★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Tatlım metre var mı evde varsa ıp ıle olc ıpı metreyle olc sonrada=) yada en kotu ıhtımalle ıpı cetvelle olc bıraz ugrastuırıcı olacak ama. yada yarın mezura alma yolu gozukuyor=)

Kızlar size yazdıktan sonra bnmde aklıma aynı fikir geldi ve hemen harekete geçtim. Ölçülerimi aldım birde ne göreyim sonuç lar çok fena. Anladım ki bnm gerçekten çok sıkı ve düzenli spor yapmam gerekiyor.((

Neyse yapcaz artık mecbur.
Ve olculerimi yazayım hemen:
Kilo:91
Boy: 1.67
Gögüs:130
Bel: 120
Göbek:125
Kalça:132
Basen:129
Sol bacak: 57
Sağ bacak: 63
(((( çok fena yahu...

Neyse umarım eksik bir ölçü kalmamıştır.
Bel ölçüsünü unutmuşum hemen ekledim:)

Son düzenleme:
kızlar ben nedense boyumu 166 yazmışım. hep ama 167. üç yıl önceye kadar 166 sanıyordum arada unutup karıştırıyorum şapşal gibi. neyse bir önemi yoktur o kadar belki ama söylim dedim içimde patlamasın. başta söylemim dedim ama sonra söylim dedim. böyle de bir manyaklık işte

Canım benim listeye ekledim sabah msjı düzenlerim artık=) üzülmeye gerek yok değiştirmek için harekete geçtik artık=)

aman bende farksız değilim senden ben boyumu hep 170 derim heryerde ama 174 . aklıma o an estigine göre 170-174 arası oluyorum

Fıstıklarım ben çıkıyorum şimdi . Hala gruba katılmak isteyenler var ise bana özelden ölçülerinizi msj attın olur mu ? şiteyi güncelliyorum. Yarın sabah ilk sayfada eksik gedik yanlış bilgi var olursa yine özel msjdan ulaşın hemen düzelteyim=)
ve artık burada değil şu başlıkta konuşuyoruz=)

Herkese tatlı rüyalar. Ve Yarın için keyifli spor dolu dklar diliyorum.=)

anladım canımmm :) yüzmek süper bişi tabi bilene benim gibi suyun içnde beklemek olmuyor aslında bir ara koşuyordum iş yerindeki spor salonunda ama tek olmuyor işte evin etrafunda da koşmak için uygun alan yok işte en iyisi hopaylıp zıplamak yada agaric'in dediği gibi dansss etmek

Ne demek canım rica ederim gördüğümü söyledim sadece hmmmm dans etmek mantıklı gibi geldi şuann açıklamaların için çok teşekkür ederim tatlım

Ne demek canım rica ederim gördüğümü söyledim sadece hmmmm dans etmek mantıklı gibi geldi şuann açıklamaların için çok teşekkür ederim tatlım
Shaun T'nin Hip-Hop Abs ve Rockin' Body programları dans üzerine kurulu ve çok etkili göbek bölgesinden rahatsız olanlar için. Bunun dışında youtubeda yüzlerce video var Rica ederim canım her zaman

Canım yanlış anlamazsan boyuna ve kilona göre vücudunun ölçülerinin bu kadar fazla olması imkansız. En azından bel ölçünü yanlış aldığını düşünüyorum. Çünkü bu vücut ölçülerinde olman için ya çok daha kilolu olman lazım ya da bu kilodaysan bu ölçüleri yanlış aldın :) Bilmiyorum benim gözümde 100+ olan birisinin ancak hem beli 120 hem de kalçası 132 olabilir

Shaun T'nin Hip-Hop Abs ve Rockin' Body programları dans üzerine kurulu ve çok etkili göbek bölgesinden rahatsız olanlar için. Bunun dışında youtubeda yüzlerce video var Rica ederim canım her zaman

evet göbek vee bassenn bakacağım bunlara akşma canm çok sağol :)

harıkasınnnn canım harıka bır degısım olmus sendekı cok tebrık edıyprum . bugun bısmıllah dedım ve dıyetle bu egzersızın level 1 ıne start verdım. amaaa ne yalan soyleyım o kadar hamlasmısımkı sabah 11 de yaptım hala kendıme gelemedım kolay gobo gorunuyor ama cok zor yada ılk gun dıye . bugun ben level 1 + karın egzersızını yaptım. tabıkı dıyetım eslıgınde. ayrıca saglıklı yasam ve spor konusunda son derece bılınclısın canım fıkır alısverısı yapmayı cok ısterım senınle. sevgıler

göbek için faydalı diyetin neymiş anlat bakim

bıraz zor olmakla bırlıkte cok guzel sonuclar verıyor. karbonhıdratı kesıp yanı tamamen deıl tabıkı mınımum degerde tutup proteın agırlıklı beslenmek . tabıkı olculu olmak kaydıyla ( yanı bı oturusta bır butun tavuk yada 1 kılo et yemıcez ) bıde seker ve sekerlı hersey kesınlıkle yasak. cunku bılındıgı uzere seker ve sekerlı besınler karın ve bel bolgemızı yaglandıran bır numaralı suclular ben bu sekılde 3,5ayda 20 kılo verdım ek olarak 40 dakıkada yurudun hergun ve ınanırmısın 69,700 kılo ıle lıkralı 38 bedene gırmıstım canım

tatlım ınsanıtıy nasıl bır program bıraz bılgı rıca etsem

herkeze selamlar kızlar.

bugun level 1+ karın egzersızıne basladım bakalım hayırlısı ıle ama ne yalan soyleyım kan ter ıcınde kaldım ve oldum bıttım nekadar hamlasmısım. ama tabıkı dewam sonuc alana kadar. burda asırı ruzgar ve yagmyur oldugu ıcın bugun ek olarak 50 dakıkalık yuruyuse baslayamadım ama hava daha ıyı olunca egzersıze ek yuruycemde.

tatlım bu baslıga gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-6-12-ocak-grubu.786382/page-9#post-38818791

Teşekkür ederim canım iki aya göre bence de güzel bir değişim oldu Canım low impact üzerine kurulu bir program yani ordan oraya zıplama, hoplama yok ama hareketler her ne kadar yavaş yapılsa ve efor sarfettirmiyormuş gibi görünse de kesinlikle aynı anda pek çok kasa yükleniyor(özellikle bacaklarda) ve gözlemlerime göre epeyce etkili. Bu da eğer spora azıcık da olsa aşina değilse vücut ya da spora ara verilmişse kaslarını zorluyor dolayısıyla zorlanıyorsun Tabiki canım kafana takılan her şeyi sorabilirsin, bilgi alışverişinde bulunabiliriz her zaman
Gelelim Insanity'ye adı üstünde delilik Annemler beni yaparken görünce kızım deli misin sen diyorlar, onlara göre spor günlük 45 dakika 4 hızında yürüme olduğundan fena halde şaşırıyorlar hareketlere Yani dışarıdan görünüşü de yapması kadar zor olan bir spor. 3 warm-up'tan oluşuyor ama warm-uplarda esneme germe hareketleri yok ciddi anlamda tempolu kardiyo hareketleri var. 1. warm-up'ta hızın yavaş, ikincisinde hızlı, 3. sünde ise çooook hızlı tutuyorsun. Warm-up bitince çenenden aşağıya şapır şapır terler akmaya başlıyor zaten. Warm-up'lar arasında dinlenme yok. Ardından her videoda süresi değişmekle beraber 4-7 dakika arası stretch videosu var burada kaslara ağırlık verip kaslarını açıyorsun. Sonra asıl egzersizlere geçiyorsun. Warm-up ve stretchi çıkarınca ilk ay maksimum 25, ikinci ay ise maksimum 47 dakika olan asıl egzersizler başlıyor. Burada 3'er set egzersiz yapıyorsun. Egzersizler şınav, zıplama, squat gibi hareketler içeriyor genelde ve kalbi ciddi anlamda zorluyor. Bu egzersizin ardında soğuma yapıyorsun ve egzersiz bitiyor. Egzersiz bitince de senden geriye hiçbir şey kalmıyor zaten Benden fikrimi istersen ciddi anlamda zorlayıcı, sadece bedenen değil zihnen de kendini 9 hafta adaman gereken, spordan soğumamak için orta seviyede kondisyon isteyen bir spor programı egzersizi. Egzersizden zor olan bir şey varsa da o play tuşuna basmak. Sonra zaman akıp gidiyor zaten oradan oraya zıplamaktan sıkılmaya hatta bazen dakikaya bakmaya vaktin kalmıyor. Kilosu fazla olanlar(ben de içine dahil) çok fazla zıplama hareketi içerdiğinden dizlerde ve alt bacaklarda ciddi anlamda zedelenmeler yaşayabiliyorlarmış. O yüzden 5 kilo verince hareketleri çok daha rahat ve acısız yaptığımı fark ettim. Bu programı 100-150 kilo olup yapıp bitirenler de var ama gerçekten zedelenmelere neden olabilecek bir spor. Riskli bu açıdan. Ama müthiş tasarlanmış, feci kalori yaktıran, harika bir hoca tasarından tasarlanmış bir spor. O yüzden kondisyon sahibi olan herkese tavsiye edebileceğim bir spor programı

Ölçüleri mi gönderdim az önce. Bugün başladım start up 25 dakika karın için 10 dakika esneme 10 dakika toplam 45 dakika ilk gün olunca bu kadar oldu.

harıka anlatmıssın ama dedıgın gıbı cılgın bısey su an uzun zaman ara verdıgım ıcın vucudum 0 kondısyonda zorlanabılırım ama kondısyon kazanınca ve bırazda kılo verınce kesınlıkle deneyecegım. ee nede olsa bende delıyım zayıflama delısı bunuda yapmasam olmaz dımı

Olmaz tabi canım kondisyonu bu orta seviyeye getir, azıcık da kilo ver hemen başla İki ayda bu kadar vücudu şekle sokabilecek yağ yakabilecek bir program yok

tunaydın kızlar

sabah uyandım tum evı temızledım ( zorlada olsa zıra pek sevmıorum ev ısı alısık olmayınca cok zorrrr)
sonra proteın agırlıklı dıyet kahvaltımın ardından egsersızımde 2. gunu tamamladım sukur level1+karın egzersızı

Kızlar bende dun level 1 i yaptm misafirlerin var ondan kârını yapamadm bugün inş eklerin karnm ve üst bacakların bugün sizin sizim sizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…