Sizin hiç babanız öldü mü?

BABA... apayrı bişey ya kızlar için hele... ben de babamı 2013 yılında kaybettim. hemde kollarımda,kalp masajı da yaptım, kalbi atmaya başladı ama hastaneye kadar dayanabildi. Son nefesinde elimi tutuyordu. Şimdi yazdıklarınızı okuduğumda benim de gözlerim doldu. Annem biraz soğuk kadındır, evliyim. Şimdi Baba'ma deli gibi muhtacım... sevgisine!koskocaman oldum bir anda... çocukluk orada kaldı...

Anlıyorum seni canım .. Başın sağolsun Allah mekanlarını cennet eylesin dicek bişeyolsa ama .. yok işte, baban veya aileden birini kaybettiğinde mecbur olgunlaşıyosun mecbur büyüyosun ..

Evet benim babam da öldü.10 ay oldu.Üzerimizde gölge yapan koca bir ağaç gibiydi ne yazık ki o ağac yıkıldı ve ben çorak topraklarda yanıyorum.Canım babam Allahım seni cennetine almıştır inşallah.Biz senden razıyız babam Allah da senden razı olsun.Hepinizin babasına Allah rahmet eylesin.

Evet benim babam da öldü.10 ay oldu.Üzerimizde gölge yapan koca bir ağaç gibiydi ne yazık ki o ağac yıkıldı ve ben çorak topraklarda yanıyorum.Canım babam Allahım seni cennetine almıştır inşallah.Biz senden razıyız babam Allah da senden razı olsun.Hepinizin babasına Allah rahmet eylesin.

:KK43: Amin canım , İnşallah..

Bugün internette dolaşırken gördüğüm yazıya baktım uzun uzun 'Bana eksiklerimi sorma hayat! "BABAM" derim tamamlayamazsın.'gözlerim doldu harbidende öyle ne büyük eksik hayatım, aile fotoğraflarım eksik , geceleri kapıyı korkudan daha çok kitleyince anladım artık bizi koruyan biri yoktu artık .. :mad: 3 sene geçti , acısı mı ? Hala dün gibi burnumda tütüyor.. Neden yazdım bilmiyorum vaktinizden çaldıysam kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim ..Hala içimde söylemek istediklerim varken..:KK43::KK61:
Allah rahmet eylesin. babamı kaybedeli 17 yıl oldu. ben de babamın torunlarını görmesini isterdim. çocukları çok severdi, hiç çocuk sevmeyen insanlar bile torunları için deliriyorken babam nasıl olurdu acaba? oğlum babamdan bahsederken dede demiyor. birkaç sefer oğlum "dedem desene" dedim ama hiç görmediği için dede diyemiyor.

Allah rahmet eylesin. babamı kaybedeli 17 yıl oldu. ben de babamın torunlarını görmesini isterdim. çocukları çok severdi, hiç çocuk sevmeyen insanlar bile torunları için deliriyorken babam nasıl olurdu acaba? oğlum babamdan bahsederken dede demiyor. birkaç sefer oğlum "dedem desene" dedim ama hiç görmediği için dede diyemiyor.

Çok sağol , seninde başın sağolsun anlıyorum benim yeğenimide göremedi babam ama ALLAHın hikmeti dede diyor benim kuzum hiç görmeden..

X