Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum elbette canım benim, biz bu zamanlara birlikte geldik, kaç aydır her günümüz bu forumda geçti:KK36:En Büyük KK
Amin kuzum inşallah, en hayırlı zamanda darısı sana ve BilgeUfuk BilgeUfuk kuzuma inşallah
Allah tüm isteyenlere nasip etsin, çifter çifter nasip etsin🙏🏼😘

En güzel zamanlara yaklaştın canım, sende inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın, Allah gönlüne göre versin canım:KK39::KK39:

Sen şimdi çok daha iyisin canım bence, en azından kendine bir yol belirledin ve istikrarlısın da bak ne güzel, sen kendini aslında bi nevi hamileliğe hazırlıyorsun kuzum☺😉
Balsın sen ballll💋🤗

Bugundü kuzum ama dun oldum zaten. Bugun 2.gun. sende varmi belirti felan gunun var daha senin
oyyy önümüzdeki aylara artık kısmet kuzum.
benim bata 6 var netten toplu test aldımmm yapcam hergün.
bugun birini yaptım gelmişken öğlen.
gölgelik var gibi sanki ama bilmiyorum bakalımmm hakkımızda hayırlısını versin allahhhh :)

oyyy önümüzdeki aylara artık kısmet kuzum.
benim bata 6 var netten toplu test aldımmm yapcam hergün.
bugun birini yaptım gelmişken öğlen.
gölgelik var gibi sanki ama bilmiyorum bakalımmm hakkımızda hayırlısını versin allahhhh :)
Ay ayy ayy hadi bakalim beni haberdar etmeyi unutma sakin. Hadi bakalim canim yaa hakkinda hayrlisi olsun. Insallah vardr bu sefer bebis ❤❤

Kızlar erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20190401_211826.jpg
    IMG_20190401_211826.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 49
Abla kasıgımın sağında bişey var hissediyorum yani bişey var derken batmalarım hep aynı noktada
Belimde hafif agrı var
Akşam erken gebelik testi yapsammıki
Bata 5 gün var yumurtlamanın 9. Günü
KIZLAR SİZDE Bİ YORUM YAPIN BANA
Canım giremedim bugün naptın yaptın mı test? Benimde batmalarım çok ama düşünmedim test yapmayı 3 gün kaldı diye. Bence yapmadıysan bekle bat gününü öyle yap.

X