Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kistin falan kalmamışsa yapma adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karıştırıp sabah ve gece birer kaşık ye canım çörekotu nu hemen yutma çiğne biraz bunu yap 12 gün yumurtlama dönemine kadar oluyo zaten eşinede aynı zamanda keçiboynuzu kürüne başla canım

Soğan kürü için miyomu olanlar kullanmasın denmiş. Önce bir doktora mı gitsem ne dersiniz?. Öyle bir sıkıntım yoktu en son muaynemde ama.

Soğan kürü için miyomu olanlar kullanmasın denmiş. Önce bir doktora mı gitsem ne dersiniz?. Öyle bir sıkıntım yoktu en son muaynemde ama.
Ben aslinda ibrahim saracoglunun videolarinda miyomada iyi geldiyni duymuwdum istersen yutubdan videolari izle.muayine olmanda cok guzel olur

Maşallah kuzum sağlıcakla gitsin inşallah. İnsan bir kere yaşayınca daha tedbirli oluyor kuzum. Sen doktorunu dinle canım hiç bir şey yapma az kaldı zaten canım. Rabbim ikinizi de korusun inşallah

Güzel dileklerin içinde amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

Ben aslinda ibrahim saracoglunun videolarinda miyomada iyi geldiyni duymuwdum istersen yutubdan videolari izle.muayine olmanda cok guzel olur
Simdi doktora gitsem ilac verecek. E kullanmasam neden kullanmadin diyecek. Önce kürü denemek istiyorum acıkcasi. Çünkü hicbir saglik sorunum cikmadi enfeksiyon ve rahim agzi yarasi disinda. Onu da dondurduk.
Miyom belirtileri neler. Yaşayan var mi?

Insallah canim allah razi olsun tesekkur ederim ❤

Dene kuzum hic bir zarari yok sogan kurunun zaten .miyomum yok kistelerim var cuma gunu kontrole gidicem bende bakalim ne var ne yok

çok sağol canım.evet insan bir kez yaşayınca anı ağrı olunca gene mi diyor.3 haftamız kaldı çok şükür.Aminn kuzum her zaman duamda.

çok sağol canım.evet insan bir kez yaşayınca anı ağrı olunca gene mi diyor.3 haftamız kaldı çok şükür.Aminn kuzum her zaman duamda.

Canım ilk düşüğün nasıl oldu ki doktor şuan dinlen dedi
Benim kananam olmadı kalbi durmuştu ama ben 3 hafta anlamadım kontrolde öğrendim kendiliğinden düşmedi benim şuan yine hamileyim sanırım hemen gitmem gerekirmi benimde doktora

canım
yoğun kahverengi alıntım vardı Dr gittik acil bebegin iyi olduğunu dinlenme dedi yolları daha sonra altan muayene ettiği için kan geldi ama evde duramadım agrımda vardı belimde tekrar gittim dediki peri dolduracak kadar mı hayır dedim ama sancım var dedim progestan yazdı yolladı ama bu gidiş geliş toplam 1 saatlik daha eve geldim yatağa girmemle suyum geldi falan tekrar gittim kendi hastaneme bu sefer kendim düşürmüş oldum sonra prof baktı dediki bebegin zaten 8 haftalıkken kalbi durmuş sana nasıl olurda iyi derler falan dedi suyum gelip düşürmesem zehirlemeye başlamış kanımı temizlediler kan verdiler falan simdi tuvalete gittimde hep aklımda akıntı olduğunda acaba diyoruz ama dr düşük tehlikesi var demedi plesentanın duvarı kalınmış herşey yolunda gözüküyor. allah kimseye veresin bir sahada bize yqsatmasın inşallah

3 hafta ben kendiliğinden diyorum canım 12 haftalık olucak 3 ayımı tamamlıcam bence git canım çünkü Dr bana hamile kalısan bana gel dedi hamile kalmadan tüm tahliller yapıldı DNA ya falan bakıldı.eğer düşük tehlikesi varsa progestan veriyorlar önlem almış oluyoruz.İnşallah sagsalim bebegimizi kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…