Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa batlar ayni Bak bizde agustosta 3 yil olcak evleneli. Ben evlenildigi anda hamile kalinmasina karsiyim biraz cinsim ben O yuzden ilk bi kac ay korundum. Sonra baktim benim adam cok istiyor e adamin yasida bana gore birazcik fazla. O yuzden dedim saliver bilge ne zamn olursa olsun artik. 1 sene oldu yok 1 bucuk oldu yok. Ben gidiyorum osmaniyede doktora adam hormonlara bakiyor alttan muayne diyor hersey normal sende birsey yok diyip yolluyor. Iste 3 ay once canima tak etti esime dedim ben asla ordaki doktorlara gitmek istemiyorum en azindan tanidigim isini bildigim guvendigim doktora gitmek istiyorum oda antepte. Esimde izin verdi. Ona gittim hsg istedim dedi bana gec bile kalinmis bilge. Ayrica bu hsg oncesi bende ne atraksiyonlar gormen lazim aglamalar zirlamalar benden sonra evlenenler dogurdu bile hatta biri de gecen ikinciyi dogurmus Ama artk su son 2 aydr biraktim herseyi yani kafama takmamayi ogrendim esimde ayni keza onu da dizginledim. Artk dusunmicem akisina biraktim rabbim verecegi gunu biliyordur dedim❤

Canım bende dostineks kullandım düştü bir ayda benim ondan sonraki ayda folik aside başladım soğan kürü yaptım hemen hamile kalmıştım

Bende 23 Bak ne guzel genciz guzeliz Sende benim gibi akisina birak dusunme baska seylerle ilgilen mesela ben bu aralar asiri derece de kore kozmetik urunlerine takmis vaziyetteyim. Ne bileyim tatil planlari yap baska seyler dusun. Inan kendini yiprattigina degmiyor. Eger onun kismeti 1 sene sonraysa sen kendini yiprattiginla ve 1 senenin ne kadar bos gectigine yanmakla kalirsin Benden sana arkadas tavsiyesi olsun

Ayy ağrı eşiğin yüksekmiş o zaman senin ama iyi olmuş anetezisiz halletmiş oldun bi de sol tüpünün açılmasına sevindim peki neden tıkanıyomuş bilgi verdi mi doktorun
Enfeksiyon ve intihaptan tikaniyormus iste kuzucum. Ayy cok tsk ederim Evet baya yuksektir. Hastane de calisirken kendime damaryolu acmis insanim ben

Beni anlatıyosun ben de hemen hamile kalayım istemedm ama eşimin ısrarlarına dayanamadım dediğin gibi çevremizdeki
Herkes de hamile kaldı bebekleri oldu bizim üzerimizdeki baskı arttı hala da hissediyorum baskıyı inşallah ben de senin gibi koyverirm en yakın zamanda Rabbim en iyisini bilir zaten veren o alan da o biz biraz tezcanlıyız işte napalım

Ay çok iyi sen ikinci ayda bitişe 10 gün kala yapılanı mı yapsan tekrar iyice temizlenir hem inşallah bu ay hamiş kalırsın artık beklemeden

Teşekkür ederim canım doğru söylüyosun ben de çalışıyorum ailemden ayrı bir şehirdeyim biraz yalnızlık çekiyorum kafamı pek dağıtamıyorum galiba ama bi yerden sonra teslim olmak lazım

Cok haklsin kuzum. Benim tek sansim kimseyi umursamam niye hala yapmadiniz sorun mu var diyenlerin agzinin payini veririm. Abi sen mi bakacaksin benim cocuguma. Birak biraz kocama doyayim onu seveyim rahatima gezmeme tozmama bakayim sonrasinda yaparim derim. Haa bide biz yurt disindayiz o yuzden sansliyim ben Ben sana burdan hep benim kafadan yollarim sende insallah rahat birakirsin kuzum vucudunu

Teşekkür ederim canım doğru söylüyosun ben de çalışıyorum ailemden ayrı bir şehirdeyim biraz yalnızlık çekiyorum kafamı pek dağıtamıyorum galiba ama bi yerden sonra teslim olmak lazım
Ayy kizz benim yerimde olsan ne yaparsin Arabistandayim oturup sohbet edecek bi tane turk yok yanimda. Bi esim bide onun arkadaslari yani gun boyu evde tekim. Ayyy ben burda kala kala da yobazliga alistim ya Turkiyeye donunce kimseyle muhattap olmuyormusum bide

Canım benimmm çok sevindim bu olumlu gelişmelere bat a daha var değerlendir değerlendirebildiğin kadar ayyy hadi inşallah senden de güzel haber alalım bu ay

Ay kıyamam ya kadınlar olarak ne zor şeyler yaşıyoruz rabbim tez zamanda yerini çok güzel şeylere bıraksın inşallah Emel’lerimiz boşa çıkmasın

Canım benimmm çok sevindim bu olumlu gelişmelere bat a daha var değerlendir değerlendirebildiğin kadar ayyy hadi inşallah senden de güzel haber alalım bu ay
Degerlendirmeler son hizla devam Ama bu degisiklikleri bebege yormuyorum ben suan icin sevindigim kistten kurtuldum sanirim Ayrica cok tsk ederim insallah hepimiz arka arkaya bu guzel haberi verelim❤❤

Allah da sana öyle bir sabır vermiş demekki canım Ne güzel bu arada ben de artık insanlara ağzının payını veriyorum daha rahat hissediyor insan kendini tamam çocuk sahibi olmak çok güzel bir şey hepimiz o duyguyu tatmak için uğraşıyoruz ama ben öncelikli olarak kocamı sevdiğim için evlendim mantık evliliği yapanlar genelde ilk aylarda hamile kalıyor bence

Ay kıyamam ya kadınlar olarak ne zor şeyler yaşıyoruz rabbim tez zamanda yerini çok güzel şeylere bıraksın inşallah Emel’lerimiz boşa çıkmasın
Cok haklsin kuzum cekmedigimiz agri sizi yok sanirim. Hakkimizda hayrlisi bebegim ya rabbim ne zamn hayrli kilarsa o zman gelsin kuzucuk❤

Kızlar merhaba bende aramıza katılmak istiyorum 2.çocuk istiyorum. 19 mart son adet tarihim başlayabilir miyim bu ay 10 gün sonrasına kadar başlanabilir yazıyor ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…