Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin ballisim. Ben bi bakinayim kahverengi sogana o zamn yine. Cnki burda cok zor buluyorum onu. Bulursam baslayayim hemen Thank's canisi

amin canım benim.inşallah sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz.öyle bir duygu ki her an bisey olacak endişesi içindeyim.

benimde bugun sogan kurune baslamamin 5.gunuydu gecen ay klomen ovitrelle oldum catlamayip kiste donustu ve bu ay tedaviye ara verdik kist yok olsun diye iciyorum pkosum ayrica acaba kist yok etme ozelligi varmi bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim

Evet
Uygulayıp kistlerinin yok olup veya küçüldüğünü söyleyenler var.

Aynı tarihte evlenmişiz prolaktin ben de hiç belirti vermedi adetlerim de düzenliydi doktor hormon testlerini yenileyelim dedi o şekilde gördük yükseldiğini.
Sen hiç canını sıkma bak rabbim yine nasip etmiş bu defa sağlıkla büyür inşallah bende duyuyodum kürtajdan sonra hamile kalanları bi an önce kan testi yaptır

Yok eder mi bilmiyorum ama kist küçülüyor canım bende yeni başladım dün kontrolüm vardı daha 4. Günümdeyim 2 cm küçülmüş. Dene mutlaka faydası olur

Ah kuzum ya resmen film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2 kez ilk hamile kaldıgımda mutluluktan deli gibi ağlamıştım kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım inan ona sevinemedim bile kimseye bahsetmedim sadece Eşim biliyordu. Malesef o da kürtajla sonlandı. 2sinde de gelişim vardı kalp atışı oluşmadı kürtajla. Gerekli testler için bekledik vs derken 1 sene oldu eşimde de bende de bir sıkıntı çıkmadı şimdi de hamile kalamıyorum ama hep umutluyum. İlkinde olumsuzluklar yaşadın diye hep öyle olmayacak ki. Keyfine bak tadını çıkarmaya çalış hiç bir şey için stres yapma İnşallah sağlıkla gelişir bebişin güzel haberler alırız dua edeceğim

Günaydın kızlar

Ben dün yoğunluktan giremedim, maşallah muhabbetiniz bol olsun şöyle bir dönüp okuyabildiğim kadar okuyacağım. Ama bu arada listeye isim yazdırmak isteyenler beni etiketleyerek yazarsa gözden kaçırmamış olurum. Görmediklerim varsa şimdiden kusura bakmayın neden listeye eklenmedim diye.

İnşallah canım gitsin kistlerim artık sağlıklı yumurtalık gelişmiyo kistlerden soğan kürünü saati saatine yapıyorum gebelik olmasa da kistler gitsin

İnşallah canım yok olsun gitsin. Sağlıklı yumurta oluşması için soğan kürü de faydalı birde çörek otu bal tarçın kürü var oda kaliteli yumurta oluşumu için etkili.

İnşallah şifa olur canım. Hsg çekilmende çok iyi olmuş şansını 2 ye katlamışsın. Yalnız kürün ikinci ayında 7 gün değil 10 gün yapılacak canım. Ama sen inşallah 2.ayı yapmana gerek kalmadan güzel haberi alırsın.

Kızlar yumurtlamadan sonra 4. Günüm bembeyaz Krem akıntım var soğan suyundanmı belirtimi acaba kasıkta batma ve ara sıra adet sancım oluyo hamişlerrr cevap verin lütfen

Kuzum inşallah bebişe vesile olur bu söylediklerin. Ben akıntıyı adete doğru gördüm ama yumurtlamadan 1 hafta sonrası kasıklarımda batma başlamıştı adete yakında bıçak saplanır gibi oluyordu. Bir günde birden başım dönmüştü bi ağırlık oluşmuştu kafamda 20 dk falan sürmüştü bu sersemlik. İnşallah senin durumunda hamileliğe çıkar canım

Günaydın canım benim Bat tarihim 20 Nisan

Evet cnm. Hayirlisi boyleymis :). Adet olamadim hala olsam bari rahatlardi icim

Kuzum bekle bakalım biraz daha herşeyin hayırlısı senin bir sözün vardı adet olana kadar herkes hamile sayılır demiştin. Sende şimdi güzelce bekle canım kendini de strese sokma biliyorsun bebek yoksa bile adet olmana engel oluyor bu stres belası.

Amin canım inşallaj yani proşaktinşn yüksek olduğu dönemdeki zaman boşa gidiyo aslında benimde 30 lardaydı adete etki etti ama daha yüksek olanlarda memede süt gelme falan oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…