- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
saol canım bende doğruluğu su götürmeyecek bir test arayışındayımIsmi Frautest Almanyanin canim kutuda 5 kit oluyor .Bakude yawiyorumda ben eczaneden aliyorum
Canım çok sevindim testinin koyulaşmasına. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin ve sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına. Kendine dikkat et kuzum yolculuk da yapacaksın yorma hem kendini hem bebişi.Bat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
Ah kuzum ya resmen film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2 kez ilk hamile kaldıgımda mutluluktan deli gibi ağlamıştım kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım inan ona sevinemedim bile kimseye bahsetmedim sadece Eşim biliyordu. Malesef o da kürtajla sonlandı. 2sinde de gelişim vardı kalp atışı oluşmadı kürtajla. Gerekli testler için bekledik vs derken 1 sene oldu eşimde de bende de bir sıkıntı çıkmadı şimdi de hamile kalamıyorum ama hep umutluyum. İlkinde olumsuzluklar yaşadın diye hep öyle olmayacak ki. Keyfine bak tadını çıkarmaya çalış hiç bir şey için stres yapma İnşallah sağlıkla gelişir bebişin güzel haberler alırız dua edeceğim
Merhaba canım bak ne güzel sorunlarını çözmeye başlamışsın. Sen bu yaptıklarını düzenli yapmaya devam et inşallah çok yakında güzel haberi de alacaksın.Hanımlarbende artık hamile kalmak istiyorumbugün soğan suyunda 8. Günüm sarı akıntım oluyo ara ara kasıklarımda ağrı oluyo pcos var bende de.İlk defa soğan suyunu düzenli bir şekilde içiyorum bir de doktor glukofen verdi insülin direncim varmış sabah akşam yarım alıyorum 1 haftadır bu ay hamile kalırım inşallah bu aralar sürekli hamile haberleri duyuyorum çevremde eşim de çok istiyor bakalım bakalım soğan suyu ve glukofen fayda göstericek mi
inşallah.bu ara bende çok hamiş haberi aldım.kızım 2 yaşında arasını çok açmadan bir tane daha olsun istiyorum nasipse :)Hanımlarbende artık hamile kalmak istiyorumbugün soğan suyunda 8. Günüm sarı akıntım oluyo ara ara kasıklarımda ağrı oluyo pcos var bende de.İlk defa soğan suyunu düzenli bir şekilde içiyorum bir de doktor glukofen verdi insülin direncim varmış sabah akşam yarım alıyorum 1 haftadır bu ay hamile kalırım inşallah bu aralar sürekli hamile haberleri duyuyorum çevremde eşim de çok istiyor bakalım bakalım soğan suyu ve glukofen fayda göstericek mi
Canım çok sevindim testinin koyulaşmasına. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin ve sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına. Kendine dikkat et kuzum yolculuk da yapacaksın yorma hem kendini hem bebişi.
Canım soğan kürüyle yumurtlaman erkene alınabilir. Sen her ihtimale karşı çalışmalarını yap. Takip ediyorsan zaten göreceksin test ya daha koyulaşacak ya da silikleşmeye başlayacak.Kizlar bugun adetimin 9 cu gunu adet bitiminden sonra ovulasyon testlerim cok silikdi wimdi yaptim koyuya benzer kirmizilikda cikdi acaba yumurtlama gunummu bugun?
hamilelik mi var :)Bat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
hamilelik mi var :)
Şimdi kizlar gelelim bendeki degisikliklereee. Benim sol da cikolata kistim var en son kuculmus demisti doktorum (tahmini olarak 2 ay once) Sonra esimin yanina geldim (Geldigim gun ilk ucakta adet oldum) yani esimin yanina geldigim gun adettim. O ay asiri sol kasigimda agrilarim oldu bunu tetikleyen kist ve zaten benim adet donemim cok agrili gecer. Ayrica o ay sogan kurunu de yaptim cok cok fazla akintim oldu şu kremsi dedigimiz akintidan. Yumurtlamam da teee 17.gun olmustu. Fakat her adet donemimde agriyan goguslerim agrimadi o ayda. Bu ay ise 16.gun yumurtladim vee benim gogus agrim 14.gunden basladi hala devam ediyor. Suanki bat 4 nisan. Degisikliklerden biri ise sol kasigimda agrim hic yok sanirim kist gitti suanki sevindigim tek konu. Cnki iliskide bile asiri agri yapiyordu adet disinda da sol kasigimda kistten dolayi agrim oluyordu. Kendimi gayeet rahat hissediyorum bakalim niler olcak
Merhaba kızlar, ben de 1 yıldır hamile kalmak istiyorum bir problemimiz yoktu en son hormon testi yaptırdığımda prolaktinim 38 çıktı doktor da dostinex verdi ilacım yeni bitti yeniden baktırmam gerekiyor. Çok yüksek olmadığı için normale döndüğünü düşünüyorum bu arada hiç yapmaığım soğan kürünü yapmayı düşündüğüm topiğinizi gördüm. Herhangi bi yan etkisi bir zararı olmuyor dimi soğan kürünün?
Günaydın kızlar
Ben dün yoğunluktan giremedim, maşallah muhabbetiniz bol olsun şöyle bir dönüp okuyabildiğim kadar okuyacağım. Ama bu arada listeye isim yazdırmak isteyenler beni etiketleyerek yazarsa gözden kaçırmamış olurum. Görmediklerim varsa şimdiden kusura bakmayın neden listeye eklenmedim diye.
ilaçtan ötürü olan kistinize soğan kürünün etkisi var ama ilacı bıraktığınız içinde aydan aya eriyor kendisi.bende de yumurtalık tembelliği var.bende bu tarz bir ilaç kullandım 7cm kist yaptı.benimde bugun sogan kurune baslamamin 5.gunuydu gecen ay klomen ovitrelle oldum catlamayip kiste donustu ve bu ay tedaviye ara verdik kist yok olsun diye iciyorum pkosum ayrica acaba kist yok etme ozelligi varmi bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim
Ah kuzum ya resmen film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2 kez ilk hamile kaldıgımda mutluluktan deli gibi ağlamıştım kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım inan ona sevinemedim bile kimseye bahsetmedim sadece Eşim biliyordu. Malesef o da kürtajla sonlandı. 2sinde de gelişim vardı kalp atışı oluşmadı kürtajla. Gerekli testler için bekledik vs derken 1 sene oldu eşimde de bende de bir sıkıntı çıkmadı şimdi de hamile kalamıyorum ama hep umutluyum. İlkinde olumsuzluklar yaşadın diye hep öyle olmayacak ki. Keyfine bak tadını çıkarmaya çalış hiç bir şey için stres yapma İnşallah sağlıkla gelişir bebişin güzel haberler alırız dua edeceğim
Tamam canım ekledim inşallah uğurlu gelir sen de o tarih geldiğinde bize müjdeyi verirsin.Günaydın canım benim Bat tarihim 20 Nisan
cennetkokulumm kuzum günaydın yoğun olunca pek takip edemedim sayfayı .
Herkesin her şeyi yolundadır umarım.Bazen bu kadar çabalamanın yersiz olduğunu düşünüyorum gerçekten her şey olacağına varıyor.Bugün aldığım bir haberle bunu desteklemiş oldum.Arkadaşımın yeni bir yaşına girmiş bebeği var.Kendisinin rahmine yapışık kisti var (önceki gebeliği acayip sorunluydu ,hep hastanede yattı kanamalı olduğu için çünkü 9 tane kisti var yine gebe kalmıştı ve sezeryanla bebeği aldıktan sonra o kistleri de almışlardı sadece bir tane büyüğü bıraktılar çünkü risk alamadılar.)Bir daha bebek sahibi olmak istemediği için doğum kontrol hapını düzenli olarak kullanıyordu ve bebeği çok yaramaz olduğu için eşiyle ilişkisi de ayda 1 yada en fazla 2 gündü ve sonuç ne bilin bakalım? şu an 5 haftalık gebe olduğunu öğrendi.
Hanımlar kendimizi bu kadar heba etmemiz ne kadar doğru siz düşünün artık
bolbol okuyun inşallah bu haberi kimseyle paylaşmayın hemen nazara gelirmiş :)Kanda daha baktırmadım ama var galiba
Kalp atışını duyunca rahatlıcam inşallah herşey yolunda diye
Amin canım benim Allah razı olsunAllah en doğru zamanda sana sağlıklı bir gebelik yaşatsın canım. Sağlıcakla da kucağına almak nasip olsun.