İlginize tşk.ederim.ben birdahaki sefere katılmak istiyorum hem ozamana birazdaha Kilo vermiş olurumCanım o zaman kol hareketlerini es geç, tıbbi bir problem olduğu zaman sporu ikinci plana atmalısın. Her şeyden önce sağlık. Bence sen doktora görün ardından doktorun müsadesi olursa ya da iyileşirsen ya da bir problem yoksa kol hareketlerini yap.
Jillianla bu gitmEz diyeyim :) kaslarına yazık.. İlla spor yapacaksan jillianın yanına plates leslie 1-2 mile yap.kızlar sizde bu azim olduktan sonra dağları devirirsiniz. ben de araştıracağım dediklerini. şu an jillian yapıyorum, yanında da buna başlıyorum. biraz kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım varr ondan valla ne kadar spor, o kadar stressiz gün diye düşünüyorum. yarın başlıyoruz bakalım. neler neler olacak.
Jillianla bu gitmEz diyeyim :) kaslarına yazık.. İlla spor yapacaksan jillianın yanına plates leslie 1-2 mile yap.
Vucudun yapabileceği kardıo 20 dakka, ondan sonrası kalbe zarar.
Daha önceleri slim in ilk videosunu yapmıştım, kolay gibi gözükür ama baya zorlar, kardio streching abs karışık. Arkadaş aynı zamanda jiilian grubhnda o yüzden dedim :)))bizim yapacağımız programlar 35-65 dklık. cardio mu bunlar da zararlı mı kız kafamı karıstırdın ?
Ne demek rica ederimİlginize tşk.ederim.ben birdahaki sefere katılmak istiyorum hem ozamana birazdaha Kilo vermiş olurum
Canım hicbir şey olmaz. 20 dakika kardiyo gibi bir sınırlama yok kondisyonu olan 1 saatte 2 saatte kardiyo yapar kondisyonu olmayan bırak 20 dakikayı 5 dakika yapamaz. Vücudu dinlemek gerekli.bizim yapacağımız programlar 35-65 dklık. cardio mu bunlar da zararlı mı kız kafamı karıstırdın ?
geç kalmadın tatlım ölçülerini yaz ekleyeyim=)Ben de katilabilir miyim acaba yiksa gec mi kaldım
slim in 6 cardio degil arkadaşlar. kaslarınızı geliştirmeye yönelik hareketler. Özelllikle alt grup kaslar çalıştırıldığından kilo kaybını destekliyor.bizim yapacağımız programlar 35-65 dklık. cardio mu bunlar da zararlı mı kız kafamı karıstırdın ?
geç kalmadın tatlım ölçülerini yaz ekleyeyim=)
Jillianla bu gitmEz diyeyim :) kaslarına yazık.. İlla spor yapacaksan jillianın yanına plates leslie 1-2 mile yap.
Vucudun yapabileceği kardıo 20 dakka, ondan sonrası kalbe zarar.
bizim yapacağımız programlar 35-65 dklık. cardio mu bunlar da zararlı mı kız kafamı karıstırdın ?
Canım vücudunu dinlemen her zaman sana en doğru sonucu verir çok iyi yapıyorsunJillian sabah öbürünü aksam yapacagım. Devam edemezsem bırakırım gönül ister devam edeyim ama spora alıştım. Zaten iki aydır günde iki saat bisiklet ceviren insanım kondisyonumun yettiği yere kadar varım. Hiç böyle düşüncelerle keyfimi ve hevesimi bozamam :) iki ayda dokuz kilom gitti daha da yapacagım.
SımSımdı bısıkletı bıraktım cunku bıraz dırenc kazandım. Bacagım kas yapmasın doye düşük yani 2 3 ayarda genelde 2 de kullanıyordum. Şimdi vucut agıragırlıgıyla iki ay geciricem. Ondan leslie de istemedim.
Jillian sabah öbürünü aksam yapacagım. Devam edemezsem bırakırım gönül ister devam edeyim ama spora alıştım. Zaten iki aydır günde iki saat bisiklet ceviren insanım kondisyonumun yettiği yere kadar varım. Hiç böyle düşüncelerle keyfimi ve hevesimi bozamam :) iki ayda dokuz kilom gitti daha da yapacagım.
SımSımdı bısıkletı bıraktım cunku bıraz dırenc kazandım. Bacagım kas yapmasın doye düşük yani 2 3 ayarda genelde 2 de kullanıyordum. Şimdi vucut agıragırlıgıyla iki ay geciricem. Ondan leslie de istemedim.
ekliyorum tatlım bırazdan listeyi güncelleyeceğim★Yaş: 34
★Kilo: 68
★Boy: 1.60 cn
★Göğüs ölçüsü: 86 cm
★Bel ölçüsü:79
★Göbek ölçüsü:87cm
★Kalça ölçüsü:100 cm
★Basen ölçüsü:113 cm
★Bacak ölçüsü(sağ):67 cm
★Bacak ölçüsü(sol):66 cm
selam güzeller ben geldim.. benim kafada da bir sürü soru olustu alt taraf için daha çok yazmışsınız da benim sorun üstte.. birde benim bacaklar vucuda göre çöp zaten tastamam elma tipliyim ben.. alt tarafı çalıştırırsa olmaz ki bana...
kendi güç durumuna gore ıstersen 1 lt sonra 1.5 lt gec ya da dırek 1.5 lt den basla.canım şimdi videoyu baştan sona izledim.. bence orantılı çalıştırıcak bu program.. sırtta sorun var asıl benim bildiğin yağlı.. e ben leslie yle bile erittim onları zamanında..asıl olan düzenli yapmak gerisi boş.. şimdi bende lastik yok ya hani yerine1,5 lt olan şişelerden mi kullanayım?
sağol canım bende 1,5 başlıyayım.. bu arada gogo da vardı bizden ölçülerini vermeyi mi unuttu acaba? telefonu da bozuk giremez bu ara internete..kendi güç durumuna gore ıstersen 1 lt sonra 1.5 lt gec ya da dırek 1.5 lt den basla.
benım kollarım cok gucsuzdur ben bıraz sabırsızım o yuzden 1.5 la baslayacagım