Amin canımm benim
Ben 2017 Temmuz da evlendim şuan 28 yaşındayım çok geç kalmadan 2018 Ocak ayında bebek istemeye başladık beş ay sonra Bir ay adet görmedim Dr. Gittim söktürücü ile adet gördüm hormon testi yaptılar prolaktin yüksek çıktıgı için lousa kadın gibi sütün adetini korumuş dedi bebekte istediğimi söyleyince o zaman düşürelim süt hormonum hamile kalmamad engelmiş 1.5 ay ilaç kullandım tekrsr regli olunca kontrolde düştü 2 aya bebek olmazda gel dedi korktum ama soğan kürü folik asit bu sefer gerçekten uğraştım gğn aşırı ilişki vs çok dikkat ettim 2018 Aralık 5 de hamile olduğumu öğrendim bir yılda yani Ocak 2019 da ne yazıkki düşük oldu kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum hemeb hamilelik olmuyo diye ilk adetten sonra korunmadık düşükten sonra ve şimdi çok şükür hamile olduğumu öğrendim gibi yani daha dr. Gitmedim ama çok şükür hamd olsun kürtaj dan sonra hemen oluyo dediler ama çok inanmamıştım açıkcası
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur dua edin nolur
Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kızlar sizler içinde inanın dua ediyorım