- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Kaç gün sonra akıntılar başlıyor?
Benim ilk günüm daha akıntı yok hiç.
Çok mu erken acaba?
İnşallah vardır tatlım hadi bakalımEvet canım 2 gün geçti
Yani olabilir sen yarın sabah yap ilk idrarla bence bat geçtimi
Canım bu hep sorulan şüphede kalınan bir durum. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü kür adetten sonra 2-10 gün arasında başlanılıyor. Hal böyle olunca da kürün bitimi ya yumurtlama döneminin bitişine yada tam döllenme haftasına denk geliyor. Bu durumda sorun olmuş olsa zaten bu kürü yaptığınız ay korunun denirdi. Hamile kalınsa bile döllenme haftasında olunur anca.Hanimlar merhaba. Gebelik suphesi varsa sogan suyu icmeye devam edilmeli mi icilirse bir sorun olustururmu?
Benim suan adetime 8 gun var fakat yumurtlama degerlendirdigimiz icin yapsammi yapmasammi kararsizim. Kasik ve bel agrim var hafif beyaz da akintim var simdi olasi bi gebelikten mi yoksa devam eden enfeksiyondan mi cozemiyorum icsem varsa bisey olur diye korkuyorum. Kararsizim. En iyisi beklemek sanirimCanım bu hep sorulan şüphede kalınan bir durum. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü kür adetten sonra 2-10 gün arasında başlanılıyor. Hal böyle olunca da kürün bitimi ya yumurtlama döneminin bitişine yada tam döllenme haftasına denk geliyor. Bu durumda sorun olmuş olsa zaten bu kürü yaptığınız ay korunun denirdi. Hamile kalınsa bile döllenme haftasında olunur anca.
Benim suan adetime 8 gun var fakat yumurtlama degerlendirdigimiz icin yapsammi yapmasammi kararsizim. Kasik ve bel agrim var hafif beyaz da akintim var simdi olasi bi gebelikten mi yoksa devam eden enfeksiyondan mi cozemiyorum icsem varsa bisey olur diye korkuyorum. Kararsizim. En iyisi beklemek sanirim
Dün yaptım tatlım negatifti bugün yapmadım kasık ağrım var batmalarım gögüslerimde hassasiyette var sanırın adetlenirim bugün yarınMerhaba canım sende durumlar nedir bat geçti test falan yaptın mı canım ?
Evet canım geçen ay yapmışdımCanim sogan kuru yapmiwmiydin sen?
Hayır canım dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle oldu 2 gün geçti adetimBende cizgi goruyorum amma cok silik kac gun gecmiw canim adetden? Sabah idrariylami yaptin
Bende dün yaptığım teste şimdi baktım sanki hayalet çizgi var gibi geldi bana
Hakkında hayırlısı olsun canım bekle bakalım bi kaç gün ne olacak. Bakarsın geç döllenme yok olmazsa umutlar yeni aya.Dün yaptım tatlım negatifti bugün yapmadım kasık ağrım var batmalarım gögüslerimde hassasiyette var sanırın adetlenirim bugün yarın☺
Inwallah hamilesindir ablaHayır canım dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle oldu 2 gün geçti adetim
Hayır canım dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle oldu 2 gün geçti adetim
İnşallah canım bugün gördüm çizgiyi ben dün akşam yapmıştım testi çok ta dikkate almadım zaten ama bi görün istedim çünkü çok duydum böyle önce tek çizgi ertesi gün hayalet çizgi olup hamile olanlar dediğin gibi bekliycem bakalım varsa nasıl olsa çıkar illaki ama adet sancım var 2 günlük te gecikmem var kafam karıştı iyice canımCanım ben resimden anlayamadım bilgisayardan bakıyorum ama sen kendin gördüysen vardır bişeyler resimler de zor anlaşılıyor. Ben önceki gebeliğimde adetim 2 gün geçince yapmıştım ben silik de olsa görmüştüm ama eşim zorlanmıştı resim çekmiştim ama resimde hiç belli olmuyordu.. İnşallah sende gebesindir bakla bakalım nasıl olsa belli olur.
İnşallah öyledir canımAA evet var gibi bencebirkaç gün daha bekle adet görmezsen ilk idrarla tekrarla bence ay bence geç döllenme seninde
İnşallah ya herşey Rabbimden daha yeniyim ekstra bişeyde kullanmadım ya bu ay da olmazsa genel muayane olucamHakkında hayırlısı olsun canım bekle bakalım bi kaç gün ne olacak. Bakarsın geç döllenme yok olmazsa umutlar yeni aya.
İnşallah ya herşey Rabbimden daha yeniyim ekstra bişeyde kullanmadım ya bu ay da olmazsa genel muayane olucam ☺ Folik asite başların
merhaba arkadaşlar bende yarın soğan kürüne başlayacağım nasip olursa.1 kızım var 2 yaşında düzensiz adetin zirvesindeyim.bir yumurtalığım tembel çalışıyor.ilk hamileliğim 1 haftalık soğan kürünün ardındaki dönemde oldu ama etkenmidir bilmiyorum.benide şöyle aranıza katarsanız mutlu olurum.