Aa batlar ayni
Bak bizde agustosta 3 yil olcak evleneli. Ben evlenildigi anda hamile kalinmasina karsiyim biraz cinsim ben
O yuzden ilk bi kac ay korundum. Sonra baktim benim adam cok istiyor e adamin yasida bana gore birazcik fazla. O yuzden dedim saliver bilge ne zamn olursa olsun artik. 1 sene oldu yok 1 bucuk oldu yok. Ben gidiyorum osmaniyede doktora adam hormonlara bakiyor alttan muayne diyor hersey normal sende birsey yok diyip yolluyor. Iste 3 ay once canima tak etti esime dedim ben asla ordaki doktorlara gitmek istemiyorum en azindan tanidigim isini bildigim guvendigim doktora gitmek istiyorum oda antepte. Esimde izin verdi. Ona gittim hsg istedim dedi bana gec bile kalinmis bilge. Ayrica bu hsg oncesi bende ne atraksiyonlar gormen lazim aglamalar zirlamalar benden sonra evlenenler dogurdu bile hatta biri de gecen ikinciyi dogurmus
Ama artk su son 2 aydr biraktim herseyi yani kafama takmamayi ogrendim esimde ayni keza onu da dizginledim. Artk dusunmicem akisina biraktim rabbim verecegi gunu biliyordur dedim❤