Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 hafta ben kendiliğinden diyorum canım 12 haftalık olucak 3 ayımı tamamlıcam :nazar: bence git canım çünkü Dr bana hamile kalısan bana gel dedi hamile kalmadan tüm tahliller yapıldı DNA ya falan bakıldı.eğer düşük tehlikesi varsa progestan veriyorlar önlem almış oluyoruz.İnşallah sagsalim bebegimizi kucagımıza alırız:anne:

Çok sağol canım bende sabah onda gittim kontrol e kalbi durmuş dediler bebek 11 haftalık görünmüyor muş yani biz 6 da kalbimi duymuşuz hemen sonra durmuş dedi suni sancı verdiler akşam sekize kadar sancı çektim sekizde suyum geldi düşük yaptım sonra anestezi ile kalan parçalar için kürtaja aldılar benide hem ruhen hem bedenen çok yıpratıcı
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar yakında kovayla içeceğiz :KK50:
2250456

Çok sağol canım bende sabah onda gittim kontrol e kalbi durmuş dediler bebek 11 haftalık görünmüyor muş yani biz 6 da kalbimi duymuşuz hemen sonra durmuş dedi suni sancı verdiler akşam sekize kadar sancı çektim sekizde suyum geldi düşük yaptım sonra anestezi ile kalan parçalar için kürtaja aldılar benide hem ruhen hem bedenen çok yıpratıcı
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
çok geçmiş olsun canım benimkide 11 haftalıktı ama 8 haftallıken durmuş kalbi. Amin canım.Şimdi de insan birşey olucak diye korkuyor tabi

canım

yoğun kahverengi alıntım vardı Dr gittik acil bebegin iyi olduğunu dinlenme dedi yolları daha sonra altan muayene ettiği için kan geldi ama evde duramadım agrımda vardı belimde tekrar gittim dediki peri dolduracak kadar mı hayır dedim ama sancım var dedim progestan yazdı yolladı ama bu gidiş geliş toplam 1 saatlik daha eve geldim yatağa girmemle suyum geldi falan tekrar gittim kendi hastaneme bu sefer kendim düşürmüş oldum sonra prof baktı dediki bebegin zaten 8 haftalıkken kalbi durmuş sana nasıl olurda iyi derler falan dedi suyum gelip düşürmesem zehirlemeye başlamış kanımı temizlediler kan verdiler falan simdi tuvalete gittimde hep aklımda akıntı olduğunda acaba diyoruz ama dr düşük tehlikesi var demedi plesentanın duvarı kalınmış herşey yolunda gözüküyor. allah kimseye veresin bir sahada bize yqsatmasın inşallah
Benim de daha kalp atışlarını duyamadan kendiliğinden düştü. Allah bir daha yaşatmasın inşallah kimseye. Sağlıcakla alın Allah ın izniyle kucağınıza. Zaman çabuk geciyor bir bakmışsın kucaginda ağlıyor oyy.

Gunaydin kizlar. Moralim cok bozuk. Konjektivit oldum. Gozlerim balon gibi sis surekli akiyor. Her sene tekrarkiyor bu zikim hastalik yaa. Adette olmadim. Eczane acilsin test alicam ona gorede goz dr ina gidicem. Bu hastaligin bi damlasi var iyi gelen oda gebelikte kullanilmiyomus o yuzden emin olmam lazim :KK43:.

X