, ama erken haftada gitmen senin yararına olur elbetteBiliyorum canım ben kese görünüyo haftaya gel bebek ondan sonra kalbe gel ilkindeki gibi herzaman gitmek istemiyorum şimdi rahat rahat bekliyorum maşallah kalp atışını erken duymuşsunuz bende ilk vajinal uyrasonla duymuştum ilkinde kalbi 6 da ama şimdi bebek şeklini görmek istiyorum allahın izniyle folik asit kullanıyorum zaten değerlerime de bakmıştık vitamin takviyesine gerek yokdu şuan bir aksilikde yok çok şükür bekliyorum
Bata 2 gün kala kan verdim ilk, 379.25'ti sonra bir kez de battan 2 gün sonra verdim 4 günde 4 katından fazlaydı 4.574.56 idiİlk kanı ne zaman yaptırdın kaç çıkmıştı senin
bat ne zamandı.bekle canım adet geçerse test yaparsın.Cok tewekkur ederim canim Allah seninde yardimcin olsun..benimki beyaz sut gibi kremsiye de benziyor boyle bir akinti.wimdi arawtiriyorum googldan bende hamile kalsanda kalmasanda adete yakin oluyormuw yaziyor.bilmedimki bekliyim adeti gorucez
Canim bat 18 nisandi.amma yumurtlama erken oldugu icin 10 nisanda ola bilir canim.yumurtlamayi bu ay adetin 9 cu gunu gordum amma hep 14..ve 16 ci gunleri oluyordubat ne zamandı.bekle canım adet geçerse test yaparsın.
Teşekkürler canım benim, evet kuzum soğan kürü ve aynı ay hsg etkili olmuş olabilir. Hsg'den sonra adet olmadım.Yaaaa junesss ne zaman hamis kaldin masallah 8haftalik bile olmus bn gozden kaciirmisim cokkk sevindim cnmm. Hsg den sonra hemen olmus olmali :)
Amin, inşallahNasıl güzel bi hikayerabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına
Inan cok sevindim canim. Darisi bizlere insallahTeşekkürler canım benim, evet kuzum soğan kürü ve aynı ay hsg etkili olmuş olabilir. Hsg'den sonra adet olmadım.
Darısı senin başına ve tüm isteyenlere inşallah
Biz de büyük şok yaşadık canım, hiç beklemediğimiz bir ay nasip oluverdi çok şükür kiInan cok sevindim canim. Darisi bizlere insallah
Sana da hayırlı Kandiller kuzumHayirli kandiller hanimlar.
bata var baya aslında başka bir belirtin var mıCanim bat 18 nisandi.amma yumurtlama erken oldugu icin 10 nisanda ola bilir canim.yumurtlamayi bu ay adetin 9 cu gunu gordum amma hep 14..ve 16 ci gunleri oluyordu
hayırlı kandiller canımHayirli kandiller hanimlar.
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı biz bekleyenlere inşallah bu mübarek günde hepinize dua eder ve dua beklerimKızlaaaaaarrrrr
Günaydın
Erken gebelik testine güvenemedim
Kaset test buda
Daha yeni yaptım 2 dk içinde test böyleeeee