Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım inşallah. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza aldığımız o güzel günleri yaşamayı nasip etsin.

Ay vala inan hic vakit bulamiom baska topiklere bakmaya
Cok sevindim saglikla ilerlesim insAllah ya
Aynen oyle cnm bende onun icin çabalıyorum guzel gidiyor simdilik 8 kilo gitti hemen hemen insAllah daha da gidecek

Maşallah canım çok iyi vermişsin. İnşallah senin için pozitif sonuçlar getirecek bu azmin bu başarın.

Ayyyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, ben Mandala yı bıraktım tatile gittim gezdim bol bol geçici menopozla uğraştım bakalım bu hafta belli olacak

Cokwukur abla iyiyim bende ben hissediyorum erkek qalibainwallah canim hayirli haberlerle gel

Evet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin
İnşallah canım, Amin; zaten ne zaman olduğu önemli değil önemli olan sağlıklı olup tamamına erebilmesi
Allah tam vaktinde sağlıcakla kavuşmamızı cümlemize ve bana da nasip etsin
Maşallah bebişine 2 aylık olmuş bile nasıl rahat geçiyormu hamileliğin
Evet canım, mide bulantım ara sıra oluyor şimdilik
Henüz kilo almadım zaten, kahverengi lekelenmelerim var 15 gündür, doktorumun kontrolündeyim, şu ana kadar gayet sağlıklı ilerliyoruz
Allah tamamına erdirir inşallah

Tekrar çok teşekkür ederim canım, darısı inşallah tez zamanda sana da olsun
İyi yapıyorsun canım sen bi ara çok fena takılmıştın, akışına bırakman çok daha iyi, herşey olacağına varır zaten.
Hislerine de güven kuzum
Hoşbuldum canım benimmmm
Valla bende çok özledim sizleri, foruma bakamasam da aklımdaydınız zaten sürekli
Amin kuzum, Cümlemizin evlatlarını Rab'bim bizlere bağışlasın, sağlıkla birbirimize kavuştursun inşallah
Bıdık napıyor bakim? Onun duruşunu yesinlerrr hahahah

Ayyyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, ben Mandala yı bıraktım tatile gittim gezdim bol bol geçici menopozla uğraştım bakalım bu hafta belli olacak
Teşekkür ederim kuzum, Allah razı olsun
Ayy sende en heyecanlı sürece geldin sonunda, sen de çok emek verdin canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz

Amin insAllah cnm
Aynen bi ara gerçekten cok felaket takmıştım ve günler geçmiyordu sanki ferahlık veren Rabbim e şükürler olsun

Merhaba kızlar bende soğan kürüne başlıcağım bu ay ama sabahları yapma yada öğlen yapma imkanım yok akşamları içsem sadece olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…