- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.261
Sag_salim kucagina al canimDoktora gittim canım, 7+1 olduk; 8. haftaya girdim çok şükür, Allah tamamına erdirir inşallah
Ayyyy sen hamile misin, tebrik ederim canımİnsallah canım ne kadar oldu bende yeni öğrendim 5 haft. İnşallah
Amin inşallah canım, çok sağolSag_salim kucagina al canim
adetim 1gun gecikince hemen yapicam normalde gecikme olmaz bat 8 nisan. cevapladığın için teşekkür.ederimCanim Bende lekelenme olmadi gebelik sinyalide ola bilir adete yakin yada adet gununden sonra bi test yap sen
Tamam canim yapadetim 1gun gecikince hemen yapicam normalde gecikme olmaz bat 8 nisan. cevapladığın için teşekkür.ederim
İnşallah canım sağlıklı bi hamilelik olur
Ayyyy sen hamile misin, tebrik ederim canım
Bu defa daha çabuk hamile kaldın bak korktuğun gibi olmadı, Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende bugün 8. haftaya girdim
Ayyyy sen hamile misin, tebrik ederim canım
Bu defa daha çabuk hamile kaldın bak korktuğun gibi olmadı, Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende bugün 8. haftaya girdim
Tamam canısı bende ilk iki gün koltuk altından ölçtüm sonra araştırdım iki gündür dil altından ölçüyorum seninde söylemen iyi olduRica ederim❤ Dil altindan olctum. Arastirmistim bayaa dil alti olcumler sasirtmiyormus
Dil altindan devam o zmanTamam canısı bende ilk iki gün koltuk altından ölçtüm sonra araştırdım iki gündür dil altından ölçüyorum seninde söylemen iyi oldu
saol cnm bnm amin insAllah Rabbim en guzel vakitte nasil etsin insAllah bana da düşünmüyorum artk bat saymıyorum odak noktam farkli olunca ama nedense icimden bi ses ideal kiloma cok yakinlastgm zmn olacak dio ve daha 10 15 kg vqr onun icinEvet canım göremeyince seni bayadır tahmin ettim bende, çok iyi vermişsin
Teşekkür ederim canım, amin inşallah
Tez vakitte sana da nasip olsun
Hayırlı olsun cnm sana da saglikla kucagina al insAllahEvet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin
Amin inşallah canım yok canım o rakamları üyeliği kabul edilsin diye kafadan girdim
Ben bişey daha sorabilir miyim canım bu soğan suyu boğaz ağrısı yapıyor muydu sizde ben tok kullanırdım adetliyken ama şuan aç içmeye başlayınca boğazımda yanmaya sebep oluyo ne yapayım sence bırakayım mı devam mı edeyim canım
Sağol kuzum iyiyim seni sormalı sen nasılsın ?cennetkokulumm ablacim nasilsin bugun kontrolun vardi nasil gecdi?
Kızlar bu yeni topik mi digerine noldu sogan kürü topigiydi o da
Anldim kuzum insAllah uğur getirsin yeni topik hamile olmayan kalmasınEvet kuzum aynı topiğin devamı bu konu sahibimiz işleri dolayısıyla çok sık giremiyor bizde liste takibi için yeni topikten devam ediyoruz.
merhaba gögüslerinzde koyulaşma varsa hamileliktir.-ya kızlar ben bu ay 9 gün sogan kuru yaptım çok yoğun şeffaf akintim olunca yumurtladım sandim düşük olmasin diye bıraktım adetime 9 gun kala kahverengi akıntı ve yoğun adet sancısı oldu . leke 1 gün sürdü sancılar ara ara oluyor göğüslerinin yanları ağrıyor ve şiş yerlesme kanamasi diye okudum sizce sogan kuru ise yaradimi bebek mi var yoksa soga kuru ara kanama yapar mi kullananlar beni bilgilendirebilirmi
Evet kızçeler, benim hamileliğim de tam bir mucize oldu gerçekten, ne kadar şükretsem azdır
2. çocuk için plan yaptığımızda rutin jinekolog muayenelerin birinde sol overda 1 tane 2 cm civarında çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Ama doktorum henüz çok yeni olduğu için gebeliğe engel olmadığını, takip edeceğimizi şu an da tedaviye gerek yok demişti; çünkü kist henüz çok yeniydi, 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Bütün kadınlık hormonlarım da gayet normal değerlerde çıkmıştı.
Sonra KK'da tesadüf soğan kürü topiğiyle karşılaştım, kisti olanlar 4 ay soğan kürü yapmalıydı, bende çok düzenli bir şekilde harfiyen uyarak 4 ay boyunca kürü yaptım; 3 ay sonra ki kontrolde kistin yapısı dağılmaya başlamış ve birazda olsa küçülmüştü doktorum da bunun iyi birşey olduğunu, dirençli ve şeklini koruyan kist değil demişti
Kendi doktorum bu süre zarfında eşimden de ilk defa spermiyogram testi ve benden de hsg istedi; hsgyi tamamen benim tercihime bıraktı, ama bende kist olduğu için aklımda yapışıklık vs var mı yok mu emin olmak istedim, ve anestezisiz hsg çektirdim, sonra eşim de sperm örneği verdi ancak sonuç çıkınca biz şok olduk, Kruger'e göre eşimin morfolojisi 0'dı yani total spermlerin içinde 1 tane bile şekli düzgün olan sperm yoktu; ancak hem kendi kadın doğum doktorum hem de eşimin gittiği ürolog morfolojinin önemli olmadığını sayı ve ileri hareketliliğe önem verdiklerini ve bu sonuçla da normal yolla gebelik olur denildi..
Sonuçta bizim daha önce doğal yollarla tek bir ilişki ile olan bir evladımız daha vardı.
Doktorlar da daha önce nasıl doğal yollarla oldu ise yine olacağını söylemişlerdi.
Neyse biz eşimle hiç moralleri bozmadan aynı ay gün aşırı ilişki düzenine devam ederek değerlendirdik ama biz nedense yine de o kadar eminiz ki hemen hamilelik olmayacağına kendimize en az 3 ay süre bile vermiştik bu zaman içinde
Ama bir de ne görelim benim göbüşe bir melek aynı ay gelmişti bile
Allah Ol dedi ve Oldu
Darısı dileyen, isteyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah...