Sizin hiç babanız öldü mü?

Anlıyorum seni canım .. Başın sağolsun Allah mekanlarını cennet eylesin dicek bişeyolsa ama .. yok işte, baban veya aileden birini kaybettiğinde mecbur olgunlaşıyosun mecbur büyüyosun ..

Evet benim babam da öldü.10 ay oldu.Üzerimizde gölge yapan koca bir ağaç gibiydi ne yazık ki o ağac yıkıldı ve ben çorak topraklarda yanıyorum.Canım babam Allahım seni cennetine almıştır inşallah.Biz senden razıyız babam Allah da senden razı olsun.Hepinizin babasına Allah rahmet eylesin.

Amin canım , İnşallah..

Allah rahmet eylesin. babamı kaybedeli 17 yıl oldu. ben de babamın torunlarını görmesini isterdim. çocukları çok severdi, hiç çocuk sevmeyen insanlar bile torunları için deliriyorken babam nasıl olurdu acaba? oğlum babamdan bahsederken dede demiyor. birkaç sefer oğlum "dedem desene" dedim ama hiç görmediği için dede diyemiyor.

Çok sağol , seninde başın sağolsun anlıyorum benim yeğenimide göremedi babam ama ALLAHın hikmeti dede diyor benim kuzum hiç görmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…