aynen canım benimde oturup baba hasretimi anlatacağım bunu anlayabilecek bi arkadaşım yok.çünkü bütün arkadaşlarımın babaları hayatta(Allah ömür versin.) keşke şimdi yanyana olsakta sabaha kadar konuşsak ağlaşsak.
Benim babam yasarken ölenlerden,tam 8 senedir konusmuyoruz,varken yok olması daha zor inan.
Başın sağolsun
Bugün internette dolaşırken gördüğüm yazıya baktım uzun uzun 'Bana eksiklerimi sorma hayat! "BABAM" derim tamamlayamazsın.'gözlerim doldu harbidende öyle ne büyük eksik hayatım, aile fotoğraflarım eksik , geceleri kapıyı korkudan daha çok kitleyince anladım artık bizi koruyan biri yoktu artık ..3 sene geçti , acısı mı ? Hala dün gibi burnumda tütüyor.. Neden yazdım bilmiyorum vaktinizden çaldıysam kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim ..Hala içimde söylemek istediklerim varken..
babam hayatımda aşık olduğum ilk adam. okuyunca dondum kaldım. şurama bi yumru oturdu sanki yutkunamadım.... allah başımızdan eksik etmesin allah yokluğunu acısını göstermesin benden alsın ona versin ... başınız sağolsun çok zor bi durum ben daha düşüncesine dayanamadım gerçekten çok zor...
Başınız sağolsun ,Mekanı cennet olsun..
Kızların ilk aşık olduğu varlık .. Umarım dediğin gibi olur uzun ve sizinle huzurlu bi ömrü olur .. Allah razı olsun Teşekkür ederim ..
canım iki tane rüya görmüştüm.sürekli görürüm babamı ama bunlar beni en çok etkileyenlerdi.biri vefatından 2 ay sonraydı.babam çok güzel bi takım elbise giymiş,kırmızı çok güzel bi arabanın içinde.evimizin önüne geliyor.nereye gidiyoruz babacım diyorum.yok siz gelmiyorsunuz kızım diyor.annemle mi gideceksiniz diyorum.yok annende gelmeyecek ben kendim gidiyorum annene emanet ettim sizi diyor.öpüyor beni arabaya binip gidiyor.diğerini iste 5-6 yıl önce gördüm.gece rüyamda uyuyoruz.babam evimizin karşındaki duvara oturmuş evimize bakıyor.yanındada biri var tanımıyorum.kalksın diye kolundan asılıyor babamı.kalkmıyor.pencereyi açıp gel baba diyorum ağlıyorum el sallıyor ama gelmiyor.uykudan aniden uyanmıştım koşup pencereden baktım ama yoktuEvet evet, Şuan nasılda ihtiyacım var buna .. Ah ah ..
Amin, cumlemizinkinin.
14 yil once bir ramazan ayında oruçlu halde cuma vakti kaybettim babami. Okuldaydim. 5.siniftim daha. Amcamin oglu geldi. Ogretmenime fisildadigi seyi duydum. Beynimden vurulmusa döndüm. Ogretmenim hadi Bilgece gidiyorsun dedi.
Gittim. Ablam da vardi. Dedim ki babam mi öldü? Ablam ne diyip aglamaya basladi. Yok falan dese de eve yaklastikca sesler duyulmaya basladi.
Ne acı ne aci bir gündü. Ne aci bir ramazan ayiydi. Ne aci Bir ayrilisti.
Bagris çağrıs. Ev insanlardan gecilmiyordu. Babamin yataginda bir daha hic yatmadim.
hadi toparlanalim derken 6 ay sonra yine bir cuma günü abimi kaybettik. Onu da yanında götürdü babam. Annem ilk göz agrisinin da acisini yasamisti. Akli dengesini kaybetti.
Kendine gelemedi. Delirdi.
Yengem zaten ayakta duramiyordu. 2 yasindaki yegenimin hicbir seyden haberi yoktu. Babasi askere gitmisti ona göre.
cok acilar yasadik.
En korktugumuz şey ölüm. Ailecek hepimizde panik atak var. 5 dakika haber almazsak cildiracak gibi oluyoruz.
Cok şükür zaman gectikce annem duzeldi. Aklı yerine geldi ama evladi da kocasi da gelmedi.
Allahim'a tek duam bana sevdiklerimin acisini bir daha gostermesin.
Öyle acı ki.
Nasil anlatsam bilmiyorum, çok acı. ....
ben 3 aylık evliyim babamı ilk kez o gün ağlarken gördüm evden çıkarken. içimin kanadığını hissettim ona güç vermek için bi damla yaş dökmedim evden adımımı atana kadar yeterki ağlarken görmesin diye çünkü babam küçüklüğümden beri ağlamama çok kızar onlar geldi aklıma, allah anası babası olmayan herkese sabır versin çok ağır bi yük
canım iki tane rüya görmüştüm.sürekli görürüm babamı ama bunlar beni en çok etkileyenlerdi.biri vefatından 2 ay sonraydı.babam çok güzel bi takım elbise giymiş,kırmızı çok güzel bi arabanın içinde.evimizin önüne geliyor.nereye gidiyoruz babacım diyorum.yok siz gelmiyorsunuz kızım diyor.annemle mi gideceksiniz diyorum.yok annende gelmeyecek ben kendim gidiyorum annene emanet ettim sizi diyor.öpüyor beni arabaya binip gidiyor.diğerini iste 5-6 yıl önce gördüm.gece rüyamda uyuyoruz.babam evimizin karşındaki duvara oturmuş evimize bakıyor.yanındada biri var tanımıyorum.kalksın diye kolundan asılıyor babamı.kalkmıyor.pencereyi açıp gel baba diyorum ağlıyorum el sallıyor ama gelmiyor.uykudan aniden uyanmıştım koşup pencereden baktım ama yoktu
Gözlerim dolu dolu şuan , acının daha acısı bu olsa gerek , Annenin ellerinden öpüyorum çok kıyamam hem yol arkadaşı hemde evladı .. ama anlattıklarında ilk dikkatimi çeken minik yeğenin oldu daha çok minnak babayla tanışamamış , Allahım çıldırcak gibi oluyorum , dediğin gibi evet sanki evden gitsem arkadan biri ölücek bişey olucak çok zor çok tarifi yok bunun .Başın sağolsun tekrardan çok üzüldüm inan bana ..
öyle canım rüyalarda hasret gideriyor her ne kadar yetmesedeAh rüyalar .. Onlarda olmasa ..
Allah razi olsun. Cumlemizin basi sagolsun. Allah mekanlarini cennet etsin.
Yegenim mi? O benim oğlum gibi. Kurban olurum ben ona. Yengem de ablamiz gibi oldu. Hic evlenmedi, istemedi. Abimi cok seviyordu. Cok buyuk askla evlenmislerdi ama cok az sürdü maalesef.
Yegenim simdi basarili kocaman yakisikli bir delikanli oldu. En iyi okullara gonderdik abimin emanetini. Inşallah en iyi yerlere gelir. Rabbim O'nu tek birakmasin..
Babayla hic tanisamamak dünyanın en acı şeyi.
Rabbim kimseye yasatmasin..
öyle canım rüyalarda hasret gideriyor her ne kadar yetmesede
Allahım , Yengene burdan koskocaman tebriklerimi yolluyorum ne insanlar var kocası ölünce evlenen , sizdende Allah razı olsun abinin emanetine ne güzel bakmışsınız ..Benimde abimin oğlu var babamın isminde , anlayabiliyorum içindeki sevgiyi umarım yolu hep açık olur delikanlının .. Güzel yazdıklarınızla beni nasıl rahatlattığını bilemezsin Çok teşekkür ederim çok
Rica ederim. Evet yengem evlenmedi. Cok sorduk ama hayir istemiyorum asla dedi.
Bi de ayni evde yasadik hep. Kendi ailesine bile gidince bunaliyor bir an önce gelmek istiyor. Abla kardes gibi olduk yani iste.
Allah onlarin bahtini açık etsin insallah ne diyeyim..
Abim gencecikti ya. Hatirladikca cok daha kötü oluyorum. 26 yasindaydi. Uzun boylu yakisikli bir adamdi. Allahim ya ölümü cok ama cok aci oldu keske öyle olmasaydi. Cok aci bir ölüm yasadi.
Hatirladikca cildiriyorum..
Daha fazla konusamayacgim. Hayirli geceler Size.. ......
Amin, cumlemizinkinin.
14 yil once bir ramazan ayında oruçlu halde cuma vakti kaybettim babami. Okuldaydim. 5.siniftim daha. Amcamin oglu geldi. Ogretmenime fisildadigi seyi duydum. Beynimden vurulmusa döndüm. Ogretmenim hadi Bilgece gidiyorsun dedi.
Gittim. Ablam da vardi. Dedim ki babam mi öldü? Ablam ne diyip aglamaya basladi. Yok falan dese de eve yaklastikca sesler duyulmaya basladi.
Ne acı ne aci bir gündü. Ne aci bir ramazan ayiydi. Ne aci Bir ayrilisti.
Bagris çağrıs. Ev insanlardan gecilmiyordu. Babamin yataginda bir daha hic yatmadim.
hadi toparlanalim derken 6 ay sonra yine bir cuma günü abimi kaybettik. Onu da yanında götürdü babam. Annem ilk göz agrisinin da acisini yasamisti. Akli dengesini kaybetti.
Kendine gelemedi. Delirdi.
Yengem zaten ayakta duramiyordu. 2 yasindaki yegenimin hicbir seyden haberi yoktu. Babasi askere gitmisti ona göre.
cok acilar yasadik.
En korktugumuz şey ölüm. Ailecek hepimizde panik atak var. 5 dakika haber almazsak cildiracak gibi oluyoruz.
Cok şükür zaman gectikce annem duzeldi. Aklı yerine geldi ama evladi da kocasi da gelmedi.
Allahim'a tek duam bana sevdiklerimin acisini bir daha gostermesin.
Öyle acı ki.
Nasil anlatsam bilmiyorum, çok acı. ....