- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Cnm yaptim test negatif. Bende gittim basladim damlaya
Az kalmış canım. İnşallah çok güzel geçer. Hem hsg den sonra soğan kürüyle birlikte şansını ikiye katlayacaksın. İkisi de hamile kalmanı kolaylaştıracak. Şunu da söyleyeyim hsg temiz bile çıksa aslında ufak tefek tıkanıklıkları bile açtığı için bir çok kişi hsg den hemen sonra hamile kalması eskiye nazaran çok daha kolay oluyor. İnşallah sende onlardan olursun canım.
Kızlar dün gece size yazarken cok şiddetli ağrım ki normalde de cok ağrılı olur adetim ve cok fazla kanamam basladi15 dk öncesine kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri soğan küründen sonra bu sekilde cok fazla kanamasi olan yani adetinde farkliliklar olan oldu mu birde bu soğan kürünü diger ay adetime 10 gün kala tekrar mi yapicam ? Bu arada hepinize yeniden merhabaaaa
Merhaba canim bende kasim ayında kist cikmisti 3 cm. Mersin taşucunda oturuyorduk o zaman 1 haftada 5 cm olmus demisti arzu hanim ve primoulut verdi 10 gün sabah aksam ic birak adet ol bitsin gel dedi. Aynen yaptim ve gittigimde tertemiz gitmis demisti. Bu arada mersinden yazan varsa doktor arzu doruk muhtesem bir kadin ve doktor yaa cok üzüldüm uzak kaldik diye
Bildiğim kadariyla iltihap yoktu canim yani ama sogan kürü yaparken 1 saat süren bir kanamam olmustu yine boyle parca parca seklinde 5-6 kere. Sonra hic gelmedi normaldi yani adetime 7 gün kala kahverengi lekelenmeler basladi her wcde bende hamileyim zannettim hemen tabii2 gün sürdü dünde siddetli kanamayla basladi adetim. Yapan arkadaslar bilgi verirse sevinirim biz 10 gün yapalim mi diger ay sizce
Bende dün yaptığım teste şimdi baktım sanki hayalet çizgi var gibi geldi banaCanım ben 21 de test yaptım çıkmamıştı
25 de silik çizgi çıktı
Bat 23 Mart tı
Bu test yanıltabilir kuzum bi de fotoda çok çok silik çıkıo bence sen tekrarla testiniBende dün yaptığım teste şimdi baktım sanki hayalet çizgi var gibi geldi bana
Iyigunler arkadawlar bugun sogan kurumun 3 cu gunu vajinal akintilarim hala var beyaz sut gibi ,gun awiri iliwkiye bawladim ovulasyon testlerimide yapiyorum hala silik pik olmamiw..hamile kalan kizlarimiz @ISTANBULLUGELINN sen ablacim iliwkiden sonra ne yapmam lazim sperm vajinaya iyice aksin yarim saat filan uzanmak gerekiyormuw oyle okudum birde ayaklarimi tavana dikmem lazimbu ay cok umutluyum Allahim sen yardimcimiz ol
Iliwkiden sonra hemen idrara cikmamak lazim yaziyor googlde ne derece dogru acaba
cennetkokulumm ablacim bu konuda bilginiz varsa yardimci olurmusunuz lutfen siz ne yapdiniz hamile kaldiginiz ay iliwki sonrasi
12 gün gecikme biraz fazla canım tabii pco falan deilsen kanda gebelik baktır yoksa bi doktora görün derimSoğandan sonra gecikmenin 12.günü hala idrar testi negatif sanırım bu ay da olmadı
Benim geçen sene kimyasal olmustu ozamanda 16.günde idrarda silik çıkmıstı her zaman geç döllenme mi yaşıyorum acaba12 gün gecikme biraz fazla canım tabii pco falan deilsen kanda gebelik baktır yoksa bi doktora görün derim
Yok canım bu sefer Cuma’ya kadar bekleme kararı aldımBu test yanıltabilir kuzum bi de fotoda çok çok silik çıkıo bence sen tekrarla testini
Evet banada öyle geldi kuzumBende dün yaptığım teste şimdi baktım sanki hayalet çizgi var gibi geldi bana
Ama dünkü test ilk tek çizgi çıktı bugün böyle oldu canımEvet banada öyle geldi kuzum
Yani olabilir sen yarın sabah yap ilk idrarla bence bat geçtimiAma dünkü test ilk tek çizgi çıktı bugün böyle oldu canım
Canim ben ben hep sik idrara cikarim aslinda..beyaz sut gibi akinti adete yakin oluyordu bende adete 1..2 gun kala.amma 3 gundur baya akintim var sut gibi,kati kremsi gibi sarimtil yewile benzer .enfeksiyonum oldugunu doktor soylemiwdi zaten bana 2 ay ilac aldim tedavi gordum amma gecmedi.inwallah sogan kuruyle hepsi dokulub giderYa benim de 3. Günüm ama etki ediyor mu bilmiyorum akıntım falan yok sık idrara da çıkmıyorumsenin soğan küründen sonra mı akıntın olmaya başladı.
Ben bunu daha önce baya araştırdım doktoruma da sordum ayaklarını dikmek, saatlerce uzanmak vs bunların kanıtlanmış bir etkisi yok. Zaten ilişkiden bir kaç dk sonra sperm ölüyor 5 10 dk uzansan yeterli olur. Bir de ilişki sonrası çok sıcak duş alma vajina içini yıkama bunlar önemli etkenler. Pozisyon olarak da sırt üstü yatma şeklinde olursan diğerlerine oranla daha etkili olur
Beni hep iliwkiden sonra idrarim sikiwir bilmiyorum neden yarim saat tutuyorum kendimi sonra cikiyorumYok hayır çıkamaman daha iyi bence gün aşırı ilişki ara veren kişilerde Başka bir sorun yoksa korunmanın verdiği bir tenbellik varsa yumurtalıklarda en az 3 aya kalınıyo
Evet canım 2 gün geçtiYani olabilir sen yarın sabah yap ilk idrarla bence bat geçtimi
Deniycem abla inwallah faydasi olurCanım sende enfeksiyon olduğu için onu atıyorsun. Yumurtlama akıntın olduğunda fark edeceksin zaten o şeffaf ve uzayan bir kıvamda olacak.
Kuzum ilişkiden sonra ayakları dikmek şart değil ama elbet faydası var. Herkesin rahim yapısı bir değil bazılarında spermler kolay ilerlemiyor bunu kolaylaştırmak şansı arttırmak için ayakları dikmenin faydası var. İlişkiden sonra hemen idrara çıkmak da doğru değil canım. En azından 15-20 dk ayaklarını dikip beklemende fayda var.
Ben kendimde ayaklarımı dikmiştim canım 15-20 dk sonra duşa girdiğimde özellikle karın bölgesine sıcak su tutmamaya özen gösterdim tabi o bölgeyi yıkarken abartmadan yine ılık suyla. Sıcak su spermlerin canlılığını yitirmesine sebep oluyor çünkü.
Bende cizgi goruyorum amma cok silik kac gun gecmiw canim adetden? Sabah idrariylami yaptinBende dün yaptığım teste şimdi baktım sanki hayalet çizgi var gibi geldi bana
Canim sogan kuru yapmiwmiydin sen?Evet canım 2 gün geçti