- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Iyigunler abla evet bugun sabah sogan suyunu icdiyimden biraz sonra yogun wekilde beyaz sarimsi birazda yewilede benziyordu akintim oldu.sogan suyunun 2 ci gunu .bende zaten enfeksion vardi yewilimtil doktor kontrol yaparken soylemiwdi tedavi almiwdim amma gecmemiwdi .
Kuzum, canım benimUnutup anı yaşamak istiyorum ama bi buruk içim hep ilk test yapışım eşime ilk söyleyişim herşey aynı ama aynı Sevinç’le olamıyo tabiki çok mutluyum da sürekli ağlayasın geliyo insanın içi ezim ezim ezilirya o durumdayım aslında sanki düşüğün etkisini şuan yaşıyorum gibi ya ne biliyim anlatamıyorum biryandan mutluluktan için kıpır kıpır bir yandan yaşadıklarımın korkusu çok üzüyor beni
Kuzum ben 5+2 de gittim biiyorsun bende malum olaylardan dolayı erken gidip strese girmek istemedim. Hatta gittiğimde kan testi bile yapmadılar kese göründü zaten. Ben o zaman neredeyse emindim hamile olduğuma hislerime güvendim belirtilere güvendim. Benimde hissetiğim belirtiler yumurtlamadan 1 hafta sonra başlamıştı kasıklarımda iğne batması oluyordu sürekli adete doğru bu biraz daha bıçak saplanması gibi olmaya başlamıştı. Bence sende hislerine güven. İstersen yarın ilk idrarla bir daha gebelik testi yap ve sonuç daha belirgin ise hiç kan testine bile koşma 5 haftalıkken git direk keseyi gör. Ben kan testiyle de strese girmek istemedim açıkçası değer artacak mı kese görünecek mi demeden direk keseyi görmüştüm. Hatta bebek oluşumu başlamış demişti doktor. İnşallah senin içinde herşey bu sefer çok çok güzel olur canım.
Iyigunler abla evet bugun sabah sogan suyunu icdiyimden biraz sonra yogun wekilde beyaz sarimsi birazda yewilede benziyordu akintim oldu.sogan suyunun 2 ci gunu .bende zaten enfeksion vardi yewilimtil doktor kontrol yaparken soylemiwdi tedavi almiwdim amma gecmemiwdi .
Allah'tan sen varsın kuzum biz olmayıncaGüzel haberler var mı batları yakın olanlardan test yapacak vs
Yaa cok guzelBursada ama aslen gaziantepliyim :))
Olsun olsun yine de guzel olmus iliskileraklıma geldkçe yazıyorum valla bende merak ediyorum seniii :)
benim bu ay cokta gün aşırı olamadı
24ü yumurtlama diyorduuu ben 15-17-21-22 değerlendirebildimmm bide bugun olur heralde :)
Kuzum, canım benimsen anlatamadığını hissederken ben aslında seni öyle iyi anlıyorum ama bırak bunları kelimelere bile dökmeyelim. Seninle aynı durumdaydım hem içimde sevinç hem de korku ya yine yaşarsam aynısını diye. Oysa bir yanımda bu sefer her şey çok güzel olacak olumsuz hiç bir şey olamayacak diyordu. Ben olumlu yanıma daha sıkı tutundum hep öyle yoğunlaştırdım düşüncelerimi sende öyle yapmaya çalış kuzum. Belki hatırlarsın ben eşime bile 2 hafta bir şey söylemedim. Zaten öncesinde konuşmuştuk bir daha olursa kimseye belli olana kadar söylemek yok diye. Sizde şimdilik eşinle beraber yaşayın bu sevinci. İnşallah bundan sonra bütün göz yaşların sadece sevinçten olur canım.
Kuzum folbiolu hamilelikte benim doktorumda kesmişti. Onun mg yüksekmiş hamilelik dönemi için günlük 400 mg olanlardan kullanmalısın. doktor bana folic 1 önermişti. 30 tablet vardı kutuda bende internetten biraz bakmıştım solgarın folic asitini almıştım 90 tablet olan. Zaten ilk 3 ay kullanıyorsun sonra multivitaminlere geçiyorsun. Sende ne kullanırsan kullan kuzum ama mg 400 olsun .İnşallah canım çok mantıklı benim folik asit almam gerek hangisini alıyım bir önceki folibol du doktor kullandırmamıştı hamilelikte n bir ay önce başladıgım için doktor bırak demişti daha 5. Haftada hem testde alıyım tekrar yarın yaparım
Bence de beklesin yeter yani oldu bi tane daha ne istiyorHayır olsun inşallah kuzum. Rabbim sana versin inşallah hayırlısından sağlıklısından kuzenin biraz beklesin o sırasını savdı sıra sende inşallah kuzum
Kesinlikle çok doğru düşünüyorsun kuzum. En güzeli bebiş olana kadar içinden geldiğin gibi gez dolaş istediğini yap. Sonrasında ister istemez kısıtlanıyorsun. Tamam çocuklu hayatın güzellikleri paha biçilmez tadından yenmez ama ben yeni evlenmiş insanların tam anlamıyla hemen çocuk yapmasına karşı değilim ama en azından 1 veya duruma göre 2 sene eşlerin birbirine zaman tanıması evliliğin oturması tadının çıkarılması taraftarıyım. Tabi ileri yaşlardaki evlilik için bu süre kısaltılabilir. Rabbim zaten en doğru zamanda nasip ediyor yeter ki hayırlısı deyip ona bırakalım her şeyi. Ben 20 yaşında evlendim ve 25 yaşımda anne olmuştum. Bazı şeyler zamanını bekler öncesinde çocuk için uğraşım olmamıştı. Önceliğim başkaydı. İyi ki de beklemişim en doğru zamanda oldu her şey.
ISTANBULLUGELINN dun test yapti ikinci cizgimizi gorduk. Ama diger arkadaslari cok karistiriyorum isimlerden o yuzden onlarla ilgili cok bilgi veremicem. Fakat baya bi arkadas yazmisti batlarini
Amin inşallah bu günle birlikte herşeyi gğzel düşünücem artık sitrrese sokmıcsm kendimi hatta şimdi kalkıp istanbul valizimi hazırlayıp mutlu edicem kendimi
Kuzum folbiolu hamilelikte benim doktorumda kesmişti. Onun mg yüksekmiş hamilelik dönemi için günlük 400 mg olanlardan kullanmalısın. doktor bana folic 1 önermişti. 30 tablet vardı kutuda bende internetten biraz bakmıştım solgarın folic asitini almıştım 90 tablet olan. Zaten ilk 3 ay kullanıyorsun sonra multivitaminlere geçiyorsun. Sende ne kullanırsan kullan kuzum ama mg 400 olsun .
Testide yarın yap sonra huzurla 5. haftayı bekle kuzum Ama dayanamam dersen kan testini de yaptırırsın.
Valla oyle isteO nasıl bişey oldu
Bence de beklesin yeter yani oldu bi tane daha ne istiyor
Cok haklisin ablam ama su konuda ayni fikirde diiliz. Bende evlendigi anda bebek sahibi olmaya karsiyim. Once bi tani yani ne bileyim biraz zaman gecirmek onemli. En erken 1 yil sonrasnda beybi olmali dusunuyorum tabi bu benim fikrim. Ama dedigin gibi ileri yastaki evliliklerde hemen kalabilirler izin veriyorumHakkimizda hayrlisi ya artk gezmeler tozmalar alisverisler guzellik bakimlarina kafa yorcam. Kore urunlerimi siparis verdim dun gece
Tamamdr abla bilgilendiririm ben senikuzum okudum hepsini ama bat yazan bir kişiyi gördüm kaçırdığım olursa beni etiketlersin kuzucum
Anaaaamm ona hic dikkat etmedim bilmiyorum valla neyse arastiririm 800 kusur para doktum bideKesinlikle aynı fikrideyiz kuzum.
Ohh gelsin ürünlerin bak kendine kuzusu. Kafanı dağıt gönlünce yaşa. Nasıl olsa bebiş gelecek hayırlısıyla.
Kız bebiş bana bak, bu ürünleri hamilelikte kullanabiliyorsun dimi kuzum sonra elinde kalmasın bebişimiz gelince
Anaaaamm ona hic dikkat etmedim bilmiyorum valla neyse arastiririm 800 kusur para doktum bide
Anaaaamm ona hic dikkat etmedim bilmiyorum valla neyse arastiririm 800 kusur para doktum bide