- 12 Şubat 2013
- 288
- 595
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Rica ederimmm canimmmTamam canım çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimmm canimmmTamam canım çok teşekkür ederim
Kistin falan kalmamışsa yapma adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karıştırıp sabah ve gece birer kaşık ye canım çörekotu nu hemen yutma çiğne biraz bunu yap 12 gün yumurtlama dönemine kadar oluyo zaten eşinede aynı zamanda keçiboynuzu kürüne başla canımMerhaba canim bende kasim ayında kist cikmisti 3 cm. Mersin taşucunda oturuyorduk o zaman 1 haftada 5 cm olmus demisti arzu hanim ve primoulut verdi 10 gün sabah aksam ic birak adet ol bitsin gel dedi. Aynen yaptim ve gittigimde tertemiz gitmis demisti. Bu arada mersinden yazan varsa doktor arzu doruk muhtesem bir kadin ve doktor yaa cok üzüldüm uzak kaldik diye
Bildiğim kadariyla iltihap yoktu canim yani ama sogan kürü yaparken 1 saat süren bir kanamam olmustu yine boyle parca parca seklinde 5-6 kere. Sonra hic gelmedi normaldi yani adetime 7 gün kala kahverengi lekelenmeler basladi her wcde bende hamileyim zannettim hemen tabii 2 gün sürdü dünde siddetli kanamayla basladi adetim. Yapan arkadaslar bilgi verirse sevinirim biz 10 gün yapalim mi diger ay sizce
Amin canimm insallah.İnşallah canım ya sağlıklı olsun inşallah ay emin oylamıyorum da hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun
Evet canım ben Türkiyedeyim bir daha ki ay yaptıracagım inşallahCanim ben Bakude yawiyorum burda ozel bir hastanede yapdirdim.Sen turkiyedesin qaliba?
Inwallah iyi sonuclar alirsin canimEvet canım ben Türkiyedeyim bir daha ki ay yaptıracagım inşallah
Ben aslinda ibrahim saracoglunun videolarinda miyomada iyi geldiyni duymuwdum istersen yutubdan videolari izle.muayine olmanda cok guzel olurSoğan kürü için miyomu olanlar kullanmasın denmiş. Önce bir doktora mı gitsem ne dersiniz?. Öyle bir sıkıntım yoktu en son muaynemde ama.
hoşbulduk canım benim.iyi gidiyor canım herşey yolunda çok şükür düşük olunca önceden bel agrısında kasık agrısında eşimle soluğu acılde alıyoruz Hersey eşime bakıyor evde yakında annemlere gidicem Dr 12 haftaya kadar bişey olmasa da iş yapmıcamı söyledi.Allah burada isteyen allahım bende hamile olayım diyen kim varsa bu duyguyu tattırsın inşallah.duaların sizlerle topikler
Simdi doktora gitsem ilac verecek. E kullanmasam neden kullanmadin diyecek. Önce kürü denemek istiyorum acıkcasi. Çünkü hicbir saglik sorunum cikmadi enfeksiyon ve rahim agzi yarasi disinda. Onu da dondurduk.Ben aslinda ibrahim saracoglunun videolarinda miyomada iyi geldiyni duymuwdum istersen yutubdan videolari izle.muayine olmanda cok guzel olur
İnşallah canım hepimiz iyi sonuçlar alalımInwallah iyi sonuclar alirsin canim
Insallah canim allah razi olsun tesekkur ederim ❤Canım akıntın bu kadar yoğunsa kesinlikle güzel değerlendir bugünleri. Ben akıntımın en yoğun olduğu gün birde kasık ağrım olduğu gün ilişkiyi kaçırmadım çok şükür hamileyim. Hatta ertesi gün akıntı da kesilmiş kasık ağrısı da gitmişti. Sende tam vaktindesin. İnşallah nasip olur hayırlısıyla canım.
Dene kuzum hic bir zarari yok sogan kurunun zaten .miyomum yok kistelerim var cuma gunu kontrole gidicem bende bakalim ne var ne yokSimdi doktora gitsem ilac verecek. E kullanmasam neden kullanmadin diyecek. Önce kürü denemek istiyorum acıkcasi. Çünkü hicbir saglik sorunum cikmadi enfeksiyon ve rahim agzi yarasi disinda. Onu da dondurduk.
Miyom belirtileri neler. Yaşayan var mi?
Ben de başlayacağım şu testlere. 17.gün mü yumurtladın sen bu tabloya göre canım. Insallah olur bebisin.Eki Görüntüle 2250357
Sizce nasıl arkadaşlar. Pco lu bir insan olarak soğan kürü ile yumurtlamış gibi duruyorum kalpli günler çalışmalar. Çizgi gördüm ya sonunda
çok sağol canım.evet insan bir kez yaşayınca anı ağrı olunca gene mi diyor.3 haftamız kaldı çok şükür.Aminn kuzum her zaman duamda.Maşallah kuzum sağlıcakla gitsin inşallah. İnsan bir kere yaşayınca daha tedbirli oluyor kuzum. Sen doktorunu dinle canım hiç bir şey yapma az kaldı zaten canım. Rabbim ikinizi de korusun inşallah
Güzel dileklerin içinde amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.
çok sağol canım.evet insan bir kez yaşayınca anı ağrı olunca gene mi diyor.3 haftamız kaldı çok şükür.Aminn kuzum her zaman duamda.
canımCanım ilk düşüğün nasıl oldu ki doktor şuan dinlen dedi
Benim kananam olmadı kalbi durmuştu ama ben 3 hafta anlamadım kontrolde öğrendim kendiliğinden düşmedi benim şuan yine hamileyim sanırım hemen gitmem gerekirmi benimde doktora
yoğun kahverengi alıntım vardı Dr gittik acil bebegin iyi olduğunu dinlenme dedi yolları daha sonra altan muayene ettiği için kan geldi ama evde duramadım agrımda vardı belimde tekrar gittim dediki peri dolduracak kadar mı hayır dedim ama sancım var dedim progestan yazdı yolladı ama bu gidiş geliş toplam 1 saatlik daha eve geldim yatağa girmemle suyum geldi falan tekrar gittim kendi hastaneme bu sefer kendim düşürmüş oldum sonra prof baktı dediki bebegin zaten 8 haftalıkken kalbi durmuş sana nasıl olurda iyi derler falan dedi suyum gelip düşürmesem zehirlemeye başlamış kanımı temizlediler kan verdiler falan simdi tuvalete gittimde hep aklımda akıntı olduğunda acaba diyoruz ama dr düşük tehlikesi var demedi plesentanın duvarı kalınmış herşey yolunda gözüküyor. allah kimseye veresin bir sahada bize yqsatmasın inşallahCanım ilk düşüğün nasıl oldu ki doktor şuan dinlen dedi
Benim kananam olmadı kalbi durmuştu ama ben 3 hafta anlamadım kontrolde öğrendim kendiliğinden düşmedi benim şuan yine hamileyim sanırım hemen gitmem gerekirmi benimde doktora
3 hafta ben kendiliğinden diyorum canım 12 haftalık olucak 3 ayımı tamamlıcam bence git canım çünkü Dr bana hamile kalısan bana gel dedi hamile kalmadan tüm tahliller yapıldı DNA ya falan bakıldı.eğer düşük tehlikesi varsa progestan veriyorlar önlem almış oluyoruz.İnşallah sagsalim bebegimizi kucagımıza alırızCanım ilk düşüğün nasıl oldu ki doktor şuan dinlen dedi
17 ci gun yumurtlamiwsin canim hadi hayirlisiEki Görüntüle 2250357
Sizce nasıl arkadaşlar. Pco lu bir insan olarak soğan kürü ile yumurtlamış gibi duruyorum kalpli günler çalışmalar. Çizgi gördüm ya sonunda
Vall öyle duruyorBen de başlayacağım şu testlere. 17.gün mü yumurtladın sen bu tabloya göre canım. Insallah olur bebisin.