Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy sen hamile misin, tebrik ederim canım
Bu defa daha çabuk hamile kaldın bak korktuğun gibi olmadı, Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende bugün 8. haftaya girdim

Evet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin

Evet canım göremeyince seni bayadır tahmin ettim bende, çok iyi vermişsin
Teşekkür ederim canım, amin inşallah
Tez vakitte sana da nasip olsun
saol cnm bnm amin insAllah Rabbim en guzel vakitte nasil etsin insAllah bana da düşünmüyorum artk bat saymıyorum odak noktam farkli olunca ama nedense icimden bi ses ideal kiloma cok yakinlastgm zmn olacak dio ve daha 10 15 kg vqr onun icin
Evet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun cnm sana da saglikla kucagina al insAllah

Kuzum ben boğaz ağrısı yaptığını hiç duymadım bende yapmadı. Boğazların hassas ise tahriş yapmıştır belki. Yani sana şunu da söyleyeyim soğan kürünü herkes yapmalı diyor İbrahim Saraçoğlu öyle ki kışın grip bile olmazmışsın. Yani çok şükür ben ondan sonra hiç hastalanmadım. Öyle ki yanımda hep gripli insanlarda oldu. Kürden önce kürtajım vardı ve vücut direncim çok düşmüş ve baya kötü hasta oldum 3 hafta kendimi zor toparladım. Ama kürden sonra çok şükür. Tek bildiğim midede ülser veya gastrit olduğu sürece yapılmamalı. Onu da çok zorda kalır da yapmak zorunda kalırsanız aç karnına yerine tok karnına için diyor İ.S.

cennetkokulumm ablacim nasilsin bugun kontrolun vardi nasil gecdi?
Sağol kuzum iyiyim seni sormalı sen nasılsın ?

Ben gittim canım kontrole çok şükür bebiş iyi herşey yolunda. Ama cinsiyet için biraz daha beklicez netleşmesi için. Doktor baştan itibaren hep erkek dedi. Hatta 4 sefer erkek dedi. Ama bizimki popo üstü oturmuş birde ayakları çapraz yapmış keyif yapıyor aralardan gördüğüm kadarıyla çıkıntısı var erkek dedi. Yine de kesin bir şey söylemek için 1 ay sonra bakalım dedi. Bizde beklicez bakalım artık. Cuma günü devlet hastanesinde tiroit kontrolüm var birde ikili test sonuçlarımı almaya gidicem belki ordaki doktorum da bişeyler söyler diye umuyorum kısmet artık kuzum.

merhaba gögüslerinzde koyulaşma varsa hamileliktir.-

Mucizenin adısın kuzum hoş geldin topiğimize tekrardan çok özlemiştik artık yine beraberiz çok şükür. Senin mucizeni verene kurban olurum ben ne güzel bir umut oldun buradakilere kuzum Rabbim seni de bebişini de korusun sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah. Hemen listemizi güncelliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…