-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Amiiin hepimize şifa olsun en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsun bende umutluyum da yine de çok kaptırmak istemiyorum.Soğan kürü yapıp ilk aydan hamile kalanları çok duydumŞifa olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah bende ilk defa yapıyorum umutluyum bu aydan
Yaaa senin o ikinci cizgini severimmmm. Ohhh cok sukur kuzum yaaa cok mutlu oldum inan. Insallah saglikli bir gebelik olcak. Sen hic dusunme normal mutlu yasantina devam et biseycik olmicak insallah annesi ❤
Yaaa senin o ikinci cizgini severimmmm. Ohhh cok sukur kuzum yaaa cok mutlu oldum inan. Insallah saglikli bir gebelik olcak. Sen hic dusunme normal mutlu yasantina devam et biseycik olmicak insallah annesi ❤
Kizzzzz bizimki birazcik mantik olduAllah da sana öyle bir sabır vermiş demekki canım Ne güzel bu arada ben de artık insanlara ağzının payını veriyorum daha rahat hissediyor insan kendini tamam çocuk sahibi olmak çok güzel bir şey hepimiz o duyguyu tatmak için uğraşıyoruz ama ben öncelikli olarak kocamı sevdiğim için evlendim mantık evliliği yapanlar genelde ilk aylarda hamile kalıyor bence
İnşallah canım ama benim gelecek aya kaldı bugün gördüm kırmızıyı hemde 3 günlük gecikmeden sonra ilk kez dögüm 32 ye çıktı bilmiyorum 28 i şaşmazdı hiç neden oldu bilemedimDegerlendirmeler son hizla devamAma bu degisiklikleri bebege yormuyorum ben suan icin sevindigim kistten kurtuldum sanirim Ayrica cok tsk ederim insallah hepimiz arka arkaya bu guzel haberi verelim❤❤
Mantık olsun ama bak eşimle gezeyim tozayın tadını çıkarayım istemişsinKizzzzz bizimki birazcik mantik olduAyy kuzum ilk geldigim zamanlar agliyordum hep ben burda yapamam burasi yobazlarla dolu tek basima naparim felan derken. Smdi ben turkiyede esim arabistandayken bildigin arabistani ozler oldum yaa Sen onlarin sozleriyle etkilenecegine soyle lafini sen rahat ol
Mrblar h.geldiniz. Adet bitiminin kacinci gunundesiniz ?Kızlar merhaba bende aramıza katılmak istiyorum 2.çocuk istiyorum. 19 mart son adet tarihim başlayabilir miyim bu ay 10 gün sonrasına kadar başlanabilir yazıyor ama :)
Merhaba adetim biteli 5 gün olduMrblar h.geldiniz. Adet bitiminin kacinci gunundesiniz ?
Yasamicaksin canisi insallah. Yaaa etmez olurmuyum hic hepiniz aklimda dualarimdasiniz❤ Cok iyi olur senin icin dusunmezsin en azindanİnşallah canım ya dua et sen çok gğzel kapalısın tipiğimizin çıtırıtek duam sağlıkla kucağıma almak aynı şeyi yaşamam inşallah takmamaya da çalışıyorum yarın istanbulda olucam ailemin yanına daha çok çıkarım bu tedirgin likten diye düşünüyorum daha iyi olur benim içinde
Canimsin cok cok tsk ederim seker anneŞükürler olsun rabbime hamd olsuncanım rabbim sanada bu ay o çift çizgiyi nasip etsin inşallah bekletmeden
Hayrlisi olsun cumlemizin hakkinda. Moral bozmak can skmak yok. Biliyorsun ki bunlar vucudumuzun en buyuk dusmani. El ele devam bu yoldaİnşallah canım ama benim gelecek aya kaldı bugün gördüm kırmızıyı hemde 3 günlük gecikmeden sonra ilk kez dögüm 32 ye çıktı bilmiyorum 28 i şaşmazdı hiç neden oldu bilemedim
Amin canimsin cumlemizin cok sagol❤ O zman durmak yok calismalara devamMantık olsun ama bak eşimle gezeyim tozayın tadını çıkarayım istemişsinRabbim uğraşlarını boşa çıkarmaz inşallah kuzum ❤
Tamamdr sknti yok o zman yarin sabah evi sogam kokutmaya baslayabilirsinizMerhaba adetim biteli 5 gün oldu
Ne kadar süre istemiştin peki canım hayırlı olsun bu arada darısı bizlere inşallah☺
Aminnnn canımm inşallahHayrlisi olsun cumlemizin hakkinda. Moral bozmak can skmak yok. Biliyorsun ki bunlar vucudumuzun en buyuk dusmani. El ele devam bu yoldaYumurtlama gununu tam biliyormusun o yuzden uzamis olabilir bu ay döngün
Onu bende dusundum kuzum ama bilemedim yaa yapsam mi yapmasam mi. Pco yok bende cikolata var. Nasil olur ki ??
Rca ederim ne demek. Kizlar gormemistir msji yoksa herkes yardmci olmak isterÇok teşekkür ederim siz de olmasanız cevap verenim yok :) sabah ve öğlen ac karnına iki kez yapicam değil mi
Peki o zaman sabah başlıyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz içinRca ederim ne demek. Kizlar gormemistir msji yoksa herkes yardmci olmak isterSabah aksam ac karnina 15 gun. Iliktan az sicak halde iciyorsunuz
Onun boyle bi etkisi olmusmudur ki? Denk getirmek zor bence deAminnnn canımm inşallahben bide bu ay bal tarçın çörekotu yaptım yedim belki ondan uzamış olabilir asıl mesele bence denk getiremiyoruz vallahi burda olmak sizlerle konuşmak paylaşmak nasıl iyi geliyor bi bilseniz