Bende kaçırınca böyle çözüm buldum gerçi bir takımdan bir arkadaşım slimi hatırlatmasa kendi çapımda yapıyor olurdum =) şu an için kimler katılır bilemiyorum ama bir kaç kişi olduğumuzda başlama günümüze karar veririz.Takımları kaçırdım ama bunu yapmak îstiyorum :) videoları bekliyorum:)
Dileyen herkes katılabilir. Tek şartımız fire vermek, pes etmek yokJillian grubunda olanların bu gruba da katılması yasakmıki
Tatlım ona kendim karar vermek istemedim. Hep beraber karar verelim.Sevgili takim arkadaşım bende varım
Start pazartesi mi ?
Olmamamız için sebep var mı=)nasıl yaniiii şimdi 6 haftada incecik mi olucaz biz :)
Ne kadar çok spor o kadar incelmeDileyen herkes katılabilir. Tek şartımız fire vermek, pes etmek yok
gittikçe merakım artıyorNe kadar çok spor o kadar incelmeNe zaman başlıyor peki?1 de hoplama zıplama yok rahat falan diye düşünmeyin vaktiyle 1 gün yapmışlığım var ertesi gün bütün vücudum et kesiği oldu kıpırdayamadım çoookkkkk etkili
bende kendime pek güvenmiyorum ama sizlerle motive oluyorum tek olunca olmuyor birlikten kuvvet doğarSelamünaleyküm iyi akşamlar kızlar :) Sureleri uzun gibi acaba yapabilir miyim hergun , yapsam iyi olur sanki