- Konu Sahibi cennetkokulumm
Kızlar bugün hastaneye gidicem dua edin inşallah bişeyim yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallaahhh güzel haberlerle gel kuzumKızlar bugün hastaneye gidicem dua edin inşallah bişeyim yoktur
Doğal yöntemlere baksana canım netten bence de hemen gebelik bak ona göre ilaç alırsın ama çıkmazsa da kanda baktır biGunaydin kizlar. Moralim cok bozuk. Konjektivit oldum. Gozlerim balon gibi sis surekli akiyor. Her sene tekrarkiyor bu zikim hastalik yaa. Adette olmadim. Eczane acilsin test alicam ona gorede goz dr ina gidicem. Bu hastaligin bi damlasi var iyi gelen oda gebelikte kullanilmiyomus o yuzden emin olmam lazim .
Gunaydin canim gecmis olsun. Ayy kotu olmus yaaaGunaydin kizlar. Moralim cok bozuk. Konjektivit oldum. Gozlerim balon gibi sis surekli akiyor. Her sene tekrarkiyor bu zikim hastalik yaa. Adette olmadim. Eczane acilsin test alicam ona gorede goz dr ina gidicem. Bu hastaligin bi damlasi var iyi gelen oda gebelikte kullanilmiyomus o yuzden emin olmam lazim .
Cnm yaptim test negatif. Bende gittim basladim damlayaDoğal yöntemlere baksana canım netten bence de hemen gebelik bak ona göre ilaç alırsın ama çıkmazsa da kanda baktır bi
Sagol canim. Test negatif cikti . Kullanmaya basladim damlayida .Gunaydin canim gecmis olsun. Ayy kotu olmus yaaa
Keske emin olmadan baslamasaydin kuzum yaSagol canim. Test negatif cikti . Kullanmaya basladim damlayida .
Canım benim yumurtlamadan sonra 2. Günüm afedersin yumurtlama günü sabahı ilişki oldu
Suan adet sancısı var sende de oldumu acaba
Adet günün geçmiş miydi kuzumSagol canim. Test negatif cikti . Kullanmaya basladim damlayida .
Canım sen ilk test te negatif görmüşmüydün bat geçmişmiydi peki
Gunaydin kizlar. Moralim cok bozuk. Konjektivit oldum. Gozlerim balon gibi sis surekli akiyor. Her sene tekrarkiyor bu zikim hastalik yaa. Adette olmadim. Eczane acilsin test alicam ona gorede goz dr ina gidicem. Bu hastaligin bi damlasi var iyi gelen oda gebelikte kullanilmiyomus o yuzden emin olmam lazim .
Ya benim de 3. Günüm ama etki ediyor mu bilmiyorum akıntım falan yok sık idrara da çıkmıyorum senin soğan küründen sonra mı akıntın olmaya başladı.Iliwkiden sonra hemen idrara cikmamak lazim yaziyor googlde ne derece dogru acaba
Iyigunler arkadawlar bugun sogan kurumun 3 cu gunu vajinal akintilarim hala var beyaz sut gibi ,gun awiri iliwkiye bawladim ovulasyon testlerimide yapiyorum hala silik pik olmamiw..hamile kalan kizlarimiz ISTANBULLUGELINN sen ablacim iliwkiden sonra ne yapmam lazim sperm vajinaya iyice aksin yarim saat filan uzanmak gerekiyormuw oyle okudum birde ayaklarimi tavana dikmem lazim bu ay cok umutluyum Allahim sen yardimcimiz ol
Iliwkiden sonra hemen idrara cikmamak lazim yaziyor googlde ne derece dogru acaba
canım benimde soğan küründe akıntım yoktu iltihabı olanlarda oluyo bide kişiden kişiye değişiyor ama soğan kürü yumurtanın güzel gelişip olgunlaşmasını sağladıgı için hamilelik için çok etkiliYa benim de 3. Günüm ama etki ediyor mu bilmiyorum akıntım falan yok sık idrara da çıkmıyorum senin soğan küründen sonra mı akıntın olmaya başladı.
Ben bunu daha önce baya araştırdım doktoruma da sordum ayaklarını dikmek, saatlerce uzanmak vs bunların kanıtlanmış bir etkisi yok. Zaten ilişkiden bir kaç dk sonra sperm ölüyor 5 10 dk uzansan yeterli olur. Bir de ilişki sonrası çok sıcak duş alma vajina içini yıkama bunlar önemli etkenler. Pozisyon olarak da sırt üstü yatma şeklinde olursan diğerlerine oranla daha etkili olur
İltihap yok bende de adet düzensizliği ve kistler için başladım inşallah faydası olacagına inanıyorum canım. Bide yumurta takibi yaptırıyorum yarın da kontrolüm var umutluyum bu aydanCanım b
canım benimde soğan küründe akıntım yoktu iltihabı olanlarda oluyo bide kişiden kişiye değişiyor ama soğan kürü yumurtanın güzel gelişip olgunlaşmasını sağladıgı için hamilelik için çok etkili
Kızlar bugün hastaneye gidicem dua edin inşallah bişeyim yoktur