- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.281
Anldim kuzum insAllah uğur getirsin yeni topik hamile olmayan kalmasın
Amin kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anldim kuzum insAllah uğur getirsin yeni topik hamile olmayan kalmasın
Kızlar inşallah önümüzde ki hafta bende soğan kürüne başlamak istiyorum yani adetim bitince şuan da aktif olarak yapan varmı kürü
Tüm hamilelerin hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesini temenni ediyorum
ve benim gibi hamile olmayı bekleyenlerin de en kısa sürede sağlıklı gebelikler geçirmesini diliyorummm
Ay vala inan hic vakit bulamiom baska topiklere bakmaya
Cok sevindim saglikla ilerlesim insAllah ya
Aynen oyle cnm bende onun icin çabalıyorum guzel gidiyor simdilik 8 kilo gitti hemen hemen insAllah daha da gidecek
İnşALLAH kuzum Rabbim herkesin gönlüne göre versin herseyi insAllahMaşallah canım çok iyi vermişsin. İnşallah senin için pozitif sonuçlar getirecek bu azmin bu başarın.
Ayyyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, ben Mandala yı bıraktım tatile gittim gezdim bol bol geçici menopozla uğraştım bakalım bu hafta belli olacakBende bi süredir giremedim canım foruma, aklımda sizlerdeydi benimde, bizim kızçeler bu topiği yeni açtılar ama ona rağmen giremedim işte, ayyy hadi bakalım haberdar et bak bizi de
Sen neredesin şimdi döndün mü eve, en son annenlere gitmek istiyordun ya hani☺
kızzz mandala noldu mandala hahahaahh, anladın sen
evet kuzum, çok şükür Rab'bim nasip etti
topiğimizin uğuru diyelim♥
Cokwukur abla iyiyim bende ben hissediyorum erkek qalibainwallah canim hayirli haberlerle gelSağol kuzum iyiyim seni sormalı sen nasılsın ?
Ben gittim canım kontrole çok şükür bebiş iyi herşey yolunda. Ama cinsiyet için biraz daha beklicez netleşmesi için. Doktor baştan itibaren hep erkek dedi. Hatta 4 sefer erkek dedi. Ama bizimki popo üstü oturmuş birde ayakları çapraz yapmış keyif yapıyor aralardan gördüğüm kadarıyla çıkıntısı var erkek dedi. Yine de kesin bir şey söylemek için 1 ay sonra bakalım dedi. Bizde beklicez bakalım artık. Cuma günü devlet hastanesinde tiroit kontrolüm var birde ikili test sonuçlarımı almaya gidicem belki ordaki doktorum da bişeyler söyler diye umuyorum kısmet artık kuzum.
İnşallah canım, Amin; zaten ne zaman olduğu önemli değil önemli olan sağlıklı olup tamamına erebilmesiEvet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin
Evet canım, mide bulantım ara sıra oluyor şimdilikMaşallah bebişine 2 aylık olmuş bile nasıl rahat geçiyormu hamileliğin
Cokwukur abla iyiyim bende ben hissediyorum erkek qalibainwallah canim hayirli haberlerle gel
Herkese merhaba adetimin 2.gününde küre basladım.sizce sorun olur mu?
Yaa çok teşekkür ederim.dediğin gibi yapcam.insallah ise yararCanım adet bittikten sonra 2.gün başlamalısın küre. Adetliyken kürün etkisi tam olmuyor. Bence acele etme bitsin başlarsın madem yapacaksın tam olsun herşey.
Tekrar çok teşekkür ederim canım, darısı inşallah tez zamanda sana da olsunsaol cnm bnm amin insAllah Rabbim en guzel vakitte nasil etsin insAllah bana da düşünmüyorum artk bat saymıyorum odak noktam farkli olunca ama nedense icimden bi ses ideal kiloma cok yakinlastgm zmn olacak dio ve daha 10 15 kg vqr onun icin
Hayırlı olsun cnm sana da saglikla kucagina al insAllah
Hoşbuldum canım benimmmmMucizenin adısın kuzum hoş geldin topiğimize tekrardan çok özlemiştik artık yine beraberiz çok şükür. Senin mucizeni verene kurban olurum ben ne güzel bir umut oldun buradakilere kuzum Rabbim seni de bebişini de korusun sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah. Hemen listemizi güncelliyorum
Teşekkür ederim kuzum, Allah razı olsunAyyyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, ben Mandala yı bıraktım tatile gittim gezdim bol bol geçici menopozla uğraştım bakalım bu hafta belli olacak
Ay senin hamile günlüğünü severim ben kızzzBebişimsin ki, diğer kızçeler nerelerde bakem???@cennetkokulumm themis_ cikolatakistim @badenzi Fit mutlu anne ve aklıma gelmeyen bi sürü bi sürü kankişler nerelerde?
Amin insAllah cnmTekrar çok teşekkür ederim canım, darısı inşallah tez zamanda sana da olsun
İyi yapıyorsun canım sen bi ara çok fena takılmıştın, akışına bırakman çok daha iyi, herşey olacağına varır zaten.
Hislerine de güven kuzum
Hoşbuldum canım benimmmm♥
Valla bende çok özledim sizleri, foruma bakamasam da aklımdaydınız zaten sürekli
Amin kuzum, Cümlemizin evlatlarını Rab'bim bizlere bağışlasın, sağlıkla birbirimize kavuştursun inşallah
Bıdık napıyor bakim? Onun duruşunu yesinlerrr hahahah
Ahh ahh ben umutsuz vaka bir buçuk yıl oldu daha da yok inşalllaah hayırlısı olurTeşekkür ederim kuzum, Allah razı olsun
Ayy sende en heyecanlı sürece geldin sonunda, sen de çok emek verdin canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz