Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin, inşallah canım Allah'tan umut kesilmez ki canım, ben KK'da çok gördüm pco olupta hamile olanları, hayırlı vakit elbette gelecektir senin için de

Maşallah ne güzel Rabbimden ümit kesilmez bu da bize umut olsun tebrik ederim sağlıkla gelişsin inşallah

Canim Bende lekelenme olmadi gebelik sinyalide ola bilir adete yakin yada adet gununden sonra bi test yap sen

Kızlar aşırı bel agrım var, adet olamıyorum diye mi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum iş yapamıyorum evde kızım bir yandan keyifsiz ilgilenemiyorum onunla da, sökülsem de rahatlasam 6 günüm geçti

Anladım canım, cikolatakistim rahim dinlendirme sürecindeydi ya merak ediyorum onu çok, naptı diye
Giremezsem de aklım hep sizdeydi zaten
Merhaba canım ben hâlâ rahîm dinlendirmedeyim memlekete gidip geldim dün.. Perşembe günü belli olacak transfer çok heyecanlı ben o ara sizi takip edemedim varmı gelişme

Bebişimsin ki, diğer kızçeler nerelerde bakem???@cennetkokulumm @themis_ cikolatakistim @badenzi Fit mutlu anne ve aklıma gelmeyen bi sürü bi sürü kankişler nerelerde?
Ayyy kuzum hamile misin cok sevindim ya vala diyet topiklerinden başımi kaldıramıyorum bu aralar hic k. Bakmayin yazamdim nasılsın cnm
Nasılsınz diger kizlar baska sevincli haberini alan var mi

Kızlar iyi akşamlar kist amh değerini değiştirir mi şimdi yaptır dedi doktorum ama kist erimeden yaptırmak da istemiyorum bi ara kist vardı yüksek çıktı doktorum da ısrarla kistle alakası yok yaptır diyo

Merhaba canım ben hâlâ rahîm dinlendirmedeyim memlekete gidip geldim dün.. Perşembe günü belli olacak transfer çok heyecanlı ben o ara sizi takip edemedim varmı gelişme
Bende bi süredir giremedim canım foruma, aklımda sizlerdeydi benimde, bizim kızçeler bu topiği yeni açtılar ama ona rağmen giremedim işte, ayyy hadi bakalım haberdar et bak bizi de
Sen neredesin şimdi döndün mü eve, en son annenlere gitmek istiyordun ya hani
kızzz mandala noldu mandala hahahaahh, anladın sen
evet kuzum, çok şükür Rab'bim nasip etti
topiğimizin uğuru diyelim

Ayyy kuzum hamile misin cok sevindim ya vala diyet topiklerinden başımi kaldıramıyorum bu aralar hic k. Bakmayin yazamdim nasılsın cnm
Nasılsınz diger kizlar baska sevincli haberini alan var mi
Yaaa ben de seni arıyorum, bu kız nerelerde diyordum
Evet tatlım, hamileyim daha çok yeni sayılır
Senin nasıl gidiyor diyet, verdin mi kiloları
Hamilelik öncesi senin için de çok iyi olur kuzum
Nasıl gidiyor çalışmalar, devam mı canım?

Ay vala inan hic vakit bulamiom baska topiklere bakmaya
Cok sevindim saglikla ilerlesim insAllah ya
Aynen oyle cnm bende onun icin çabalıyorum guzel gidiyor simdilik 8 kilo gitti hemen hemen insAllah daha da gidecek

Ay vala inan hic vakit bulamiom baska topiklere bakmaya
Cok sevindim saglikla ilerlesim insAllah ya
Aynen oyle cnm bende onun icin çabalıyorum guzel gidiyor simdilik 8 kilo gitti hemen hemen insAllah daha da gidecek
Evet canım göremeyince seni bayadır tahmin ettim bende, çok iyi vermişsin
Teşekkür ederim canım, amin inşallah
Tez vakitte sana da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…