Sizin hiç babanız öldü mü?

Acımasız hayatta ölümde... 15 yasndayken kaybettim gurbet ellerde... 6 yasndaki kardesim anlam veremiyordu hiç bi seye... ah ne büyük acı 12 yıl olucak... ama dün gibi taze. fedakar öksüz babam ...

'Öksüz babam' .. Naptın sen be kardeşim benim .. Başın sağolsun..

,Aynen öyle , hatta zaman geçtikçe acıya bide özlem ekleniyor .. tarifi yok bu acının ..

Acının acısı bu olsa gerek .. laflar tükeniyor söylencek bişey olsa keşke .. Başın sağolsun..

Başınız sağolsun.
Hayatta enbüyük korkum ailemden birinin ölmesidir.
Şuan ailemden çok uzaktayım,içimde okadar tarifi imkansız korkular varki.hadi bidaha onları göremessem diyorum.

Galiba bugünlerde fazlasıyla var,hamilelik dönemimden olsa gerek diyorum.
Ailem nezaman aklıma gelse gözlerim doluyor,şuan dolduğu gibi.
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın.

Kıyamam ya acı çok büyük ,imtihanlar çok ağır kuzum keşke diyecek bişeylerim olsaydı .. dualarında dediğin gibi Allah nur göllerinde yatırsın hepsini , Başın sağolsun .. evet yaşımızdan daha çok büyüğüz , attığın adımda düşünüyorsun hep şunu yapsam şöyle olur diye .. Yalan dünya ya bıraksana ..

Ah bilmezmiyim , diyorum ya attığın adımda iki kere düşünüyosun , bide bak babası öldü şöyle olsun kızlar falan demezlermi , Babam Allahın emri ile öldü diye bağırasım geliyor ah ah anlatcak çok şey varda işte ..

Canım benim , dünyada yaşayabileceğin en korkunç şey evet .. Allah babana , ailene uzun uzun , huzurlu bi ömürnasip etsin .. Hamilelik duygusallık karışmış evet..Allah çocuğu sana bağışlasın inşallah.. Ona iyi bak sen bukadar düşünme..

benım tek tesellım ney bılıyomusun hatta buna sebep olanda babam ruyamda bıkere dedımkı baba nolur gıtme bırakma bızı gerı gel ben artık gelemem zamanı gelınce sız gelıceksınız yanıma dedı nekadrda dogru evet artık gelemez ama bız bı gun kavusucaz ona bu bıraz tesellı sadece

Aynen öyle canım , zaten o tesellimizde olmasa insan kafayı yer.. Allahım verdiği derdinde sabrını veriyor işte ..

Özlemle sevgiyle hasretle anacağın baban olmuş ya dua et arkasından en güzeli bu. Ben istemediğim bir cümleyi çocukluğumda milyon kere simdilerde annemin her aglayışında duyduğumda gördüğümde şahit olduğumda icimden geciriyorum. Ols... diyorum. Annem bizim olur mu? Ama istedigim gb olur mu? Olmaz artik olmaz keske baskalarinin cocugu olsam derdim eskiden hep ozendiklerimin cocugu olmayi hayal ederdiM. Şimdi düşünüyorum olse aglayabilir miyim aglamazsam ne olur diye yada çok ağlarım yasayamadiklarima benden bizden çaldıklarına esirgediklerine... keske çocukken ölseydi babam 5/6 yaşlarında o zaman kahramanım oldu derdim benim babam harikaydı derdim babam derdim annem bize sarılırdı belki belkide boyle yanindayken bile kilometreler hissetmezdim o zaman. Bayramdan bayrama elini operken dokunmazdim belki o zaman. Daha sevecen daha sokulgan biri olurdum belki. Cocuklugumda onca izi büyüdüğümde yamali bi kalp olarak tasimazdim belki. O kadar cok sey varki icimde bigun bende dokucem icimi hala daha icimde ofkem kusarsam o duygumu salarsam sanki butun kabugum kırılacak gb ((

Ozendim bilmiyor musun o duyduğunu bile kullandım düşün şirket canim mekanı cennet olsun allah ondan razı olsun bütün çocuklar mutlu olsun (

ben bu acıyla nasıl başedecegımı bılmıyorum çaresızım paramparçayım sankı ruhumda öldü babamla bırlıkte bedenim ayakta.... babamı özlemedıgım dusunmedıgım gun saat yok hep eksıgım yarımım ve cok caresızım gelemez donemez artık bılıyorum ama ben babama kavusmayı cok ıstıyorum ılk kavuşan olmayı cok ıstıyorum hz hatıce gıbı ılk kavusan ben olayım ıstoyrum...

Anne babam nerede.... Sana kavusacagim o gün gelirmi.... Babam diyeceğim o an.... Sana sarılıp haykiracagim, birdaha gitme diyeceğim o tek an. Ayaklarına kapnacagim, o güzel sevkatinin bende kalması için yalvaracagim o gun. Beni birhada terk etmemen için seninle gelebilirmiyim babam??? uyayamıyorum baba acı ıcınde kavruluyorum BABAAAA nolur ruya olsa uyansam yanı basımda olsan benımle olsan ölmemiş olsan

Kıyamam sana canım benim , dediğim gibi babamla çok güzel çocukluk geçirdim Allah binkere razı olsun ondan babalık görevini çok güzel yaptı bize , seni anlayabilmem zor .. olsun yinede sende bişey söyleme Allah görüyor ona göre diğer dünyada mükafatını görürsün inşallah.. Amin canım inşallah ..

Ay sen gece gece naptın be kuzum , ağlattın beni valla , içimi okudun şuan ..

Senin de başın sağolsun canım. ne özrü canım, olur mu öyle şey. ebedi hayatta sevdiklerimizle cennette hiç ayrılmayız inşallah.

BABA... apayrı bişey ya kızlar için hele... ben de babamı 2013 yılında kaybettim. hemde kollarımda,kalp masajı da yaptım, kalbi atmaya başladı ama hastaneye kadar dayanabildi. Son nefesinde elimi tutuyordu. Şimdi yazdıklarınızı okuduğumda benim de gözlerim doldu. Annem biraz soğuk kadındır, evliyim. Şimdi Baba'ma deli gibi muhtacım... sevgisine!koskocaman oldum bir anda... çocukluk orada kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…