Acımasız hayatta ölümde... 15 yasndayken kaybettim gurbet ellerde... 6 yasndaki kardesim anlam veremiyordu hiç bi seye... ah ne büyük acı 12 yıl olucak... ama dün gibi taze. fedakar öksüz babam ...
ben tam ergenliğimin en başlarında tamda babama daha çok aşık olmaya başladığım yıllarda kaybettim onu tam 16 yaşında 10 sene geçti üstünden hala boğazımda yutkunamadığım bir yumru,hala unutamadığım bir acı hani derler ya zaman acıyı hafifletir boş laf,özlemle birleşen her acı hergün dahada katlanır.
Benim düğünden 2 gun sonra öldü babamel öpmeye gidiyordum cenazesini aldim... Annemde babamdan 5 ay sonra vefat etti... Cok özlüyorum... Kimse anan baban gibi olmuyor.. Bazen yapamiyorum devam edemiyorum hayata... Onlarsiz sanki hersey siyah beyaz... Daha babamin 10 ay oldu annemin 4 ay... Cok zor cok.
Bizde kaybettik Babami en buyuk cocuk bendim 7 yasinda annem 25 yasinda en kucuk kardesim 6 aylik kundaktaydi babamda henuz baharindaydi oda 33 yasindaydi cok kucuk olmama ragmen o anin her bolumunu cok iyi hatirliyorum ama Allahima sukurler olsunki annem bizi hic birakmadi 3 kiz kardesiz hepimizi okuttu hepimiz isimizi bulduk canim bortanem annemin hakkini asla odeyemeyiz Rabbim onu dunyada ve ahorette cennet kosklerinde oturtsun.. velhasil biz cok erken buyudukAllah kimseye yasatmasin
evet canım koruyucaka araknda dag gıbı durucak babaşarımız yok artık zor hemde cok zor kelımelr yetersız kalıyor yasadıgımız acıyı eksıklıgı anlatmaya cok acı ve zor bogazım dugum dugum gozlerım dolu dolu hep....
Başınız sağolsun.
Hayatta enbüyük korkum ailemden birinin ölmesidir.
Şuan ailemden çok uzaktayım,içimde okadar tarifi imkansız korkular varki.hadi bidaha onları göremessem diyorum.
Galiba bugünlerde fazlasıyla var,hamilelik dönemimden olsa gerek diyorum.
Ailem nezaman aklıma gelse gözlerim doluyor,şuan dolduğu gibi.
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın.
benım tek tesellım ney bılıyomusun hatta buna sebep olanda babam ruyamda bıkere dedımkı baba nolur gıtme bırakma bızı gerı gel ben artık gelemem zamanı gelınce sız gelıceksınız yanıma dedı nekadrda dogru evet artık gelemez ama bız bı gun kavusucaz ona bu bıraz tesellı sadeceAh bilmezmiyim , diyorum ya attığın adımda iki kere düşünüyosun , bide bak babası öldü şöyle olsun kızlar falan demezlermi , Babam Allahın emri ile öldü diye bağırasım geliyor ah ah anlatcak çok şeyvarda işte ..
benım tek tesellım ney bılıyomusun hatta buna sebep olanda babam ruyamda bıkere dedımkı baba nolur gıtme bırakma bızı gerı gel ben artık gelemem zamanı gelınce sız gelıceksınız yanıma dedı nekadrda dogru evet artık gelemez ama bız bı gun kavusucaz ona bu bıraz tesellı sadece
sağol kardesim... o da 12 yasnda öksüz kalmış... o öksüz biz yetim... baba baska bi aşk...'Öksüz babam' .. Naptın sen be kardeşim benim ..Başın sağolsun..
sağol kardesim... o da 12 yasnda öksüz kalmış... o öksüz biz yetim... baba baska bi aşk...
Özlemle sevgiyle hasretle anacağın baban olmuş ya dua et arkasından en güzeli bu. Ben istemediğim bir cümleyi çocukluğumda milyon kere simdilerde annemin her aglayışında duyduğumda gördüğümde şahit olduğumda icimden geciriyorum. Ols... diyorum. Annem bizim olur mu? Ama istedigim gb olur mu? Olmaz artik olmaz keske baskalarinin cocugu olsam derdim eskiden hep ozendiklerimin cocugu olmayi hayal ederdiM. Şimdi düşünüyorum olse aglayabilir miyim aglamazsam ne olur diye yada çok ağlarım yasayamadiklarima benden bizden çaldıklarına esirgediklerine... keske çocukken ölseydi babam 5/6 yaşlarında o zaman kahramanım oldu derdim benim babam harikaydı derdim babam derdim annem bize sarılırdı belki belkide boyle yanindayken bile kilometreler hissetmezdim o zaman. Bayramdan bayrama elini operken dokunmazdim belki o zaman. Daha sevecen daha sokulgan biri olurdum belki. Cocuklugumda onca izi büyüdüğümde yamali bi kalp olarak tasimazdim belki. O kadar cok sey varki icimde bigun bende dokucem icimi hala daha icimde ofkem kusarsam o duygumu salarsam sanki butun kabugum kırılacak gb((
Ozendim bilmiyor musun o duyduğunu bile kullandım düşün şirket canim mekanı cennet olsun allah ondan razı olsun bütün çocuklar mutlu olsun(
Anne babam nerede.... Sana kavusacagim o gün gelirmi.... Babam diyeceğim o an.... Sana sarılıp haykiracagim, birdaha gitme diyeceğim o tek an. Ayaklarına kapnacagim, o güzel sevkatinin bende kalması için yalvaracagim o gun. Beni birhada terk etmemen için seninle gelebilirmiyim babam???uyayamıyorum baba acı ıcınde kavruluyorum BABAAAA nolur ruya olsa uyansam yanı basımda olsan benımle olsan ölmemiş olsan
Hepsinin yeri ayrıdır canım benim herkes bi türlü kaybettiğinin acısını yaşıyor , Başın sağolsun ..
Senin de başın sağolsun canım. ne özrü canım, olur mu öyle şey. ebedi hayatta sevdiklerimizle cennette hiç ayrılmayız inşallah.başın sağolsun canım.babasız büyüdüğüm için içimde kocaman bi özlem var.bu konuda öyle doluyumki dokunsalar ağlarım.senide ağlatmışım özür dilerim canım.Allah sevdiği kullarını erken alırmış derler ya öyle teselli ediyorum ben kendimi.her ne kadar yetmesede...çok dua ediyorum bi erkek evlat nasip ederse Allahım eşimle babalarımızın adını koyacağız.eşimin babasıda yok.eşimin babasıda mide kanserinden vefat etti benimkide.kader işte
Bugün internette dolaşırken gördüğüm yazıya baktım uzun uzun 'Bana eksiklerimi sorma hayat! "BABAM" derim tamamlayamazsın.'gözlerim doldu harbidende öyle ne büyük eksik hayatım, aile fotoğraflarım eksik , geceleri kapıyı korkudan daha çok kitleyince anladım artık bizi koruyan biri yoktu artık ..3 sene geçti , acısı mı ? Hala dün gibi burnumda tütüyor.. Neden yazdım bilmiyorum vaktinizden çaldıysam kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim ..Hala içimde söylemek istediklerim varken..