★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Merhaba aklıma takıldıda ben bu hafta diyete başladım.tv de dr.Kilo vermek için kardiyo yapın diyorlar acaba benim başlamam doğru olurmu.diğer konuda benim kolum ağrıyor birini kaldıramıyorum eğer başlarsak tek kolla yapabilirim

Ben jilian grubundayim bunu da bi denemek isterim özellikle karın için olan kısmı

turtle , naber :))) ya biz senle doksan kilolarda falanız ya. bence boşsak eğer şu sıralar, ki ben öyleyim, vakit varken yapalım diyorum. ben düşündüm yapacağım. nedir ki, altı hafta diyor. bir ay dört hafta zaten. en azından ben bir kere denemeyi düşünüyorum o da sırf şu göbek hareketleri yüzünden.

ben de katılmak istiyorum arkadaşlar.. kilom gün itibariyle 91.5 , biraz stresli zamanlar geçiriyorum. iş mevzusu yüzünden evdeyim. çok kilo aldım. cuma zayıflama yarısındayım bir de 2. takımdan.

★Yaş: 26
★Kilo: 91.5
★Boy: 166
★Göğüs ölçüsü: 120
★Bel ölçüsü: 117
★Göbek ölçüsü: 117
★Kalça ölçüsü: 113
★Basen ölçüsü: 113
★Bacak ölçüsü(sağ): 63
★Bacak ölçüsü(sol) 63

Ay aslında bu hafta sınavlarım var sonra daha rahat olurum ama bu hafta yapamayabilirim o yüzden tereddüt ediyorum yoksa direk yazcam ismimi

Kızlar bende ölçülerini aldım.yazayım.inş doğru alabilmisimdir ama :l
★Yaş: 22
★Kilo: 82
★Boy: 165
★Göğüs ölçüsü: 107
★Bel ölçüsü: 93
★Göbek ölçüsü:102
★Kalça ölçüsü: 113
★Basen ölçüsü: 104
★Bacak ölçüsü(sağ): 62
★Bacak ölçüsü(sol) 63

Günaydın arkadaşlar olculerim yas 34 kilo 91.600 boy 1 67 v göğüs 106 bel 93 göbek 116 kalça 124 basen sağ bacak 78 Sol bacak 76

MERHABA canımcım yazdıkların cok cok dogru seyler cok guzel anlatmıssın ozellıkle beslenme ıle ılgılı. eger senın guzel ve yerınde tabırınle TEMIZ BIR BESLENME olmassa spor ne yazıkkı cok cok etkılı deıl canım. ben yarın dıyet+egzersız+50 dakıka tempolu yuruyusle bısmıllah dıyorum ve sonuclarımızı hepmızın cok cok merak edıyorum sımdıden . olculerımı sımdı yazıyorum bende

ah canım bende 40 kilo verdim ama hala duruyor ama gidecek o her ne kadar beni bırakmak istemesede=)

aynı dertten muzdarıpız desene canım. ama senınde dedıgın gıbı gıdecek ozellkle benım yaptıgım dıyet karın kaslarına cok faydalı bakalım sonucu gorcez

dogum yapalı cok yenı ıse canım ve sezaryanlı ıse dıkkatlı olmanı tavsıye ederım

Gunaydin yenı topıgımızın cıtır adayı kızcelerııı
Yas 36
Kilo 79
Boy 168
Göğüs 104
Bel 88
Göbek 98
Kalça 114
Basen 108
Sağ bacak 63
Sol bacak 64

gecıcı olculer olur ınsallahh hepımızı ıncecık oluruz kızlarrr

dıyet modunada bugunden gırdım kızlar ve cok hırs yaptım ınsallah 2 ay sonrasına guzel bır ıncelme goruntusunu gormus olurum kendı adıma. en son hırs yaptıgımda 20 kılo vermıstım sımdı hedefım ınsallah 65 kılo. hayırlısı bakalım

Hg canım . Evdeyken çok büyük fırsatın var zamanını değerlendirmeye karar vermen çok iyi olmuş=)

Gunaydin hanimlarrrr:)
Günaydın Tatlım

Canım yediğine içtiğine dikkat edersen(1 kibrit kutusu beyaz peynir, 6 zeytin hesabı değil; sağlıklı beslenmeden bahsediyorum Lokantaya gittiğinde iskender yemeyi bırakıp tavuklu salata yemeyi, ya da cafeye gittiğinde bol kremalı kahveleri değil soda içmeyi, filtre kahve içmeyi tercih etmen gerekiyor. Sağlıklı beslenme diyet gibi bir iki aylık süreci değil yaşamının geri kalanında uygulaman gereken bir ritüel. Alışkanlıklarını baştan aşağı değiştiren bir düzen.) 6 hafta boyunca 4 kilo dahi versen sanki iki katı kilo vermiş gibi görünüyorsun bak mesela ben 7 kilo verdim 82 kiloydum başlangıçta. Beni görenler ne 7 kilosu bir 10 15 kilo vermiş gibisin dediler bana. Çünkü egzersiz vücudun sarkmasını engelliyor ama yapacağın egzersiz sadece belirli bir kas grubunu çalıştıran bir egzersiz olmayacak. Yürüyüş çok iyi bir kardiyo, dengeli kilo verdiriyor, kalbi yormuyor ve vücudu çok zorlamıyor ama üst vücuda etkisi çok az(kol,göğüs,sırt) durum böyle olunca yürüyerek kilo verenlerin vücudu Slim in 6, Insanity, Piyo, P90x, Jillian gibi tüm vücudu çalıştıran profesyonel egzersizleri yapanlara göre daha deforme oluyor. Bu yüzden kesinlikle yürüyüş, koşu gibi kardiyo sporlarıyla beraber bu egzersizleri eklemek gerekiyor vücudun sarkmaması için. Sana kendi before-after fotoğrafımı göstereyim, ben Insanity yaptım bitirmek üzereyim. Vücuda nasıl etki ettiğini sen de gözlemleyebilirsin böylece

göbek için faydalı diyetin neymiş anlat bakim

bak daha dün gece piyo programını inceliyordum sen yazmışsın slimden sonra da senle ortak yol bulcaz ben eminim=)

Artık bende yazayım ölçülerimi. Son defa bu bedende bu ölçülerdeyim =)
★Yaş:28
★Kilo:82
★Boy:173
★Göğüs ölçüsü:97
★Bel ölçüsü:91
★Göbek ölçüsü:107
★Kalça ölçüsü:115
★Basen ölçüsü:112
★Bacak ölçüsü(sağ):70
★Bacak ölçüsü(sol):70

Listemizi de yapıyorum kızlar=)

bak daha dün gece piyo programını inceliyordum sen yazmışsın slimden sonra da senle ortak yol bulcaz ben eminim=)
Canım bu yazdan beri aklımda her yerde beachbody'i takip ediyorum Insanity Max 30 da yeni çıktı mesela onda bile gözüm var Piyo çıktığında hemen torrentten indirdim inceledim. Çok güzel bir program kesinlikle Chalene çok iyi bir hoca motivasyonunu çok yüksek tutuyor ama ben ideal kiloma yakınken ya da ideal kilomdayken yapmak istiyorum. Benim için çok erken Piyo şuan için. Sıkılaştırıyor vücudu ve benim sıkılaşmam için böyle yağ torbası olmamam lazım Ama Insanity'i bitirir bitirmez Turbo Fire yapmaya başlayacağım o da Chalene'in programı. Ben alıştım artık iki program yürütmeye Insanity yaparken günlük 30 dakika koşu + Pop Pilates yapıyordum S
eninle hep ortak sporlar yaparız Bunnyoga'cım İkimizde tombişiz, ikimiz de kilo vermek istiyoruz, kilo yoldaşıyız biz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…