Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20190331_145335.jpg Ebrulipapatya Ebrulipapatya Şekercigim bu senin icin 😉😉

Ne güzel bi hikaye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de dermoid kist ameliyatı oldum ve yumurtalığım ameliyattan snr küçüldü doktor ordan umudunu kes dedi tek yumurtalık ve o da pco diyolar umudum hiç yok psikoloji zaten kalmadı ama böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum :)
Amin, inşallah canım:dua: Allah'tan umut kesilmez ki canım, ben KK'da çok gördüm pco olupta hamile olanları, hayırlı vakit elbette gelecektir senin için deHoppa

Evet kızçeler, benim hamileliğim de tam bir mucize oldu gerçekten, ne kadar şükretsem azdır:dua::dua::dua::dua:
2. çocuk için plan yaptığımızda rutin jinekolog muayenelerin birinde sol overda 1 tane 2 cm civarında çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Ama doktorum henüz çok yeni olduğu için gebeliğe engel olmadığını, takip edeceğimizi şu an da tedaviye gerek yok demişti; çünkü kist henüz çok yeniydi, 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Bütün kadınlık hormonlarım da gayet normal değerlerde çıkmıştı.
Sonra KK'da tesadüf soğan kürü topiğiyle karşılaştım, kisti olanlar 4 ay soğan kürü yapmalıydı, bende çok düzenli bir şekilde harfiyen uyarak 4 ay boyunca kürü yaptım; 3 ay sonra ki kontrolde kistin yapısı dağılmaya başlamış ve birazda olsa küçülmüştü doktorum da bunun iyi birşey olduğunu, dirençli ve şeklini koruyan kist değil demişti
Kendi doktorum bu süre zarfında eşimden de ilk defa spermiyogram testi ve benden de hsg istedi; hsgyi tamamen benim tercihime bıraktı, ama bende kist olduğu için aklımda yapışıklık vs var mı yok mu emin olmak istedim, ve anestezisiz hsg çektirdim, sonra eşim de sperm örneği verdi ancak sonuç çıkınca biz şok olduk, Kruger'e göre eşimin morfolojisi 0'dı yani total spermlerin içinde 1 tane bile şekli düzgün olan sperm yoktu; ancak hem kendi kadın doğum doktorum hem de eşimin gittiği ürolog morfolojinin önemli olmadığını sayı ve ileri hareketliliğe önem verdiklerini ve bu sonuçla da normal yolla gebelik olur denildi..
Sonuçta bizim daha önce doğal yollarla tek bir ilişki ile olan bir evladımız daha vardı.
Doktorlar da daha önce nasıl doğal yollarla oldu ise yine olacağını söylemişlerdi.
Neyse biz eşimle hiç moralleri bozmadan aynı ay gün aşırı ilişki düzenine devam ederek değerlendirdik ama biz nedense yine de o kadar eminiz ki hemen hamilelik olmayacağına kendimize en az 3 ay süre bile vermiştik bu zaman içinde
Ama bir de ne görelim benim göbüşe bir melek aynı ay gelmişti bile:dua::anneadayı::nazar:
Allah Ol dedi ve Oldu:dua::dua::dua:
Darısı dileyen, isteyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah...
Maşallah ne güzel Rabbimden ümit kesilmez bu da bize umut olsun 😊 tebrik ederim sağlıkla gelişsin inşallah:dua:

ya kızlar ben bu ay 9 gün sogan kuru yaptım çok yoğun şeffaf akintim olunca yumurtladım sandim düşük olmasin diye bıraktım adetime 9 gun kala kahverengi akıntı ve yoğun adet sancısı oldu . leke 1 gün sürdü sancılar ara ara oluyor göğüslerinin yanları ağrıyor ve şiş yerlesme kanamasi diye okudum sizce sogan kuru ise yaradimi bebek mi var yoksa soga kuru ara kanama yapar mi kullananlar beni bilgilendirebilirmi
Canim Bende lekelenme olmadi gebelik sinyalide ola bilir adete yakin yada adet gununden sonra bi test yap sen

Kızlar aşırı bel agrım var, adet olamıyorum diye mi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum iş yapamıyorum evde kızım bir yandan keyifsiz ilgilenemiyorum onunla da, sökülsem de rahatlasam 6 günüm geçti:KK43:

Anladım canım, cikolatakistim cikolatakistim rahim dinlendirme sürecindeydi ya merak ediyorum onu çok, naptı diye
Giremezsem de aklım hep sizdeydi zaten:KK8:
Merhaba canım ben hâlâ rahîm dinlendirmedeyim memlekete gidip geldim dün.. Perşembe günü belli olacak transfer çok heyecanlı 😍 ben o ara sizi takip edemedim varmı gelişme

Bebişimsin ki, diğer kızçeler nerelerde bakem???@cennetkokulumm @themis_ cikolatakistim cikolatakistim @badenzi Fit mutlu anne Fit mutlu anne ve aklıma gelmeyen bi sürü bi sürü kankişler nerelerde?
Ayyy kuzum hamile misin cok sevindim ya vala diyet topiklerinden başımi kaldıramıyorum bu aralar hic k. Bakmayin yazamdim nasılsın cnm 😘
Nasılsınz diger kizlar baska sevincli haberini alan var mi

Kızlar iyi akşamlar kist amh değerini değiştirir mi şimdi yaptır dedi doktorum ama kist erimeden yaptırmak da istemiyorum bi ara kist vardı yüksek çıktı doktorum da ısrarla kistle alakası yok yaptır diyo

Merhaba canım ben hâlâ rahîm dinlendirmedeyim memlekete gidip geldim dün.. Perşembe günü belli olacak transfer çok heyecanlı 😍 ben o ara sizi takip edemedim varmı gelişme
Bende bi süredir giremedim canım foruma, aklımda sizlerdeydi benimde, bizim kızçeler bu topiği yeni açtılar ama ona rağmen giremedim işte, ayyy hadi bakalım haberdar et bak bizi de🤩🙏🏼
Sen neredesin şimdi döndün mü eve, en son annenlere gitmek istiyordun ya hani☺️
kızzz mandala noldu mandala hahahaahh, anladın sen😬😬😬
evet kuzum, çok şükür Rab'bim nasip etti:nazar:
topiğimizin uğuru diyelim♥️

Ayyy kuzum hamile misin cok sevindim ya vala diyet topiklerinden başımi kaldıramıyorum bu aralar hic k. Bakmayin yazamdim nasılsın cnm 😘
Nasılsınz diger kizlar baska sevincli haberini alan var mi
Yaaa ben de seni arıyorum, bu kız nerelerde diyordum🥰
Evet tatlım, hamileyim daha çok yeni sayılır🙏🏼
Senin nasıl gidiyor diyet, verdin mi kiloları👏🏼
Hamilelik öncesi senin için de çok iyi olur kuzum
Nasıl gidiyor çalışmalar, devam mı canım?

Yaaa ben de seni arıyorum, bu kız nerelerde diyordum🥰
Evet tatlım, hamileyim daha çok yeni sayılır🙏🏼
Senin nasıl gidiyor diyet, verdin mi kiloları👏🏼
Hamilelik öncesi senin için de çok iyi olur kuzum
Nasıl gidiyor çalışmalar, devam mı canım?
Ay vala inan hic vakit bulamiom baska topiklere bakmaya 😁😍
Cok sevindim saglikla ilerlesim insAllah ya
Aynen oyle cnm bende onun icin çabalıyorum guzel gidiyor simdilik 8 kilo gitti hemen hemen insAllah daha da gidecek

Ay vala inan hic vakit bulamiom baska topiklere bakmaya 😁😍
Cok sevindim saglikla ilerlesim insAllah ya
Aynen oyle cnm bende onun icin çabalıyorum guzel gidiyor simdilik 8 kilo gitti hemen hemen insAllah daha da gidecek
Evet canım göremeyince seni bayadır tahmin ettim bende, çok iyi vermişsin🧿
Teşekkür ederim canım, amin inşallah
Tez vakitte sana da nasip olsun🤲🏼

X