Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim:)

Canım bazılarında soğan küründen sonra artma oldu ama sanırım bu olumlu bir durum içerisinin temizlenmesi açısından. Ama sen şu an kist yoksa kürü tekrarlamana gerek yok. 15 günlük kür yeterli önümüzdeki aylarda takip et kendini yada doktora gidersen kist varsa o zaman tekrarla 10 günlük kürü.

Iliwkiden sonra hemen idrara cikmamak lazim yaziyor googlde ne derece dogru acaba
cennetkokulumm ablacim bu konuda bilginiz varsa yardimci olurmusunuz lutfen siz ne yapdiniz hamile kaldiginiz ay iliwki sonrasi

Canım sende enfeksiyon olduğu için onu atıyorsun. Yumurtlama akıntın olduğunda fark edeceksin zaten o şeffaf ve uzayan bir kıvamda olacak.
Kuzum ilişkiden sonra ayakları dikmek şart değil ama elbet faydası var. Herkesin rahim yapısı bir değil bazılarında spermler kolay ilerlemiyor bunu kolaylaştırmak şansı arttırmak için ayakları dikmenin faydası var. İlişkiden sonra hemen idrara çıkmak da doğru değil canım. En azından 15-20 dk ayaklarını dikip beklemende fayda var.

Ben kendimde ayaklarımı dikmiştim canım 15-20 dk sonra duşa girdiğimde özellikle karın bölgesine sıcak su tutmamaya özen gösterdim tabi o bölgeyi yıkarken abartmadan yine ılık suyla. Sıcak su spermlerin canlılığını yitirmesine sebep oluyor çünkü.

Canim ben ben hep sik idrara cikarim aslinda..beyaz sut gibi akinti adete yakin oluyordu bende adete 1..2 gun kala.amma 3 gundur baya akintim var sut gibi,kati kremsi gibi sarimtil yewile benzer .enfeksiyonum oldugunu doktor soylemiwdi zaten bana 2 ay ilac aldim tedavi gordum amma gecmedi.inwallah sogan kuruyle hepsi dokulub gider

Yok hayır çıkamaman daha iyi bence gün aşırı ilişki ara veren kişilerde Başka bir sorun yoksa korunmanın verdiği bir tenbellik varsa yumurtalıklarda en az 3 aya kalınıyo
Beni hep iliwkiden sonra idrarim sikiwir bilmiyorum neden yarim saat tutuyorum kendimi sonra cikiyorum

Deniycem abla inwallah faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…