Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım. Listeye ekliyorum seni de. Eşinin durumu aldığı takviyelerle olumlu seviyelere gelecektir canım. Onların yanında beslenmenize de dikkat edin canım.
Sana da folik kullanıyor musun bilmiyorum ama mutlaka folik kullan yanına da d vitamini b12 bunları ilave edebilirsin. Hamilelik öncesi mutlaka vitamin değerlerinizi kontrol ettirin düşük olanları arttırın. Hem hamile kalmak için hem de sağlıklı bir hamilelik başlangıcı için yapın bunları.

Akıntın iltihaptan kaynaklı canım onu atıyor vücudun. Bu çok güzel.
Sen ne güzel konuşuyosun ya 🤗 canım benimmm teşekkür ederim içimi ferahlattın

Bak bende 2 yil 8 aylik evliyim. Ilk gittigim doktor hep birseyin yok dedi yollladi. Bende daha once beraber calistigimiz doktoruma gittim farkli sehirde oldugum icin ona gidemiyordum. Ama oturdugum yerdekilere guvenemeyince ona gittim dedim rahim filmi istiyorum. Oda dedi gec bile kalmisiz bilge. Cektirdik ve iki tupumde tikali cikti. Bence hic ilerii bir zamana atma ve rahim filmini cektir.
Peki canım olmazsa giderim

Canım bak bu çok güzel hemen etkisini göstermeye başlamış. Enfeksiyon hamile kalmayı etkileyen ciddi sorunlardan biri. Bak ne güzel sökmeye başladı bile. O kadar çok insan duydum ki soğan kürüyle enfeksiyonunu atan ve hamile kalan. İnşallah darısı senin başına. Sakın kürünü aksatma düzenli kullanmaya devam et bak ne güzel etkisini de görüyorsun zaten.
Evet abla tedavi alirkan hic boyle etkisini gormemiwdim

Evet abla tedavi alirkan hic boyle etkisini gormemiwdim

Herkesin vücut yapısı farklı canım bazı insanların vücudu ilaçlara çabuk cevap veriyor ama bazıları maalesef vermiyor. Ne mutlu ki alternatif tıp ile doğal yoldan bildiğimiz ve bilmediğimiz nice şifalar var. Soğan kürü de bunlardan biri.

Kızlar şimdi ben dermoid kist ameliyatından önce hsg çektirdim iki tüp de açık çıktı snr ameliyat oldum laparoskopi yaptı doktorum sonradan tıkanma Durumu olabilir yazıodu kk da gerçi birinin yorumuydu ama öyle bi ihtimal var mı tekrar çektirmek istemiorum rahim sola deviye çok canım acımıştı

Kızlar şimdi ben dermoid kist ameliyatından önce hsg çektirdim iki tüp de açık çıktı snr ameliyat oldum laparoskopi yaptı doktorum sonradan tıkanma Durumu olabilir yazıodu kk da gerçi birinin yorumuydu ama öyle bi ihtimal var mı tekrar çektirmek istemiorum rahim sola deviye çok canım acımıştı

Canım geçmiş olsun. Çok iyi bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim neredeyse her türlü işlemde ameliyat,sezeryan kürtaj vs tıkanma veya yapışıklık riski oluşabiliyor küçük ihtimal de olsa. Ama işlemin düzgün emin ellerde yapıldıysa endişelenme. Bende kürtaj olmuştum en büyük korkum yapışıklık veya tıkanıklık vs oluşmasıydı. Çok şükür olmadı öyle bir şey. Ben soğan kürünü bile sırf bu yüzden yaptım. Rahmim güzelce temizlensin. Enfeksiyon vs oluşmasın diye. Sen soğan kürünü yapmışmıydın yapacakmıydın.

Ay neler aldın anlat bana bende çok meraklıyım bende kaş kontör ü istiyorum kızlar ya yaptıran varmı ne kadar gidiyo
Kontur yaptirmayi cok istedim kuzum ama sonra kaslarimi istedigim hale getirebildigim icin vazgectim. Ayy neler almadim ki birsuru bakim şeysi sirf makyajdan nefret edip makyaj yapmak istemedigim icin birsuru para doktum 😄

Canım geçmiş olsun. Çok iyi bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim neredeyse her türlü işlemde ameliyat,sezeryan kürtaj vs tıkanma veya yapışıklık riski oluşabiliyor küçük ihtimal de olsa. Ama işlemin düzgün emin ellerde yapıldıysa endişelenme. Bende kürtaj olmuştum en büyük korkum yapışıklık veya tıkanıklık vs oluşmasıydı. Çok şükür olmadı öyle bir şey. Ben soğan kürünü bile sırf bu yüzden yaptım. Rahmim güzelce temizlensin. Enfeksiyon vs oluşmasın diye. Sen soğan kürünü yapmışmıydın yapacakmıydın.
Çok iyi doktora ameliyat oldum canım ona güvenim sonsuz ama olur mu die bi endişe ettim hsg hem çok pahalı hem de benimki çok ağrılı geçti çok zorda kalmadıkça yaptırmam ama şu soğan küründen umutluyum gebe kalmasam bile kistler gider inşallah

Sağol kuzum inşallah hayırlı uğurlu olur bol bebiş çıkaran bir topik olur. Hoş geldin sende tekrardan. Bebiş büyümüş kuzum ya maşallah :nazar: 9. haftadasınız. Nasıl geçiyor hamilelik canım?
hoşbulduk canım benim.iyi gidiyor canım herşey yolunda çok şükür düşük olunca önceden bel agrısında kasık agrısında eşimle soluğu acılde alıyoruz:-) Hersey eşime bakıyor evde yakında annemlere gidicem Dr 12 haftaya kadar bişey olmasa da iş yapmıcamı söyledi.Allah burada isteyen allahım bende hamile olayım diyen kim varsa bu duyguyu tattırsın inşallah.duaların sizlerle topikler:anneadayı::emir_bebek:

X