Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün sonra akıntılar başlıyor?
Benim ilk günüm daha akıntı yok hiç.
Çok mu erken acaba? :KK76:

Canım eğer enfeksiyon veya iltihap yoksa akıntı görmemen normal. Ama yumurtlama gününe doğru akıntının artığını fark edeceksin. Henüz yumurtlama akıntısı görmen için erken.

Hanimlar merhaba. Gebelik suphesi varsa sogan suyu icmeye devam edilmeli mi icilirse bir sorun olustururmu?
Canım bu hep sorulan şüphede kalınan bir durum. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü kür adetten sonra 2-10 gün arasında başlanılıyor. Hal böyle olunca da kürün bitimi ya yumurtlama döneminin bitişine yada tam döllenme haftasına denk geliyor. Bu durumda sorun olmuş olsa zaten bu kürü yaptığınız ay korunun denirdi. Hamile kalınsa bile döllenme haftasında olunur anca.

Canım bu hep sorulan şüphede kalınan bir durum. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü kür adetten sonra 2-10 gün arasında başlanılıyor. Hal böyle olunca da kürün bitimi ya yumurtlama döneminin bitişine yada tam döllenme haftasına denk geliyor. Bu durumda sorun olmuş olsa zaten bu kürü yaptığınız ay korunun denirdi. Hamile kalınsa bile döllenme haftasında olunur anca.
Benim suan adetime 8 gun var fakat yumurtlama degerlendirdigimiz icin yapsammi yapmasammi kararsizim. Kasik ve bel agrim var hafif beyaz da akintim var simdi olasi bi gebelikten mi yoksa devam eden enfeksiyondan mi cozemiyorum icsem varsa bisey olur diye korkuyorum. Kararsizim. En iyisi beklemek sanirim

Benim suan adetime 8 gun var fakat yumurtlama degerlendirdigimiz icin yapsammi yapmasammi kararsizim. Kasik ve bel agrim var hafif beyaz da akintim var simdi olasi bi gebelikten mi yoksa devam eden enfeksiyondan mi cozemiyorum icsem varsa bisey olur diye korkuyorum. Kararsizim. En iyisi beklemek sanirim

Yapsam mı yapmasam mı derken ben anlamadım canım. Sen kürü başladın devam etme açısından mı soruyorsun eğer öyleyse tabi ki devam et kürü düzenli yapman önemli olan. Ama Hiç başlamadıysan zaten şuan vakti değil yapma.

Hayır canım dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle oldu 2 gün geçti adetim

Canım ben resimden anlayamadım bilgisayardan bakıyorum ama sen kendin gördüysen vardır bişeyler resimler de zor anlaşılıyor. Ben önceki gebeliğimde adetim 2 gün geçince yapmıştım ben silik de olsa görmüştüm ama eşim zorlanmıştı resim çekmiştim ama resimde hiç belli olmuyordu.. İnşallah sende gebesindir bakla bakalım nasıl olsa belli olur.

Canım ben resimden anlayamadım bilgisayardan bakıyorum ama sen kendin gördüysen vardır bişeyler resimler de zor anlaşılıyor. Ben önceki gebeliğimde adetim 2 gün geçince yapmıştım ben silik de olsa görmüştüm ama eşim zorlanmıştı resim çekmiştim ama resimde hiç belli olmuyordu.. İnşallah sende gebesindir bakla bakalım nasıl olsa belli olur.
İnşallah canım bugün gördüm çizgiyi ben dün akşam yapmıştım testi çok ta dikkate almadım zaten ama bi görün istedim çünkü çok duydum böyle önce tek çizgi ertesi gün hayalet çizgi olup hamile olanlar dediğin gibi bekliycem bakalım varsa nasıl olsa çıkar illaki ama adet sancım var 2 günlük te gecikmem var kafam karıştı iyice canım🤔

merhaba arkadaşlar bende yarın soğan kürüne başlayacağım nasip olursa.1 kızım var 2 yaşında düzensiz adetin zirvesindeyim.bir yumurtalığım tembel çalışıyor.ilk hamileliğim 1 haftalık soğan kürünün ardındaki dönemde oldu ama etkenmidir bilmiyorum.benide şöyle aranıza katarsanız mutlu olurum.

merhaba arkadaşlar bende yarın soğan kürüne başlayacağım nasip olursa.1 kızım var 2 yaşında düzensiz adetin zirvesindeyim.bir yumurtalığım tembel çalışıyor.ilk hamileliğim 1 haftalık soğan kürünün ardındaki dönemde oldu ama etkenmidir bilmiyorum.benide şöyle aranıza katarsanız mutlu olurum.

Hoş geldin canım inşallah yine soğan kürünün ardından alırsın güzel haberi. Adetlerinde düzensizmiş ama tahmini bir bat tarihi verirsen listeye ekleyeyim seni

X