- 8 Mart 2011
- 376
- 318
Canım bu yazdan beri aklımda her yerde beachbody'i takip ediyorum Insanity Max 30 da yeni çıktı mesela onda bile gözüm var Piyo çıktığında hemen torrentten indirdim inceledim. Çok güzel bir program kesinlikle Chalene çok iyi bir hoca motivasyonunu çok yüksek tutuyor ama ben ideal kiloma yakınken ya da ideal kilomdayken yapmak istiyorum. Benim için çok erken Piyo şuan için. Sıkılaştırıyor vücudu ve benim sıkılaşmam için böyle yağ torbası olmamam lazım Ama Insanity'i bitirir bitirmez Turbo Fire yapmaya başlayacağım o da Chalene'in programı. Ben alıştım artık iki program yürütmeye Insanity yaparken günlük 30 dakika koşu + Pop Pilates yapıyordum S
eninle hep ortak sporlar yaparız Bunnyoga'cım İkimizde tombişiz, ikimiz de kilo vermek istiyoruz, kilo yoldaşıyız biz seninle
kızlar sizde bu azim olduktan sonra dağları devirirsiniz. ben de araştıracağım dediklerini. şu an jillian yapıyorum, yanında da buna başlıyorum. biraz kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım varr ondan valla ne kadar spor, o kadar stressiz gün diye düşünüyorum. yarın başlıyoruz bakalım. neler neler olacak.