- 24 Ekim 2018
- 765
- 622
- 30
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Ben de öyle düşünüyorum soğan en doğal antibiyotik sonuçta teşekkür ederimSmdi senin sonuca gore yorum yapmak istemiyorum onunla alakali pek bi bilgim yok. Ama genel olarak konusursak hicbir yan etkisi yok hatta anlayamayacagimiz kadar cok faydasi var vucudumuza
GuzelimAynen oyle canisi
Hayir canim kullana bilirsin zaten ibrahim saracoglu kendi soyluyor hormonlari dengelediyini sogan kurununMerhaba kızlar, ben de 1 yıldır hamile kalmak istiyorum bir problemimiz yoktu en son hormon testi yaptırdığımda prolaktinim 38 çıktı doktor da dostinex verdi ilacım yeni bitti yeniden baktırmam gerekiyor. Çok yüksek olmadığı için normale döndüğünü düşünüyorum bu arada hiç yapmaığım soğan kürünü yapmayı düşündüğüm topiğinizi gördüm. Herhangi bi yan etkisi bir zararı olmuyor dimi soğan kürünün?
Yaa inşallah zaten saraçoğlunun tarifiyle keçiboynuzu kürünü yaptık eşime. Morfolojisi yükseldi kesinlikle inanıyorum alternatif tıpaHayir canim kullana bilirsin zaten ibrahim saracoglu kendi soyluyor hormonlari dengelediyini sogan kurunun
Şimdi kizlar gelelim bendeki degisikliklereee. Benim sol da cikolata kistim var en son kuculmus demisti doktorum (tahmini olarak 2 ay once) Sonra esimin yanina geldim (Geldigim gun ilk ucakta adet oldum) yani esimin yanina geldigim gun adettim. O ay asiri sol kasigimda agrilarim oldu bunu tetikleyen kist ve zaten benim adet donemim cok agrili gecer. Ayrica o ay sogan kurunu de yaptim cok cok fazla akintim oldu şu kremsi dedigimiz akintidan. Yumurtlamam da teee 17.gun olmustu. Fakat her adet donemimde agriyan goguslerim agrimadi o ayda. Bu ay ise 16.gun yumurtladim vee benim gogus agrim 14.gunden basladi hala devam ediyor. Suanki bat 4 nisan. Degisikliklerden biri ise sol kasigimda agrim hic yok sanirim kist gitti suanki sevindigim tek konu. Cnki iliskide bile asiri agri yapiyordu adet disinda da sol kasigimda kistten dolayi agrim oluyordu. Kendimi gayeet rahat hissediyorum bakalim niler olcak
[/QUOTbata az kalmiw inwallah sendende guzel haberleri aliriz umutlarimiz kelebek gibi ucuwar
KesinlikleeBen de öyle düşünüyorum soğan en doğal antibiyotik sonuçta teşekkür ederim
bende ewime yapiyorum keciboynuzu kuru,pekmezinide aldik dogalindan .ewimin sperm kalitesi iyi amma ben yinede yapiyorum ziyani yok zaten onlem olsnYaa inşallah zaten saraçoğlunun tarifiyle keçiboynuzu kürünü yaptık eşime. Morfolojisi yükseldi kesinlikle inanıyorum alternatif tıpa
Yani canim bende baya baya akinti oldu. Vucudum cok fazla intihap uretiyormus ve zaten iki tupumde ondan dolayi tikaliydi. Arti olarak birsey gelmiyor aklima. Normal adet gunumden 1 gun once adet oldum haa bide adetimde fazlaca kanamali gecti yine soganin faydasi oldu diye dusunuyorum baya temizlendim sanirim onunlaKullananlarda akıntı vs ne gibi durumlar oldu acaba?
Aynen iyi düşünmüşsünnBen
bende ewime yapiyorum keciboynuzu kuru,pekmezinide aldik dogalindan .ewimin sperm kalitesi iyi amma ben yinede yapiyorum ziyani yok zaten onlem olsn
Hsg çekildiniz mi? Benim de geriye bir tek o kaldı bakılması gerekenYani canim bende baya baya akinti oldu. Vucudum cok fazla intihap uretiyormus ve zaten iki tupumde ondan dolayi tikaliydi. Arti olarak birsey gelmiyor aklima. Normal adet gunumden 1 gun once adet oldum haa bide adetimde fazlaca kanamali gecti yine soganin faydasi oldu diye dusunuyorum baya temizlendim sanirim onunla
Yani canim bende baya baya akinti oldu. Vucudum cok fazla intihap uretiyormus ve zaten iki tupumde ondan dolayi tikaliydi. Arti olarak birsey gelmiyor aklima. Normal adet gunumden 1 gun once adet oldum haa bide adetimde fazlaca kanamali gecti yine soganin faydasi oldu diye dusunuyorum baya temizlendim sanirim onunla
[/QUOEnfeksion kurbanlarindan biride ben1 yil korunmasiz hamile kalamamin sebebini tuplerimin enfeksiondan kapanmiw olmasini zann ediyorum bu ayda biwey cikmazsa adetden sonra doktoruma israrla hsg taleb edicem
Cekildim canim 2 ay once iste. Ikisi de tikali oldugu icin fena agrim oldu. Ama benim bu hsg den anladigim ne biliyormusun eger tuplerde tikaniklik var ise agri oluyor yok ise sıfır agri miss gibi hic birsey olmuyor. Hani okudugum yorumlardan ve cevremdeki insanlardan anladigim bu kuzumHsg çekildiniz mi? Benim de geriye bir tek o kaldı bakılması gerekenbiraz korkuyorum da okuduğum şeylerden
Bana doktorum ağrılı bir işlem olduğu için anesteziyle yapacağız dedi aslında anestezi de almak istemiyorum ama ağrıdan bayılanlar falan oluyormuş sen o kadar da etkilenmemişsin canım sevindimCekildim canim 2 ay once iste. Ikisi de tikali oldugu icin fena agrim oldu. Ama benim bu hsg den anladigim ne biliyormusun eger tuplerde tikaniklik var ise agri oluyor yok ise sıfır agri miss gibi hic birsey olmuyor. Hani okudugum yorumlardan ve cevremdeki insanlardan anladigim bu kuzum
Siz 1 yildir hamile kalmak istiyorum demissiniz. Ne kadarlik evlisiniz. Bence bu ay da deneyin insallah olur olmazsa eger siz hsg esinizde sipermiyogram versin bizim gibi gec kalmayin benceHsg çekildiniz mi? Benim de geriye bir tek o kaldı bakılması gerekenbiraz korkuyorum da okuduğum şeylerden
4 ay sonra 2 yıl olcak evliliğimize. Eşim sperm testi bir kaç kez yaptırdı morfolojisi %2 çıktı bazı doktorlar normal yoldan biraz zorlanırsınız dedi bazısı da hareket ve sayı iyi olduğu için çocuk olmaya engel bi durum yok dedi sürekli ona vitaminler kürlerle destek yaptık ve düzeldi sonuçları. Şimdi hala gebelik oluşmadığı için problem bende diye düşünüyorum geriye de tüplere baktırmak kalıyor canım bakalımm bat 4 nisan bekliyorum ama hüsran çıkmasından yoruldumSiz 1 yildir hamile kalmak istiyorum demissiniz. Ne kadarlik evlisiniz. Bence bu ay da deneyin insallah olur olmazsa eger siz hsg esinizde sipermiyogram versin bizim gibi gec kalmayin bence
ben de kolay enfeksiyon kapan akıntılı dönemler geçiren biriyim dediğiniz gibi ertelememeliydim belki ama doktorum beklemek istedi yaşım 24 olduğu için. Zaten akışına bırakabilsek her şey düzelecek canımBence hsg nin pesine hemen dusmelisin. Ben cektirmekte cok gec bile kalkistim canim. Doktorum bana atletsiz corapsiz hatta ceketsiz hayati yasakladi. Klimali ortamda bulunma. Bulunsan bile karnina beline degmesin dedi. Elin ayagin soguk suya degmicek. Birsuru birdey iste. Sans yani aslnda ne yapsak bos gibi geliyor. Artk akisina biraktim ben
Bende anestezili cekilcektim normalde randevudan 2 gun once bi grip oldum hemde ne bicim. Doktorum anestezi uzmani hepsi benim bekarken calistigim hastaneden. Anestezicimizle konustum tlfondan bile sesin fena sana asla anestezi vermem bilge dedi. Bende ne olcak dedim gelcek ay a kalir o zman dedi. Bende olmaz gelecek ay a birakamam dedim o zman anestezisiz dedik. Cektirirken cok kotu oldum ve ben 2 defa cektirmis kadar oldum. Iki tupte tikali oldugundan doktorum ilk siviyi verdikten sonra yanima geldi ne olur biraz dayan tuplerin ikisi de tikali en azndan birini acmaya caliscam dedi. Dedim dayanacak halim kalmadi ama tamam. Neyse ikinci ilaci verdi sevinebilirsin sol tupunu actim dedi. Sonra da baya ovdu beni asistanina. Benim kizim hastanede calisirkende erkek gibiydi cit sesi cikmadi bosuna anestezili istemis. Eger senin yerinde baskasi olsa orayi inletirdi felan dediBana doktorum ağrılı bir işlem olduğu için anesteziyle yapacağız dedi aslında anestezi de almak istemiyorum ama ağrıdan bayılanlar falan oluyormuş sen o kadar da etkilenmemişsin canım sevindim
Ayy ağrı eşiğin yüksekmiş o zaman senin ama iyi olmuş anetezisiz halletmiş oldun bi de sol tüpünün açılmasına sevindimBende anestezili cekilcektim normalde randevudan 2 gun once bi grip oldum hemde ne bicim. Doktorum anestezi uzmani hepsi benim bekarken calistigim hastaneden. Anestezicimizle konustum tlfondan bile sesin fena sana asla anestezi vermem bilge dedi. Bende ne olcak dedim gelcek ay a kalir o zman dedi. Bende olmaz gelecek ay a birakamam dedim o zman anestezisiz dedik. Cektirirken cok kotu oldum ve ben 2 defa cektirmis kadar oldum. Iki tupte tikali oldugundan doktorum ilk siviyi verdikten sonra yanima geldi ne olur biraz dayan tuplerin ikisi de tikali en azndan birini acmaya caliscam dedi. Dedim dayanacak halim kalmadi ama tamam. Neyse ikinci ilaci verdi sevinebilirsin sol tupunu actim dedi. Sonra da baya ovdu beni asistanina. Benim kizim hastanede calisirkende erkek gibiydi cit sesi cikmadi bosuna anestezili istemis. Eger senin yerinde baskasi olsa orayi inletirdi felan dediBen zaten dayanikliyimdir da zaten canim yansa da korksam da cit sesim cikmaz