- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
ne güzel vermişsin maşallah darısı başımıza bende 30a yakın verdim inşallah bi 20 daha vermek istiyorumah canım bende 40 kilo verdim ama hala duruyor ama gidecek o her ne kadar beni bırakmak istemesede=)
canım sanada masallah isteyince elbet veririz=)ne güzel vermişsin maşallah darısı başımıza bende 30a yakın verdim inşallah bi 20 daha vermek istiyorum
Ben jilian grubundayim bunu da bi denemek isterim özellikle karın için olan kısmı
Ay aslında bu hafta sınavlarım var sonra daha rahat olurum ama bu hafta yapamayabilirim o yüzden tereddüt ediyorum yoksa direk yazcam ismimiturtle , naber :))) ya biz senle doksan kilolarda falanız ya. bence boşsak eğer şu sıralar, ki ben öyleyim, vakit varken yapalım diyorum. ben düşündüm yapacağım. nedir ki, altı hafta diyor. bir ay dört hafta zaten. en azından ben bir kere denemeyi düşünüyorum o da sırf şu göbek hareketleri yüzünden.
ben de katılmak istiyorum arkadaşlar.. kilom gün itibariyle 91.5 , biraz stresli zamanlar geçiriyorum. iş mevzusu yüzünden evdeyim. çok kilo aldım. cuma zayıflama yarısındayım bir de 2. takımdan.
★Yaş: 26
★Kilo: 91.5
★Boy: 166
★Göğüs ölçüsü: 120
★Bel ölçüsü: 117
★Göbek ölçüsü: 117
★Kalça ölçüsü: 113
★Basen ölçüsü: 113
★Bacak ölçüsü(sağ): 63
★Bacak ölçüsü(sol) 63
Canım internette binlerce resim var :) Ben baktığım zaman en çok bacaklara etki ettiğini gördüm, Bunnyoga'nın dediği gibi en çok alt vücuda etki ediyor, alt vücut çalıştıkça göbek de eriyor. Göbeği de küçültüyor yani. Yalnız benim tavsiyem karın videosunu her gün değil, 2 güne bir yapın. Kaslar dinlendikçe gelişir, karın çalıştırıldığı zaman ertesi gün dinlenmek gerekir.
Bir de tabiki kaslar mutfakta yapılır lafı var bu da beslenmenin temiz olması gerektiğini anlatıyor :) Unutmayalım %30 egzersiz, %70 beslenme kızlar
ah canım bende 40 kilo verdim ama hala duruyor ama gidecek o her ne kadar beni bırakmak istemesede=)
hg canım ölçümü sabah alman daha iyi olur elbette. Doğum yapmış olduğun için uygunmudur bi yorum yapamıcam bilen arkadaşlar cvp yazacaklardır eminim. Sende videoları biraz incele öyle karar ver istersen.
Ve bebeğine allah uzun huzurlu ömür nasip etsin =)
turtle , naber :))) ya biz senle doksan kilolarda falanız ya. bence boşsak eğer şu sıralar, ki ben öyleyim, vakit varken yapalım diyorum. ben düşündüm yapacağım. nedir ki, altı hafta diyor. bir ay dört hafta zaten. en azından ben bir kere denemeyi düşünüyorum o da sırf şu göbek hareketleri yüzünden.
ben de katılmak istiyorum arkadaşlar.. kilom gün itibariyle 91.5 , biraz stresli zamanlar geçiriyorum. iş mevzusu yüzünden evdeyim. çok kilo aldım. cuma zayıflama yarısındayım bir de 2. takımdan.
★Yaş: 26
★Kilo: 91.5
★Boy: 166
★Göğüs ölçüsü: 120
★Bel ölçüsü: 117
★Göbek ölçüsü: 117
★Kalça ölçüsü: 113
★Basen ölçüsü: 113
★Bacak ölçüsü(sağ): 63
★Bacak ölçüsü(sol) 63
Günaydın TatlımGunaydin hanimlarrrr:)
Canım yediğine içtiğine dikkat edersen(1 kibrit kutusu beyaz peynir, 6 zeytin hesabı değil; sağlıklı beslenmeden bahsediyorumMERHABA canımcım yazdıkların cok cok dogru seyler cok guzel anlatmıssın ozellıkle beslenme ıle ılgılı. eger senın guzel ve yerınde tabırınle TEMIZ BIR BESLENME olmassa spor ne yazıkkı cok cok etkılı deıl canım. ben yarın dıyet+egzersız+50 dakıka tempolu yuruyusle bısmıllah dıyorum ve sonuclarımızı hepmızın cok cok merak edıyorum sımdıden .olculerımı sımdı yazıyorum bende
göbek için faydalı diyetin neymiş anlat bakimGunaydin yenı topıgımızın cıtır adayı kızcelerııı
Yas 36
Kilo 79
Boy 168
Göğüs 104
Bel 88
Göbek 98
Kalça 114
Basen 108
Sağ bacak 63
Sol bacak 64
gecıcı olculer olur ınsallahh hepımızı ıncecık oluruz kızlarrr
Canım yediğine içtiğine dikkat edersen(1 kibrit kutusu beyaz peynir, 6 zeytin hesabı değil; sağlıklı beslenmeden bahsediyorumLokantaya gittiğinde iskender yemeyi bırakıp tavuklu salata yemeyi, ya da cafeye gittiğinde bol kremalı kahveleri değil soda içmeyi, filtre kahve içmeyi tercih etmen gerekiyor. Sağlıklı beslenme diyet gibi bir iki aylık süreci değil yaşamının geri kalanında uygulaman gereken bir ritüel. Alışkanlıklarını baştan aşağı değiştiren bir düzen.) 6 hafta boyunca 4 kilo dahi versen sanki iki katı kilo vermiş gibi görünüyorsun bak mesela ben 7 kilo verdim 82 kiloydum başlangıçta. Beni görenler ne 7 kilosu bir 10 15 kilo vermiş gibisin dediler bana. Çünkü egzersiz vücudun sarkmasını engelliyor ama yapacağın egzersiz sadece belirli bir kas grubunu çalıştıran bir egzersiz olmayacak. Yürüyüş çok iyi bir kardiyo, dengeli kilo verdiriyor, kalbi yormuyor ve vücudu çok zorlamıyor ama üst vücuda etkisi çok az(kol,göğüs,sırt) durum böyle olunca yürüyerek kilo verenlerin vücudu Slim in 6, Insanity, Piyo, P90x, Jillian gibi tüm vücudu çalıştıran profesyonel egzersizleri yapanlara göre daha deforme oluyor. Bu yüzden kesinlikle yürüyüş, koşu gibi kardiyo sporlarıyla beraber bu egzersizleri eklemek gerekiyor vücudun sarkmaması için. Sana kendi before-after fotoğrafımı göstereyim, ben Insanity yaptım bitirmek üzereyim. Vücuda nasıl etki ettiğini sen de gözlemleyebilirsin böylece Eki Görüntüle 1370102
Canım bu yazdan beri aklımda her yerde beachbody'i takip ediyorumbak daha dün gece piyo programını inceliyordum sen yazmışsınslimden sonra da senle ortak yol bulcaz ben eminim=)