- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Haklisin ballisim. Ben bi bakinayim kahverengi sogana o zamn yine. Cnki burda cok zor buluyorum onu. Bulursam baslayayim hemenYa soğanın zararı olmaz yani bence çünki benim teyzemin gelinine sençn normal çocugun olmaz dediler kadın ağla ağla mahvoldu 3 ay soğan suyu içti hani bizim gibi düzenli olmasada hamile kaldı yani rabbimin mücizesi zamanını bekliyor herşeyde n önemlisi ve sitres çok etkiliyo hamileliğin gecikmesini
Cok cok amin sogan cucuklerimiz gelmeye baslasinPeki o zaman sabah başlıyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için
amin canım benim.inşallah sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz.öyle bir duygu ki her an bisey olacak endişesi içindeyim.Benim de daha kalp atışlarını duyamadan kendiliğinden düştü. Allah bir daha yaşatmasın inşallah kimseye. Sağlıcakla alın Allah ın izniyle kucağınıza. Zaman çabuk geciyor bir bakmışsın kucaginda ağlıyor oyy.
Evetbenimde bugun sogan kurune baslamamin 5.gunuydu gecen ay klomen ovitrelle oldum catlamayip kiste donustu ve bu ay tedaviye ara verdik kist yok olsun diye iciyorum pkosum ayrica acaba kist yok etme ozelligi varmi bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim
Hayır soğan kürü yaptım temizlemezmiydi olsa canımAynen benim yengemin de öyle oldu canım parça kontrolüne gittin dimi
Aynı tarihte evlenmişizAmin canımm benim
Ben 2017 Temmuz da evlendim şuan 28 yaşındayım çok geç kalmadan 2018 Ocak ayında bebek istemeye başladık beş ay sonra Bir ay adet görmedim Dr. Gittim söktürücü ile adet gördüm hormon testi yaptılar prolaktin yüksek çıktıgı için lousa kadın gibi sütün adetini korumuş dedi bebekte istediğimi söyleyince o zaman düşürelim süt hormonum hamile kalmamad engelmiş 1.5 ay ilaç kullandım tekrsr regli olunca kontrolde düştü 2 aya bebek olmazda gel dedi korktum ama soğan kürü folik asit bu sefer gerçekten uğraştım gğn aşırı ilişki vs çok dikkat ettim 2018 Aralık 5 de hamile olduğumu öğrendim bir yılda yani Ocak 2019 da ne yazıkki düşük oldu kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum hemeb hamilelik olmuyo diye ilk adetten sonra korunmadık düşükten sonra ve şimdi çok şükür hamile olduğumu öğrendim gibi yani daha dr. Gitmedim ama çok şükür hamd olsun kürtaj dan sonra hemen oluyo dediler ama çok inanmamıştım açıkcası
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur dua edin nolur
Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kızlar sizler içinde inanın dua ediyorım
ins. yok olur 1yildir ugrasiyoruz 1defa catladi yumurta 3defa kiste dondu ovitrelle kullandigim halde neden kiste donusuyor hic anlam veremiyorumEvet
Uygulayıp kistlerinin yok olup veya küçüldüğünü söyleyenler var.
Yok eder mi bilmiyorum ama kist küçülüyor canım bende yeni başladım dün kontrolüm vardı daha 4. Günümdeyim 2 cm küçülmüş. Dene mutlaka faydası olurbenimde bugun sogan kurune baslamamin 5.gunuydu gecen ay klomen ovitrelle oldum catlamayip kiste donustu ve bu ay tedaviye ara verdik kist yok olsun diye iciyorum pkosum ayrica acaba kist yok etme ozelligi varmi bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim
Ah kuzum ya resmen film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2 kez ilk hamile kaldıgımda mutluluktan deli gibi ağlamıştım kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım inan ona sevinemedim bile kimseye bahsetmedim sadece Eşim biliyordu. Malesef o da kürtajla sonlandı. 2sinde de gelişim vardı kalp atışı oluşmadı kürtajla. Gerekli testler için bekledik vs derken 1 sene oldu eşimde de bende de bir sıkıntı çıkmadı şimdi de hamile kalamıyorum ama hep umutluyum. İlkinde olumsuzluklar yaşadın diye hep öyle olmayacak ki. Keyfine bak tadını çıkarmaya çalış hiç bir şey için stres yapma İnşallah sağlıkla gelişir bebişin güzel haberler alırız dua edeceğimAmin canımm benim
Ben 2017 Temmuz da evlendim şuan 28 yaşındayım çok geç kalmadan 2018 Ocak ayında bebek istemeye başladık beş ay sonra Bir ay adet görmedim Dr. Gittim söktürücü ile adet gördüm hormon testi yaptılar prolaktin yüksek çıktıgı için lousa kadın gibi sütün adetini korumuş dedi bebekte istediğimi söyleyince o zaman düşürelim süt hormonum hamile kalmamad engelmiş 1.5 ay ilaç kullandım tekrsr regli olunca kontrolde düştü 2 aya bebek olmazda gel dedi korktum ama soğan kürü folik asit bu sefer gerçekten uğraştım gğn aşırı ilişki vs çok dikkat ettim 2018 Aralık 5 de hamile olduğumu öğrendim bir yılda yani Ocak 2019 da ne yazıkki düşük oldu kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum hemeb hamilelik olmuyo diye ilk adetten sonra korunmadık düşükten sonra ve şimdi çok şükür hamile olduğumu öğrendim gibi yani daha dr. Gitmedim ama çok şükür hamd olsun kürtaj dan sonra hemen oluyo dediler ama çok inanmamıştım açıkcası
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur dua edin nolur
Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kızlar sizler içinde inanın dua ediyorım
İnşallah canım gitsin kistlerim artık sağlıklı yumurtalık gelişmiyo kistlerden soğan kürünü saati saatine yapıyorum gebelik olmasa da kistler gitsin
Iyi aksamlar canım. Bende pco var ilk ay yaptığımda üçüncü gün hafif lekelenme oldu küre devam ettim, regl olunca da yoğun geçti baya normalde o kadar yoğun olmuyordu baya hissettim farkı bir gün gecikme yaşadım. Bitince de hsg çektirdim şimdi 7 gün yapıcam bakalım sonuç ne olur.
Kuzum son durumda adet olmuşsun hayırlısı olsun canım İnşallah yeni ay yeni umutlarla yeni süprizlerle gelir.Beni ekledinmi canım3 gün geciktim belkide psikolojik olarak
Kızlar yumurtlamadan sonra 4. Günüm bembeyaz Krem akıntım var soğan suyundanmı belirtimi acaba kasıkta batma ve ara sıra adet sancım oluyo hamişlerrr cevap verin lütfen
Hayır soğan kürü yaptım temizlemezmiydi olsa canım
Günaydın canım benim Bat tarihim 20 NisanGünaydın kızlar
Ben dün yoğunluktan giremedim, maşallah muhabbetiniz bol olsun şöyle bir dönüp okuyabildiğim kadar okuyacağım. Ama bu arada listeye isim yazdırmak isteyenler beni etiketleyerek yazarsa gözden kaçırmamış olurum. Görmediklerim varsa şimdiden kusura bakmayın neden listeye eklenmedim diye.
Evet cnm. Hayirlisi boyleymis :). Adet olamadim hala olsam bari rahatlardi icim
Aynı tarihte evlenmişizprolaktin ben de hiç belirti vermedi adetlerim de düzenliydi doktor hormon testlerini yenileyelim dedi o şekilde gördük yükseldiğini.
Sen hiç canını sıkma bak rabbim yine nasip etmiş bu defa sağlıkla büyür inşallah bende duyuyodum kürtajdan sonra hamile kalanlarıbi an önce kan testi yaptır