Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğal yöntemlere baksana canım netten bence de hemen gebelik bak ona göre ilaç alırsın ama çıkmazsa da kanda baktır bi

Gunaydin canim gecmis olsun. Ayy kotu olmus yaaa

Ayy çok geçmiş olsun canımm yaa

Iyigunler arkadawlar bugun sogan kurumun 3 cu gunu vajinal akintilarim hala var beyaz sut gibi ,gun awiri iliwkiye bawladim ovulasyon testlerimide yapiyorum hala silik pik olmamiw..hamile kalan kizlarimiz ISTANBULLUGELINN sen ablacim iliwkiden sonra ne yapmam lazim sperm vajinaya iyice aksin yarim saat filan uzanmak gerekiyormuw oyle okudum birde ayaklarimi tavana dikmem lazim bu ay cok umutluyum Allahim sen yardimcimiz ol

Iliwkiden sonra hemen idrara cikmamak lazim yaziyor googlde ne derece dogru acaba
Ya benim de 3. Günüm ama etki ediyor mu bilmiyorum akıntım falan yok sık idrara da çıkmıyorum senin soğan küründen sonra mı akıntın olmaya başladı.

Ben bunu daha önce baya araştırdım doktoruma da sordum ayaklarını dikmek, saatlerce uzanmak vs bunların kanıtlanmış bir etkisi yok. Zaten ilişkiden bir kaç dk sonra sperm ölüyor 5 10 dk uzansan yeterli olur. Bir de ilişki sonrası çok sıcak duş alma vajina içini yıkama bunlar önemli etkenler. Pozisyon olarak da sırt üstü yatma şeklinde olursan diğerlerine oranla daha etkili olur

Canım ben gün aşırı ilişki ye dikkat ettim ama bu ay hamilelik olucağına yumurtlamadan sonra inanmaya başladığım için öyle özel birşey yapmadım ama ayakları dkmek şansı arttırıyormuş ve hiç kalkmadan en az yarım saat uzanmak gerektiğini doktorlar da söylüyor

Canım b
canım benimde soğan küründe akıntım yoktu iltihabı olanlarda oluyo bide kişiden kişiye değişiyor ama soğan kürü yumurtanın güzel gelişip olgunlaşmasını sağladıgı için hamilelik için çok etkili

İltihap yok bende de adet düzensizliği ve kistler için başladım inşallah faydası olacagına inanıyorum canım. Bide yumurta takibi yaptırıyorum yarın da kontrolüm var umutluyum bu aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…