Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sağol canım bende sabah onda gittim kontrol e kalbi durmuş dediler bebek 11 haftalık görünmüyor muş yani biz 6 da kalbimi duymuşuz hemen sonra durmuş dedi suni sancı verdiler akşam sekize kadar sancı çektim sekizde suyum geldi düşük yaptım sonra anestezi ile kalan parçalar için kürtaja aldılar benide hem ruhen hem bedenen çok yıpratıcı
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

çok geçmiş olsun canım benimkide 11 haftalıktı ama 8 haftallıken durmuş kalbi. Amin canım.Şimdi de insan birşey olucak diye korkuyor tabi

Benim de daha kalp atışlarını duyamadan kendiliğinden düştü. Allah bir daha yaşatmasın inşallah kimseye. Sağlıcakla alın Allah ın izniyle kucağınıza. Zaman çabuk geciyor bir bakmışsın kucaginda ağlıyor oyy.

Gunaydin kizlar. Moralim cok bozuk. Konjektivit oldum. Gozlerim balon gibi sis surekli akiyor. Her sene tekrarkiyor bu zikim hastalik yaa. Adette olmadim. Eczane acilsin test alicam ona gorede goz dr ina gidicem. Bu hastaligin bi damlasi var iyi gelen oda gebelikte kullanilmiyomus o yuzden emin olmam lazim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…