- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
3 hafta ben kendiliğinden diyorum canım 12 haftalık olucak 3 ayımı tamamlıcambence git canım çünkü Dr bana hamile kalısan bana gel dedi hamile kalmadan tüm tahliller yapıldı DNA ya falan bakıldı.eğer düşük tehlikesi varsa progestan veriyorlar önlem almış oluyoruz.İnşallah sagsalim bebegimizi kucagımıza alırız
Canım ya sormaKızlar yakında kovayla içeceğizEki Görüntüle 2250456
Eşime de zorla keçiboynuzu özü yediriyorum valla kavga ede edeCanım ya sorma
çok geçmiş olsun canım benimkide 11 haftalıktı ama 8 haftallıken durmuş kalbi. Amin canım.Şimdi de insan birşey olucak diye korkuyor tabiÇok sağol canım bende sabah onda gittim kontrol e kalbi durmuş dediler bebek 11 haftalık görünmüyor muş yani biz 6 da kalbimi duymuşuz hemen sonra durmuş dedi suni sancı verdiler akşam sekize kadar sancı çektim sekizde suyum geldi düşük yaptım sonra anestezi ile kalan parçalar için kürtaja aldılar benide hem ruhen hem bedenen çok yıpratıcı
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende emodex ve keçiboynuzu pekmezi veriyorumEşime de zorla keçiboynuzu özü yediriyorum valla kavga ede ede
Bat ne zaman canım üzülme allah büyük umut kesilmezKızlarrr ben test yaptım tabii ki negatifi gördüm
Akıntım ara ara az kaşıkta dün gece batma vardı bugün arada nabız gibi atıyor
Canım benim yumurtlamadan sonra 2. Günüm afedersin yumurtlama günü sabahı ilişki olduCanım belki benim gibi olur benimde ilk çıkmadı testte
Bat 2 gün geçti canımBat ne zaman canım üzülme allah büyük umut kesilmez
Canım sen ilk test te negatif görmüşmüydün bat geçmişmiydi pekiCanım belki benim gibi olur benimde ilk çıkmadı testte
Hadi ya geç döllenmede olabilir canım bekle bakalım rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBat 2 gün geçti canım
Aminn canımmHadi ya geç döllenmede olabilir canım bekle bakalım rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hadi inşallah.Vall öyle duruyor
Benim de daha kalp atışlarını duyamadan kendiliğinden düştü. Allah bir daha yaşatmasın inşallah kimseye. Sağlıcakla alın Allah ın izniyle kucağınıza. Zaman çabuk geciyor bir bakmışsın kucaginda ağlıyor oyy.canım
yoğun kahverengi alıntım vardı Dr gittik acil bebegin iyi olduğunu dinlenme dedi yolları daha sonra altan muayene ettiği için kan geldi ama evde duramadım agrımda vardı belimde tekrar gittim dediki peri dolduracak kadar mı hayır dedim ama sancım var dedim progestan yazdı yolladı ama bu gidiş geliş toplam 1 saatlik daha eve geldim yatağa girmemle suyum geldi falan tekrar gittim kendi hastaneme bu sefer kendim düşürmüş oldum sonra prof baktı dediki bebegin zaten 8 haftalıkken kalbi durmuş sana nasıl olurda iyi derler falan dedi suyum gelip düşürmesem zehirlemeye başlamış kanımı temizlediler kan verdiler falan simdi tuvalete gittimde hep aklımda akıntı olduğunda acaba diyoruz ama dr düşük tehlikesi var demedi plesentanın duvarı kalınmış herşey yolunda gözüküyor. allah kimseye veresin bir sahada bize yqsatmasın inşallah
Canım bende 1 hafta sonra idrar testi yapmıştım negatif cıktı 3 gün sonra kan testi yaptım pozitifti. Biraz daha geçsin tekrarlaBat 2 gün geçti canım