★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Merhabalar.
Ölçülerimi yarın versem yine de katılabilir miyim? Konuyu şimdi gördüm ve ölçüö yapabileceğim bir şeyim yok evde.

tavsannnn birşey sorabilir miyim canım :) şimdi bu video 35 dakka ya biz videoyu 2 kere yapsak çok mu yüklenmiş oluruz vücudumuza?

Kızlar selam bende mezura mı bulamadim evde yaa napcam(((
Tatlım metre var mı evde varsa ıp ıle olc ıpı metreyle olc sonrada=) yada en kotu ıhtımalle ıpı cetvelle olc bıraz ugrastuırıcı olacak ama. yada yarın mezura alma yolu gozukuyor=)

Kızlar selam bende mezura mı bulamadim evde yaa napcam(((
Canım iple olc sonra cetvelle olcersin olmaz mi :) Kırtasiye cetveli vardır her evde 30 cm olanindan :)
tavsannnn birşey sorabilir miyim canım :) şimdi bu video 35 dakka ya biz videoyu 2 kere yapsak çok mu yüklenmiş oluruz vücudumuza?
Bunnyoga sorunu çalıyorum kusruma bakma :) Canım ayni videoyu tekrar yapma. Yürüyüş yap, koş başka bir egzersiz yap. Nedeni de şu etki görmek istiyorsan kardiyo ekle programına hem eklemlerine gereğinden fazla yük yüklenmemiş hem de kendini boşa yormamis olursun :) Debbie zıplama, jogging gibi hareketler içermiyor ama bir sürü dize yük bindiren hareket var bu yüzden günde iki kere yapman hem seni yorar hem de kardiyo eklendiğinde alacağın verimden çok daha azını almana neden olur. Bu yüzden eğer vaktin varsa haftada en az iki-üç kere kardiyo egzersiz ekle hem sen de fark edeceksin ki program vucuduna çok daha fazla etki edecek :)

selam arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim telefonum serviste pc yede bağlanamam o olmayınca ama yarın spora başlıyorum sabah ölçülerimi alıp not edicem hemen yazamam size belki ama ilk fırsatta yazıcam mutlaka.ama dediğim gibi yarın başlıyorum sporumu yapmaya.

Canım kısa gibi geliyor haklısın ama 35 dk sonunda kullanmıs olmadıgın biçok kasını kullanmıs olacaksın bunlarda sana ertesı gun kendını agrı sızı olarak hıssettırecek. o yuzden ıkı kere vıdeoyu uygulamaktansa hala enerjın var olur ve spor yapmak ıstersen alternatıf baska bırseyler yap. yuruyus yap abs vıdeosunu yap esneme vıdeosunu yap ama baska seyler yap=)

Tatlım metre var mı evde varsa ıp ıle olc ıpı metreyle olc sonrada=) yada en kotu ıhtımalle ıpı cetvelle olc bıraz ugrastuırıcı olacak ama. yada yarın mezura alma yolu gozukuyor=)

Bende birşey sormuştum amaa

canım benım cevapla tabi hepimiz yardımcı olmak için burdayız ben senin yazdıgını gormeden cevapladım=)
tamam canım listemizdesin geldiğin zaman özelden yaz bana olurmu listeye ekleyeyim bilgilerini. ve sanada kolay gelsin kaytarmak yok sakın=)

Anladım canım dün yaptıgım hareketlrin ağrısı şuan çıkıyor uzun süre hissetmedim yapabilirim sandım bakalım yarın büyük gün çok heyecanlıyım

kesinlikle yok görüşürüz yine.

Çok teşekkür ederim:) yorumlarınızı okuyorum da sporcu faln mısınız :) ne güzel bütün herşeyden bilginiz var:) bilmediğimden soruyorum kardiyo ne demek acaba? Buraya bir video eklemeniz mümkün mü:)

cevapladım tatlım=) agaricte cevaplamış=)

Aynı anda cevaplamışız canm :) gördüm onu da canm bana sadece senin bildirimin gelmiş agaricin ki gelmemiş

Şu an video ekleyemem ama cardio egzersizler kalp atışını hızlandıran egzersizlerdir. Mesela tempolu yürüyüş en sağlıklı cardiyo yorucu olmadan fayda sağlıyor.
Cardio egzersizler koşu , step , hoplayıp zıpladığın egzersizler, ip atlama, bisiklet.. basit tanımla bu şekilde..
Sporcu değilim ben ama ilerde olacağım=)
Sadece geçmişte profesyonel olarak yüzüyordum . Bazı sebeplerle bırakmak zorunda kaldım bacağımda bir sağlık sorunum olmuştu. Ardından aşırı kilo alarak tüm sporlardan uzak bir dönem geçirdim ve yeniden hayata döndüm şimdi=) biraz araştırma ve deneme yanılmayla kendi yolumu buluyorum=)

Rica ederim canım :) Yok estağfurullah ne sporcusu Şişko yağlı bir patatesim ben de Yaklaşık 2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum ama bu spor konusunu çok daha uzun zaman önceden beri hem türkçe hem yabancı sitelerde araştırıyorum :) Teşekkür ederim bu övgülerin için Kardiyo spor kalp atım hızını yükseltip yağları yakan egzersizlerden oluşur. Bunlardan en çok bilinenleri koşu , yüzme , ip atlama, bisiklet sürme. Dans etme ve dans figürleri içeren her türlü spor programı kardiyodur. Kardiyo egzersizler aslında yerinde duramama prensibiyle çalışır. Allah'ım nasıl bir tabir olduysa bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…