- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
nisan 31 diyim.yarın adetimin 5. günü yarın başlayacağım nasipse.bittikten sonra yumurtlama günü takibi yapmayı düşünüyorum çünkü iki adet arasın son zamanlarda 50 günü buluyorHoş geldin canım inşallah yine soğan kürünün ardından alırsın güzel haberi. Adetlerinde düzensizmiş ama tahmini bir bat tarihi verirsen listeye ekleyeyim seni
nisan 31 diyim.yarın adetimin 5. günü yarın başlayacağım nasipse.bittikten sonra yumurtlama günü takibi yapmayı düşünüyorum çünkü iki adet arasın son zamanlarda 50 günü buluyor
Hic baslamadim suan evetYapsam mı yapmasam mı derken ben anlamadım canım. Sen kürü başladın devam etme açısından mı soruyorsun eğer öyleyse tabi ki devam et kürü düzenli yapman önemli olan. Ama Hiç başlamadıysan zaten şuan vakti değil yapma.
Hic baslamadim suan evet
Canım kürü bitir hayırlısıyla eğer hamile kalmazsan adetten sonra doktor kontrolünde baktırırsın kiste yok olmuş mu diye.Kızlar sol tarafta kist vardı soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyor hafif arada sancım var ama akıntım yok zaten onun için erken hiç bu kadar erken sancım falan olmazdı
Abla bendede sag tarafda kist var wuan sendeki gibi oluryor bendede ara ara sanci giriyor sankiKızlar sol tarafta kist vardı soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyor hafif arada sancım var ama akıntım yok zaten onun için erken hiç bu kadar erken sancım falan olmazdı
Pkolu olsaydin ultrasonda belli olurdu canimArkadaşlar hastaneye gittim alttan muayene ettiler ultrasyonla baktilar bi sorun yok. Pkolu olsaydım cikarmiydi yoksa hormon testinde mi cikiyo.
Tamam canim bu cevabın beni mutlu etti tesekkurlerPkolu olsaydin ultrasonda belli olurdu canim
Rica ederimTamam canim bu cevabın beni mutlu etti tesekkurler
İnşallah canım gitsin kistlerim artık sağlıklı yumurtalık gelişmiyo kistlerden soğan kürünü saati saatine yapıyorum gebelik olmasa da kistler gitsinCanım kürü bitir hayırlısıyla eğer hamile kalmazsan adetten sonra doktor kontrolünde baktırırsın kiste yok olmuş mu diye.
Benim yumurtalık kistim vardı geçen gebe kaldığımda doktor söylemişti hatta önemli değil demişti 2 cm di. Tabi sonra boş gebelik kürtaj vs derken ilk adet olduğumda kontrole gitmiştim kist hala duruyordu ve 3 cm olmuştu. Sonra ben soğan kürü yaptım ve bir daha doktora gitmedim. Ama hamile kaldığımda tekrar sordum kist var mı duruyor mu diye ve tertemiz çıktı yok olmuş. İnşallah sana da şifa olur hem kistin gider hem de bebişin gelir.
İşte soğan kürü şifa olur inşallah bize de kurtuluruz kistlerden nedense içimde değişik bi umut var işe yarayacak gibiAbla bendede sag tarafda kist var wuan sendeki gibi oluryor bendede ara ara sanci giriyor sanki
Çıkardı canım yumurtalıkta inci gibi dizili minimal kistler görürlerdi zaten pco olsaydın insülin direnci, düzensiz adet görme, hızlı kilo alıp zor verme, yüzde kıllanma gibi şikayetlerin de olurduArkadaşlar hastaneye gittim alttan muayene ettiler ultrasyonla baktilar bi sorun yok. Pkolu olsaydım cikarmiydi yoksa hormon testinde mi cikiyo.
Valla bendede oyle.Allah hepimizin yuzunu guldursunİşte soğan kürü şifa olur inşallah bize de kurtuluruz kistlerden nedense içimde değişik bi umut var işe yarayacak gibi
AmiiiiiiinnnnValla bendede oyle.Allah hepimizin yuzunu guldursun
Iyi akwamlar abla ikinci aymi kullaniyorsun? sogan kurunden sonra adetinde deyiwiklik hiss etdinmi ?yani kanamanin artmasi pihtilar gibi biweyler.Soğan kürü ikinci aydan merhaba kızlar yazamadim ams her gün okudum yazdıklarınızı. İnşallah bu ay listemizde epey güzel haberler alırız. Bol bol dua ediyorum hepimiz için.