Sizin hiç babanız öldü mü?

babamı kaybedeli 11 ay olacak nerdeyse oğluma 8 aylık hamile iken kaybettim hen de,kalbim çatlayacak gibiydi oğluma mı sevinsem babama mı yansam bilemedim çok zor anlatmaya lafım gücüm yetmez her daim burnumun direği sızlıyo bakamıyorum resimlere, aklım çıkıyo sesini unutursam yüzünü unutursam diye

Benim babam yaklaşık 2 sene önce mide kanserinden vefat etti. Mekanının cennet olacağından hiç şüphem yok . Kimseyi kırmadan ve ardında kimseye beş kuruş borç bırakmadan gitti . İyi ki evladı olmuşum .

'Bana eksiklerimi sorma hayat! "BABAM" derim tamamlayamazsın.' bu yazısı henüz birkaç hafta önce paylaşmıştım. Babamı kaybedeli 8 yıl oldu ama acısı hiç geçmedi, onu öyle çok özlüyorum ki. Şu an bile gözyaşlarımı tutamıyorum.

Hayattayken yokluğunu yaşamak mı daha kötü yoksa öldükten sonra hayattaymış gibi davranmak mı daha zor bilemedim. İkisi de çok acıttı canımı.

Bende annemi kaybettim, Şubatta 3 yıl olacak nasıl da geçiyor günler, burnumun direği sızlıyor.

Acımasız hayatta ölümde... 15 yasndayken kaybettim gurbet ellerde... 6 yasndaki kardesim anlam veremiyordu hiç bi seye... ah ne büyük acı 12 yıl olucak... ama dün gibi taze. fedakar öksüz babam ...

yazınız beni ağlattı... bende babamı kaybettim; artık sadece rüyalarda mı görebileceğim diye ağlıyordum , sonra rüyalar en büyük tesellim oldu....daha fazla yazamıyacağım. Allah'ım hepimizin ölmüşlerine rahmet etsin, kabirlerini cennet bahçesine çevirsin inşallah. Amin.

ben tam ergenliğimin en başlarında tamda babama daha çok aşık olmaya başladığım yıllarda kaybettim onu tam 16 yaşında 10 sene geçti üstünden hala boğazımda yutkunamadığım bir yumru,hala unutamadığım bir acı hani derler ya zaman acıyı hafifletir boş laf,özlemle birleşen her acı hergün dahada katlanır.

Benim düğünden 2 gun sonra öldü babam el öpmeye gidiyordum cenazesini aldim... Annemde babamdan 5 ay sonra vefat etti... Cok özlüyorum... Kimse anan baban gibi olmuyor.. Bazen yapamiyorum devam edemiyorum hayata... Onlarsiz sanki hersey siyah beyaz... Daha babamin 10 ay oldu annemin 4 ay... Cok zor cok.

Bizde kaybettik Babami en buyuk cocuk bendim 7 yasinda annem 25 yasinda en kucuk kardesim 6 aylik kundaktaydi babamda henuz baharindaydi oda 33 yasindaydi cok kucuk olmama ragmen o anin her bolumunu cok iyi hatirliyorum ama Allahima sukurler olsunki annem bizi hic birakmadi 3 kiz kardesiz hepimizi okuttu hepimiz isimizi bulduk canim bortanem annemin hakkini asla odeyemeyiz Rabbim onu dunyada ve ahorette cennet kosklerinde oturtsun.. velhasil biz cok erken buyuduk Allah kimseye yasatmasin

başın sağolsun canım.babasız büyüdüğüm için içimde kocaman bi özlem var.bu konuda öyle doluyumki dokunsalar ağlarım.senide ağlatmışım özür dilerim canım.Allah sevdiği kullarını erken alırmış derler ya öyle teselli ediyorum ben kendimi.her ne kadar yetmesede...çok dua ediyorum bi erkek evlat nasip ederse Allahım eşimle babalarımızın adını koyacağız.eşimin babasıda yok.eşimin babasıda mide kanserinden vefat etti benimkide.kader işte

Düşünceler hep aynı canım , bide etrafdan yediğin tekmelerle anlıyosun artık koruyacak kimsen yok

Evet öyle oluyor bende çok korkuyorum unutmaktan , Allah oğlunu sana bağışlasın babasıyla seninle uzun huzurlu bi ömür geçirsin inşallah , oğlun yarana merhem olsun inşallah ,başın sağolsun ..

Düşünceler hep aynı canım , bide etrafdan yediğin tekmelerle anlıyosun artık koruyacak kimsen yok
evet canım koruyucaka araknda dag gıbı durucak babaşarımız yok artık zor hemde cok zor kelımelr yetersız kalıyor yasadıgımız acıyı eksıklıgı anlatmaya cok acı ve zor bogazım dugum dugum gozlerım dolu dolu hep....

Allah rahmet eylesin canım , evet bendde hep öyle düşünüyorum iyiki onun evladıyım ki huylarından banada yansımış ah ah ..

Evet bende öyleyim her adı geçtiğinde hiç varmıydı, yanımızdamıydı diye düşünüyorum hep .. başın sağolsun canım ..

Hayattayken yokluğunu yaşamak mı daha kötü yoksa öldükten sonra hayattaymış gibi davranmak mı daha zor bilemedim. İkisi de çok acıttı canımı.

Öyle bi cümle kurdun ki .. canım benim .. keşke dicek bi sözüm olsa .. Başın sağolsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…