Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Unutup anı yaşamak istiyorum ama bi buruk içim hep ilk test yapışım eşime ilk söyleyişim herşey aynı ama aynı Sevinç’le olamıyo tabiki çok mutluyum da sürekli ağlayasın geliyo insanın içi ezim ezim ezilirya o durumdayım aslında sanki düşüğün etkisini şuan yaşıyorum gibi ya ne biliyim anlatamıyorum biryandan mutluluktan için kıpır kıpır bir yandan yaşadıklarımın korkusu çok üzüyor beni
Canım takma kafana böyle şeyleri anlıyorum kolay diil yaşadıkların ama hormonların etkisiyle duygusallık hat safhada o yüzden oluyor bunlar ama bence git bi an önce doktora bu arada bende hala beklemedeyim 1 gün geçti sabah oluyorum sandım koştum lavaboya yoktu bişiy acaba diyorum psikolojik olarak ben mi geciktiriyorum :KK43:

Canım takma kafana böyle şeyleri anlıyorum kolay diil yaşadıkların ama hormonların etkisiyle duygusallık hat safhada o yüzden oluyor bunlar ama bence git bi an önce doktora bu arada bende hala beklemedeyim 1 gün geçti sabah oluyorum sandım koştum lavaboya yoktu bişiy acaba diyorum psikolojik olarak ben mi geciktiriyorum :KK43:

Test yaptın mı hiç 🤗🙏ay inşallah bebiş engelliyordur adeti

Kızlar dün gece size yazarken cok şiddetli ağrım ki normalde de cok ağrılı olur adetim ve cok fazla kanamam basladi 😣 15 dk öncesine kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri 😔 soğan küründen sonra bu sekilde cok fazla kanamasi olan yani adetinde farkliliklar olan oldu mu 😥 birde bu soğan kürünü diger ay adetime 10 gün kala tekrar mi yapicam ? Bu arada hepinize yeniden merhabaaaa 🌺🌸🌼

Kızlar dün gece size yazarken cok şiddetli ağrım ki normalde de cok ağrılı olur adetim ve cok fazla kanamam basladi 😣 15 dk öncesine kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri 😔 soğan küründen sonra bu sekilde cok fazla kanamasi olan yani adetinde farkliliklar olan oldu mu 😥 birde bu soğan kürünü diger ay adetime 10 gün kala tekrar mi yapicam ? Bu arada hepinize yeniden merhabaaaa 🌺🌸🌼
Canım merhaba benimde öyle olmuştu geçen at yapmıştım ve 5 gün süren reglim 8 gün sürmüştü sende iltihap yada kist falan varmı bende bişiy olmadığı için sadece 15 gün yaptım inşallah şifa olur hepimize :dua:

Merhaba canim bende kasim ayında kist cikmisti 3 cm. Mersin taşucunda oturuyorduk o zaman 1 haftada 5 cm olmus demisti arzu hanim ve primoulut verdi 10 gün sabah aksam ic birak adet ol bitsin gel dedi. Aynen yaptim ve gittigimde tertemiz gitmis demisti. Bu arada mersinden yazan varsa doktor arzu doruk muhtesem bir kadin ve doktor yaa cok üzüldüm uzak kaldik diye 😏
Bildiğim kadariyla iltihap yoktu canim yani ama sogan kürü yaparken 1 saat süren bir kanamam olmustu yine boyle parca parca seklinde 5-6 kere. Sonra hic gelmedi normaldi yani adetime 7 gün kala kahverengi lekelenmeler basladi her wcde bende hamileyim zannettim hemen tabii 😑😂 2 gün sürdü dünde siddetli kanamayla basladi adetim. Yapan arkadaslar bilgi verirse sevinirim biz 10 gün yapalim mi diger ay sizce 🤔

X