Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa çook sevindimm en son üç ay ümitsizim diyordu ya sonrasını bilmiyordum sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Teşekkür ederim, hiç beklemediğimiz bir anda nasip oldu, bizim içinde çok büyük sürpriz oldu
Amin kuzum, cümlemize sağlıklı ve sıhhatli gebelikler nasip olsun

Ayy insallah canim insallah. Kendisi kk ya girdiginde ayrintili bir sekilde anlatir
Evet kızçeler, benim hamileliğim de tam bir mucize oldu gerçekten, ne kadar şükretsem azdır
2. çocuk için plan yaptığımızda rutin jinekolog muayenelerin birinde sol overda 1 tane 2 cm civarında çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Ama doktorum henüz çok yeni olduğu için gebeliğe engel olmadığını, takip edeceğimizi şu an da tedaviye gerek yok demişti; çünkü kist henüz çok yeniydi, 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Bütün kadınlık hormonlarım da gayet normal değerlerde çıkmıştı.
Sonra KK'da tesadüf soğan kürü topiğiyle karşılaştım, kisti olanlar 4 ay soğan kürü yapmalıydı, bende çok düzenli bir şekilde harfiyen uyarak 4 ay boyunca kürü yaptım; 3 ay sonra ki kontrolde kistin yapısı dağılmaya başlamış ve birazda olsa küçülmüştü doktorum da bunun iyi birşey olduğunu, dirençli ve şeklini koruyan kist değil demişti
Kendi doktorum bu süre zarfında eşimden de ilk defa spermiyogram testi ve benden de hsg istedi; hsgyi tamamen benim tercihime bıraktı, ama bende kist olduğu için aklımda yapışıklık vs var mı yok mu emin olmak istedim, ve anestezisiz hsg çektirdim, sonra eşim de sperm örneği verdi ancak sonuç çıkınca biz şok olduk, Kruger'e göre eşimin morfolojisi 0'dı yani total spermlerin içinde 1 tane bile şekli düzgün olan sperm yoktu; ancak hem kendi kadın doğum doktorum hem de eşimin gittiği ürolog morfolojinin önemli olmadığını sayı ve ileri hareketliliğe önem verdiklerini ve bu sonuçla da normal yolla gebelik olur denildi..
Sonuçta bizim daha önce doğal yollarla tek bir ilişki ile olan bir evladımız daha vardı.
Doktorlar da daha önce nasıl doğal yollarla oldu ise yine olacağını söylemişlerdi.
Neyse biz eşimle hiç moralleri bozmadan aynı ay gün aşırı ilişki düzenine devam ederek değerlendirdik ama biz nedense yine de o kadar eminiz ki hemen hamilelik olmayacağına kendimize en az 3 ay süre bile vermiştik bu zaman içinde
Ama bir de ne görelim benim göbüşe bir melek aynı ay gelmişti bile
Allah Ol dedi ve Oldu
Darısı dileyen, isteyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah...

Tebrik ederim canim senin yazdiklarini okuyordum cok umitsizdin amma oldu cok wukur umut oldun banada benimde 1 oglum var ikinciyi cok istiyorum
Teşekkür ederim canım, nereden nereye işte
6 ay kendimi üzdüm boşuna Gerçekten hepimiz için hayırlı bir zaman var, inşallah sana da hayırlı zamanda hayırlısı nasip olur

Adet bitiminden 2 gun sonra canim
ya kızlar ben bu ay 9 gün sogan kuru yaptım çok yoğun şeffaf akintim olunca yumurtladım sandim düşük olmasin diye bıraktım adetime 9 gun kala kahverengi akıntı ve yoğun adet sancısı oldu . leke 1 gün sürdü sancılar ara ara oluyor göğüslerinin yanları ağrıyor ve şiş yerlesme kanamasi diye okudum sizce sogan kuru ise yaradimi bebek mi var yoksa soga kuru ara kanama yapar mi kullananlar beni bilgilendirebilirmi

Cok cok cok amin❤❤

Ne güzel bi hikaye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de dermoid kist ameliyatı oldum ve yumurtalığım ameliyattan snr küçüldü doktor ordan umudunu kes dedi tek yumurtalık ve o da pco diyolar umudum hiç yok psikoloji zaten kalmadı ama böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…