- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 33
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Sen ne güzel konuşuyosun yaHoş geldin canım. Listeye ekliyorum seni de. Eşinin durumu aldığı takviyelerle olumlu seviyelere gelecektir canım. Onların yanında beslenmenize de dikkat edin canım.
Sana da folik kullanıyor musun bilmiyorum ama mutlaka folik kullan yanına da d vitamini b12 bunları ilave edebilirsin. Hamilelik öncesi mutlaka vitamin değerlerinizi kontrol ettirin düşük olanları arttırın. Hem hamile kalmak için hem de sağlıklı bir hamilelik başlangıcı için yapın bunları.
Akıntın iltihaptan kaynaklı canım onu atıyor vücudun. Bu çok güzel.
Peki canım olmazsa giderimBak bende 2 yil 8 aylik evliyim. Ilk gittigim doktor hep birseyin yok dedi yollladi. Bende daha once beraber calistigimiz doktoruma gittim farkli sehirde oldugum icin ona gidemiyordum. Ama oturdugum yerdekilere guvenemeyince ona gittim dedim rahim filmi istiyorum. Oda dedi gec bile kalmisiz bilge. Cektirdik ve iki tupumde tikali cikti. Bence hic ilerii bir zamana atma ve rahim filmini cektir.
Inwallah ablamAy bu çok iyi hemen faydasını göstermeye başlamış
Ben de başlayayım diyorum soğan kürüne. Bugün adet oldum. Bitince başlayacağım inşallah.
Evet abla tedavi alirkan hic boyle etkisini gormemiwdimCanım bak bu çok güzel hemen etkisini göstermeye başlamış. Enfeksiyon hamile kalmayı etkileyen ciddi sorunlardan biri. Bak ne güzel sökmeye başladı bile. O kadar çok insan duydum ki soğan kürüyle enfeksiyonunu atan ve hamile kalan. İnşallah darısı senin başına. Sakın kürünü aksatma düzenli kullanmaya devam et bak ne güzel etkisini de görüyorsun zaten.
Ferahlasın tabi canım.Sen ne güzel konuşuyosun yacanım benimmm teşekkür ederim içimi ferahlattın
Evet abla tedavi alirkan hic boyle etkisini gormemiwdim
Kızlar şimdi ben dermoid kist ameliyatından önce hsg çektirdim iki tüp de açık çıktı snr ameliyat oldum laparoskopi yaptı doktorum sonradan tıkanma Durumu olabilir yazıodu kk da gerçi birinin yorumuydu ama öyle bi ihtimal var mı tekrar çektirmek istemiorum rahim sola deviye çok canım acımıştı
Baya uzaktasınız o zamanValla oyle isteEsim muhendis işi Arabistan da o yuzden burdayiz. Antepliyim zaten ailem antepte. Eşimin ailesi de Osmaniyede esimde biz tanismadan oncesinde ordan ev almis. Evimizi de oraya dizdik. Tabi orda kalip kalmayacagimiz belli diil. Simdilik arabistandayiz ama
Kontur yaptirmayi cok istedim kuzum ama sonra kaslarimi istedigim hale getirebildigim icin vazgectim. Ayy neler almadim ki birsuru bakim şeysi sirf makyajdan nefret edip makyaj yapmak istemedigim icin birsuru para doktumAy neler aldın anlat bana bende çok meraklıyım bende kaş kontör ü istiyorum kızlar ya yaptıran varmı ne kadar gidiyo
Ona da yapcamNeyse kuzu yapacak bişey yok ama bitkisel diyordunuz galiba dimi. Olmazsa artık eşin yapar senin yerine bakımları
Yani bence bi an once bu rahim filminin uzerine düş canimPeki canım olmazsa giderim
Aynen malesefBaya uzaktasınız o zaman
Çok iyi doktora ameliyat oldum canım ona güvenim sonsuz ama olur mu die bi endişe ettim hsg hem çok pahalı hem de benimki çok ağrılı geçti çok zorda kalmadıkça yaptırmam ama şu soğan küründen umutluyum gebe kalmasam bile kistler gider inşallahCanım geçmiş olsun. Çok iyi bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim neredeyse her türlü işlemde ameliyat,sezeryan kürtaj vs tıkanma veya yapışıklık riski oluşabiliyor küçük ihtimal de olsa. Ama işlemin düzgün emin ellerde yapıldıysa endişelenme. Bende kürtaj olmuştum en büyük korkum yapışıklık veya tıkanıklık vs oluşmasıydı. Çok şükür olmadı öyle bir şey. Ben soğan kürünü bile sırf bu yüzden yaptım. Rahmim güzelce temizlensin. Enfeksiyon vs oluşmasın diye. Sen soğan kürünü yapmışmıydın yapacakmıydın.
hoşbulduk canım benim.iyi gidiyor canım herşey yolunda çok şükür düşük olunca önceden bel agrısında kasık agrısında eşimle soluğu acılde alıyoruzSağol kuzum inşallah hayırlı uğurlu olur bol bebiş çıkaran bir topik olur. Hoş geldin sende tekrardan. Bebiş büyümüş kuzum ya maşallah9. haftadasınız. Nasıl geçiyor hamilelik canım?
Canım mrb yazılanları çok geriden takip ediyorum.Gittin mi doktora kan verdin mi?İnşallah sağlıklı ,güzel bi,r gebelik olur hayırlı olsun canımBuharlaşma mı bilemedim başka testim de yok
Kontur yaptirmayi cok istedim kuzum ama sonra kaslarimi istedigim hale getirebildigim icin vazgectim. Ayy neler almadim ki birsuru bakim şeysi sirf makyajdan nefret edip makyaj yapmak istemedigim icin birsuru para doktum
Canım mrb yazılanları çok geriden takip ediyorum.Gittin mi doktora kan verdin mi?İnşallah sağlıklı ,güzel bi,r gebelik olur hayırlı olsun canım