-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.301
Abla kasıgımın sağında bişey var hissediyorum yani bişey var derken batmalarım hep aynı noktadaInşallah kuzum. Belirtilerin var gibi duruyor hayırlı haberi alırız inşallah
Inwallah ablam umarim iyi habarler vere bilirim bendeAllah iyilik versin canım iyi ol hep inşallah doktorun gibi bende çok umutluyum bu ay senden Rabbim inşallah nasip eder hayırlısı olsun kuzum inşallah.
INŞALLAH canım benim ya pek koyu diyemem ama çok ağrıyo dokununca tatlı bir sızı var her yaninda sağ ve sol kasikta batma var bilemiyorum.kistim olduğunda da bu şikayetlerin aynısı oldu ama sogan suyu içtim kist oluşmaması lazım baklemekten başka çare yok cevapladığın icin cokkk tesekkur ederimmerhaba gögüslerinzde koyulaşma varsa hamileliktir.-
Merhaba kızlar bende soğan kürüne başlıcağım bu ay ama sabahları yapma yada öğlen yapma imkanım yok akşamları içsem sadece olur mu ki
Kızlar selam, soğan kürü prolaktini yükseltiyor mu? Ben bu ay bir deneyeceğim artık aklıma başka bir şey gelmiyor...
Abla kasıgımın sağında bişey var hissediyorum yani bişey var derken batmalarım hep aynı noktada
Belimde hafif agrı var
Akşam erken gebelik testi yapsammıki
Bata 5 gün var yumurtlamanın 9. Günü
KIZLAR SİZDE Bİ YORUM YAPIN BANA
Inwallah ablam umarim iyi habarler vere bilirim bende
Biliyorum elbette canım benim, biz bu zamanlara birlikte geldik, kaç aydır her günümüz bu forumda geçtiAy senin hamile günlüğünü severim ben kızzz
Sağlıkla kucağına al kuzum inşallah.Ne kadar sevindiğimi söylememe gerek yok biliyorsun
En güzel zamanlara yaklaştın canım, sende inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın, Allah gönlüne göre versin canımAhh ahh ben umutsuz vaka bir buçuk yıl oldu daha da yok inşalllaah hayırlısı olur
Sen şimdi çok daha iyisin canım bence, en azından kendine bir yol belirledin ve istikrarlısın da bak ne güzel, sen kendini aslında bi nevi hamileliğe hazırlıyorsun kuzumAmin insAllah cnm
Aynen bi ara gerçekten cok felaket takmıştım ve günler geçmiyordu sanki ferahlık veren Rabbim e şükürler olsun
İnşallah canım, Amin; zaten ne zaman olduğu önemli değil önemli olan sağlıklı olup tamamına erebilmesi
Allah tam vaktinde sağlıcakla kavuşmamızı cümlemize ve bana da nasip etsin
Evet canım, mide bulantım ara sıra oluyor şimdilik
Henüz kilo almadım zaten, kahverengi lekelenmelerim var 15 gündür, doktorumun kontrolündeyim, şu ana kadar gayet sağlıklı ilerliyoruz
Allah tamamına erdirir inşallah
Sabah erkenden oluyorsa yaparım tabiki evden çıkmadan önce ama öğlen diye okudum o yüzden canım teşekkür ederim cevabın içinCanım İbrahim saraçoğlu çok mecbur kalırsanız akşam yemekten önce ve yatmadan önce 1 er bardak içebilirsiniz diyor.
Ama benim tavsiyem sabahları yapmandan yana. Evet biraz zor oluyor hele ki çalışıyorsan zaten bir çoğumuzda öyleyiz 10 dk erken kalksan yetiyor. Bir yandan o hazır olurken sende hazırlanırsın. Ama tabi yine de karar senin diğer türlü de içebilirsin.
ISTANBULLUGELINN canım o kadar çok yazışma var ki okuyamadım.sen ne yaptın?Doktora gittin mi ?
Kızlar selam, soğan kürü prolaktini yükseltiyor mu? Ben bu ay bir deneyeceğim artık aklıma başka bir şey gelmiyor...
Ohh süper canım kan değerin gayet sağlıklı görünüyor.Yok kuzum kan verdim sadece önceki gün 4200 çıktı utrasona girmedim ama 8 de gidicem inşallahutrasona regli hesabıma göre 5+3 şuan 18 19 gibi planlıyorum randevumu beklemekle ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama içimden gelen bu hani utrasonda Tam bebek görmek istiyorum görünmeme ihtimali olmasın diye
İnşallah canım, AminÇok şükür canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin
Abla kasıgımın sağında bişey var hissediyorum yani bişey var derken batmalarım hep aynı noktada
Belimde hafif agrı var
Akşam erken gebelik testi yapsammıki
Bata 5 gün var yumurtlamanın 9. Günü
KIZLAR SİZDE Bİ YORUM YAPIN BANA
Ohh süper canım kan değerin gayet sağlıklı görünüyor.Dayanabiliyorsan beklemen en mantıklısı.Güzel haberler alacaksın inş.Hayırlı olsun
canım o kadar beklemene gerek yok ki, şu an gitsen zaten kesenin çok rahat görünüyor olması lazım, beta hcg'ne göre söylüyorumYok kuzum kan verdim sadece önceki gün 4200 çıktı utrasona girmedim ama 8 de gidicem inşallahutrasona regli hesabıma göre 5+3 şuan 18 19 gibi planlıyorum randevumu beklemekle ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama içimden gelen bu hani utrasonda Tam bebek görmek istiyorum görünmeme ihtimali olmasın diye
canım o kadar beklemene gerek yok ki, şu an gitsen zaten kesenin çok rahat görünüyor olması lazım, beta hcg'ne göre söylüyorum
biz de 5+5'te ilk kez kalp atışını duyduk vajinal usg'den, kesemi de karından usg ile 4+5'te görmüştüm
canım o kadar beklemene gerek yok ki, şu an gitsen zaten kesenin çok rahat görünüyor olması lazım, beta hcg'ne göre söylüyorum
biz de 5+5'te ilk kez kalp atışını duyduk vajinal usg'den, kesemi de karından usg ile 4+5'te görmüştüm
Canım senin regl günündü bugün galiba varmı bişiylerDil altindan devam o zman❤