benimki de öldü
ama ölmeden önce de yoktu
en ufak özlem, sevgi hissetmedim, hissetmiyorum
sadece kızgınım, affetmiyorum
Basiniz sag olsun.. Eminim cok kotudur hem de cok.. Bende babamin trafik kazasina sahit oldum. Cok sukur ki allah onu bize bagisladi. Allah sabrini versin size ve ailenize.. Her seyincozumu var da ölümün yok işte..
Gözlerim doldu okurken, Allah rahmet eylesin, başın Sağolsun.annemin babasıda 4 yıl önce vefat etti, kendi babam kadar severdim dedemi bana onu hatırlattın.annem babası ölünce işte şimdi kocaman bi kadın oldum,insan babası ölünce büyürmüş dedi hiç unutmuyorum
Düşüncesi bile korkunçken, yaşaması nasıldır düşünmek istemiyor insan...
Evet babam öldü..
Allahım evlat acısı yaşatmasın ondan değerli hiçbiseyım yok bu hayatta..
Başınız sağ olsun. . Benim babam, ben daha onu hatırlayamayacağım kadar küçükken vefat etmiş. Allah hepsini nur içinde yatırsın. .
Bundan sonra cok mutlu olursun inşallah,nedense babası olmayan insanların kendimden daha fazla mutlu Olmasını isterim.belki Dediğin gibi artık kimseye naz yapamayacakları için,arkasında dağ gibi birini kaybettikleri için.mekanı cennet olsunAllah razı olsun sağolasın .. Bilirim o özlemi , canını nasıl yaktığını .. büyüyorsun çünkü artık nazlayacak kimse kalmıyor sürekli tekme yiyorsun etraftan belkide ondandır ..
Evet öyleleride var , Allah razı olsun babam sayesinde çok iyi çocukluk geçirdim seni o yüzdende anlamayabilirim , başın sağolsun sen yinede yıkıcı olma bence ..
O gunu asla unutmam asla. Bakkala gidicekti. Ben yengemlere cikmistim. Bes dakika gecmedi. Bakkal eve geldi. yengeme kapidanÖncelikle sağolasın , Bu yazıyı okuyunca gülümsedim ve mutlu oldum , okadar isterdim soyledisı .. Evet dediğin gibi ölüm insanı kitliyor , içini yakıyor..
Bundan sonra cok mutlu olursun inşallah,nedense babası olmayan insanların kendimden daha fazla mutlu Olmasını isterim.belki Dediğin gibi artık kimseye naz yapamayacakları için,arkasında dağ gibi birini kaybettikleri için.mekanı cennet olsun
Millanim basin sag olsun..Evet babam öldü..
Allahım evlat acısı yaşatmasın ondan değerli hiçbiseyım yok bu hayatta..
O gunu asla unutmam asla. Bakkala gidicekti. Ben yengemlere cikmistim. Bes dakika gecmedi. Bakkal eve geldi. yengeme kapidan
biseuler soyledi. yengem bana bakti ve kosmaya basladi. Bende ardindan kostum. İnsan hisseder ya bi sey oldugunu.. O yol hic bitmedi. Caddeye cikan merdiven vardi. Belki 3 er belki 4 er ciktim. Ambulans kalabalik bagrismalar. Hani dizilerde filmlrde olur ya. Hani hasta yakini etrafina bakar da hic bi ses duymaz. Kendimi kaybettm. Cevremdeki insalara babam nerde demek yerine o adam nerde dedim. Beni sakinlestirmeye calisan onalrca ses. Sonra ambulansa baktim. Baba diye bagirdim. Bana elini kaldirdi.. Ben iyiyim kizim demek istedi.. Kurban oldugum babam. Kendimk kaybettim. Atladik arabaya gittik gitigi hastaneye. Acildeydi. Ben odanin kapisinda bekliyodum. doktor gelsin gorsun babasini dedi. Kurban oldugumun sadece gozleri gorunuyordu kan'dan..
Disari ciktim. Amcama sarildim. Avazim ciktigi kadar bagirdim. Agladim.. O gece hic bitmedi.. Bunlari yaziyorum cunku yazinizi okuyunca hatirladim yine.. Sizi uzduysem kusura bakmayin ama su an yine çöktum..
bu arada yazmayı unutmuşum
Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun
baban sana mutlu bir çocukluk geçirttiyse şu duayı edebilirsin dua ederken, ben hep annem için söylüyorum:
anne baba için
"Rabbim, merhametli davran onlara, tıpkı küçüklüğümde beni koruyup büyüttükleri gibi." (İsra Suresi 24)