- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.361
İnşaAllah sağlıklıdır bakalımAy çıkmış resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah sağlıklıdır bakalımAy çıkmış resmen
Kullan tabii folik asit gebeliğe hazırlık bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önemli yiyeceklerden de alırsın ama gebelik düşünen her kadın 3 ay öncesinden başlıyorCanım folikasit kullanmıyorum alıp kendim kullanıyımmı ki sence
Tamam yarın aldırırım eşimeKullan tabii folik asit gebeliğe hazırlık bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önemli yiyeceklerden de alırsın ama gebelik düşünen her kadın 3 ay öncesinden başlıyor
Ne demek sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallahhhTamam yarın aldırırım eşime
Teşekkür ederim uyardıgın içinnn
Teşekkür ederim canım benim
KIZLAR BATA 5 GÜN VARKEN CIKTI BU
ÖNCEDEN HAMİLE KALAMADIGIM ZAMANLARDA DA YAPTIM AYNI TESTTEN KOCA BİR NEGATİF Tİ
BU DEFA ÇİZGİ ÇIKTI GECEN AY KİMYASAL YAŞADIM UMARIM SAĞLIKLIDIR VARSA EGER
NORMALMİ SİZCE SUAN BÖYLE CIKMASI
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhNe demek sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallahhh
İnşallah canım çok sağol zaten koyulasma olmadan gitmemmmCanım normal silik çıkması ama regli geçmeden kana gitme tam kesinleşsin benimde böyleydi regliden önce sonra koyulaştı ama var yani bebişin tutunmuş bence
Tamam yarın aldırırım eşime
Teşekkür ederim uyardıgın içinnn
İnşallah canım çok sağol zaten koyulasma olmadan gitmemmm
Hem nasıllll hem nasıl hiç sormaBirşey kalmamış zaten ayy çok heycanlı ilk öğreniş silik cizgi falan insanın aklından binlerce şey geçiyo
Canım folikasit kullanmıyorum alıp kendim kullanıyımmı ki sence
Bende baslıyorum o halde yarın teşekkür ederim canlarımBen ilkinde önce başlamıştım canım vitamin zaten şimdide başladım kendim folice diye 400 ml yeterliymiş ilk 3 ay her hamile kullanıyo
Aynennn canım kısmetKismet abla yapcak birsey yok
Sabah erkenden oluyorsa yaparım tabiki evden çıkmadan önce ama öğlen diye okudum o yüzden canım teşekkür ederim cevabın için
Tamam kuzum hakkında en hayırlısı olsunBu arada cennetkokulumm benim yeni bat 26 nisan degistirirsin ablam
Cennet kokukum bebeginin cinaiyetini ogrenmek icin kac sayda okudum bilmiyorum . Gozlerim kanadi :))). Cok sevindim oglusunun duasi kabul olmus saglikli olsunda insallah. Senin gibi iyi insanlar erkek annesi olsun
Kızlaaaaaarrrrr
Günaydın
Erken gebelik testine güvenemedim
Kaset test buda
Daha yeni yaptım 2 dk içinde test böyleeeee
Yok kuzum kan verdim sadece önceki gün 4200 çıktı utrasona girmedim ama 8 de gidicem inşallah utrasona regli hesabıma göre 5+3 şuan 18 19 gibi planlıyorum randevumu beklemekle ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama içimden gelen bu hani utrasonda Tam bebek görmek istiyorum görünmeme ihtimali olmasın diye
Bata ne kadar kalmiw?kolge var sankiKızlar erken gebelik testi