- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruzHemen gitmicem canım bekliycem en azından keserde göreyim hamileysem
Artık x ray cihazından geçme canım sakın.Hamileyim de elle arama yapsınlar.Bide arkadaşlar eğer hamileysem uçakla Yolculuk yapıcam 3 güne x cihazından geçmem zarar verir mi
Saol canım dua et bna sağlıklı bi gebelik olsun inşallah bu seferAy hadi bakalım heyecanla bekliyoruz
Canım takma kafana böyle şeyleri anlıyorum kolay diil yaşadıkların ama hormonların etkisiyle duygusallık hat safhada o yüzden oluyor bunlar ama bence git bi an önce doktora bu arada bende hala beklemedeyim 1 gün geçti sabah oluyorum sandım koştum lavaboya yoktu bişiy acaba diyorum psikolojik olarak ben mi geciktiriyorumUnutup anı yaşamak istiyorum ama bi buruk içim hep ilk test yapışım eşime ilk söyleyişim herşey aynı ama aynı Sevinç’le olamıyo tabiki çok mutluyum da sürekli ağlayasın geliyo insanın içi ezim ezim ezilirya o durumdayım aslında sanki düşüğün etkisini şuan yaşıyorum gibi ya ne biliyim anlatamıyorum biryandan mutluluktan için kıpır kıpır bir yandan yaşadıklarımın korkusu çok üzüyor beni
Rapor falan istemezler değilmi ?Artık x ray cihazından geçme canım sakın.Hamileyim de elle arama yapsınlar.
Canım takma kafana böyle şeyleri anlıyorum kolay diil yaşadıkların ama hormonların etkisiyle duygusallık hat safhada o yüzden oluyor bunlar ama bence git bi an önce doktora bu arada bende hala beklemedeyim 1 gün geçti sabah oluyorum sandım koştum lavaboya yoktu bişiy acaba diyorum psikolojik olarak ben mi geciktiriyorum
Canım amhyi nerede yaptırdın doktorum benden de istedi ama her hastahanede yapmıyorlarmış. Küçük bir il de yaşıyorum burada da yapan yer yok.Kizlar dun amh testi yapdirdim 2.97 cikdi nasil sizce ?doktoruma hala soramadim
İnşallah öyledir canım ama hiç test yapmadım bi kaç gün daha geçsin öyle yapıyım dedim uzun zamandır olmayınca insan varsa bile yoktur heralde diyoTest yaptın mı hiçay inşallah bebiş engelliyordur adeti
28-31. haftalarda rapor ibraz etme zorunluluğu var canım.Öncesinde gerek yok.Rapor falan istemezler değilmi ?
Canım merhaba benimde öyle olmuştu geçen at yapmıştım ve 5 gün süren reglim 8 gün sürmüştü sende iltihap yada kist falan varmı bende bişiy olmadığı için sadece 15 gün yaptım inşallah şifa olur hepimizeKızlar dün gece size yazarken cok şiddetli ağrım ki normalde de cok ağrılı olur adetim ve cok fazla kanamam basladi15 dk öncesine kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri soğan küründen sonra bu sekilde cok fazla kanamasi olan yani adetinde farkliliklar olan oldu mu birde bu soğan kürünü diger ay adetime 10 gün kala tekrar mi yapicam ? Bu arada hepinize yeniden merhabaaaa
Canim ben Bakude yawiyorum burda ozel bir hastanede yapdirdim.Sen turkiyedesin qaliba?Canım amhyi nerede yaptırdın doktorum benden de istedi ama her hastahanede yapmıyorlarmış. Küçük bir il de yaşıyorum burada da yapan yer yok.
Yok kuzum ne raporu söylüyorsun kadın güvenlik elle arıyor üzerini sakın gecme
Kuafore aldirmadim kendim istedigim sekli verdim. Bi markanin serumunu aldim onu kullandim ama cok fazla diil. Makyaj yaparsam hafiften bi kaş fari uyguluyorum yetrli oluyor kuzum. Makyajsz yuze de gerek kalmiyor far kullanmaya. Ben memnunum artk yaniYa nasıl düzelttin ?
İnşallah öyledir canım ama hiç test yapmadım bi kaç gün daha geçsin öyle yapıyım dedim uzun zamandır olmayınca insan varsa bile yoktur heralde diyo
Akıntım ara ara az kaşıkta dün gece batma vardı bugün arada nabız gibi atıyorAkıntın devam ediyormu bi de kaşıkta atma ara ara sızın varmı