- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Allahima binlerce sukur olsun.. Sag olunof
ben bile çok etkilendim, sizi düşünemiyorum
Ama kurtulmuş Allah'a şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahima binlerce sukur olsun.. Sag olunof
ben bile çok etkilendim, sizi düşünemiyorum
Ama kurtulmuş Allah'a şükür
Kıyamam ya inan benide ağlattın şuan ben teşekkür ederim canım, çok mutlu ol inşallahŞuan tuttuğum bütün gözyaşlarımı bırakmama sebep oldun okadar içten konuştun ki , düşündümde harbi 3 senedir kimseye nazlanmamışım ben düşüncelerin için çok teşekkür ederim
O gunu asla unutmam asla. Bakkala gidicekti. Ben yengemlere cikmistim. Bes dakika gecmedi. Bakkal eve geldi. yengeme kapidan
biseuler soyledi. yengem bana bakti ve kosmaya basladi. Bende ardindan kostum. İnsan hisseder ya bi sey oldugunu.. O yol hic bitmedi. Caddeye cikan merdiven vardi. Belki 3 er belki 4 er ciktim. Ambulans kalabalik bagrismalar. Hani dizilerde filmlrde olur ya. Hani hasta yakini etrafina bakar da hic bi ses duymaz. Kendimi kaybettm. Cevremdeki insalara babam nerde demek yerine o adam nerde dedim. Beni sakinlestirmeye calisan onalrca ses. Sonra ambulansa baktim. Baba diye bagirdim. Bana elini kaldirdi.. Ben iyiyim kizim demek istedi.. Kurban oldugum babam. Kendimk kaybettim. Atladik arabaya gittik gitigi hastaneye. Acildeydi. Ben odanin kapisinda bekliyodum. doktor gelsin gorsun babasini dedi. Kurban oldugumun sadece gozleri gorunuyordu kan'dan..
Disari ciktim. Amcama sarildim. Avazim ciktigi kadar bagirdim. Agladim.. O gece hic bitmedi.. Bunlari yaziyorum cunku yazinizi okuyunca hatirladim yine.. Sizi uzduysem kusura bakmayin ama su an yine çöktum..
Bende yanliz degilim aglayamiyorum. Allah annene varsa kardeslerine uzun omurler versin canm benmGerçekten şuan annem karşımda olmasa hıçkırıklarla ağlamak isterdim , benim babamda evde kalp krizi geçirdi doktorun çıktığı zaman ki söylediklerini unutmak için neler vermezdimki .. keşke senin kadar şanslı olsaydım Allah babana uzun ve huzurlu ömürler nasip etsin sizinle birlikte inşallah ..
Of ağlarım ama benbu arada yazmayı unutmuşum
Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun
baban sana mutlu bir çocukluk geçirttiyse şu duayı edebilirsin dua ederken, ben hep annem için söylüyorum:
anne baba için
"Rabbim, merhametli davran onlara, tıpkı küçüklüğümde beni koruyup büyüttükleri gibi." (İsra Suresi 24)
Kıyamam ya inan benide ağlattın şuan ben teşekkür ederim canım, çok mutlu ol inşallah
Babam degildi belki ama dedem de degildi, ona olan sevgimi anlatamam... benim dedem benim babamdan daha babaydi Bana...
Okadar zor okadar lanet bir aciki bacagimizdaki yaralar bile kabuk baglayip iyilesirken bu aci kene gibi yapisiyor boğazıma, ne zaman hatırlasam düğüm düğüm oluyor.....
Peki sizin hic pismanliklariniz, keskeleriniz kaldi mi? Benim kaldi.... keske degerini bilseydim, ne zamanki toprak oldu, benim Allahin cezasi aklim ozaman basima geldi aylarca pismanlik yasadim, neden gösteremedim ona sevgimi? Hele o her şehirlerimizi denk getirdigimizde gözleri dolarken? Beni babam bile bukadar sevmemisti, neydi bu nankorluk?
Benim en buyuk pismanligim.... yillar oldu hala ayni pismanlik, hala ayni aci, hala ayni dugumler... Bir dedenin ölümü bukadar aci verir mi insana? O benim sadece dedem olmadiki..o benim babam oldu, arkadasim oldu, canim oldu.....
Insallah birgun ondan ozur dileme, bir kez daha sarilma, koklama sansim olur...
Of ağlarım ama ben
Bende yanliz degilim aglayamiyorum. Allah annene varsa kardeslerine uzun omurler versin canm benm
Baba çok başka Herkesin acısını yaşadım içimde. Başlıkla aynı isimde bir Süreya şiiri var, o sanıp bir kez daha okurum diye girdim ama farklıymış. Yine de paylaşmak istiyorum.
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç hamama gittiniz mi?
Ben gittim lambanın biri söndü
Gözümün biri söndü kör oldum
Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak
Söylelemesine maviydi kör oldum
Taşlara gelince hamam taşlarına
Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi
Taşlarda yüzümün yarısını gördüm
Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü
Yüzümden ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?
Özür dilerim Ama beni çokça avutmuştu. Bilmem niye ama öyle bir etkisi var bende.Canımdan can gitti şuan , yok bu özlemin tarifi .. Teşekkür ederim ..
ahh canım dert ortağım.ben babamı kaybettiğimde 10 yaşındaydım.babam 38 yaşındaydı.kanserden vefat etti.15 ay boyunca hastalığıyla pençeleşti.lanet hastalık koskoca adamı yedi bitirdi.herkesin babası kendisi için biriciktir ya,işte benim babamda öyle iyi bir insandı ki..hep gülerdi hiç kızdığını hatırlamam.annemle birbirlerine çok aşıklardı.annemin canı bişeye sıkıldığında annemi güldürmek için ne yapacağını şaşırdı.bu kadar iyi bi eş iyi bi baba gencecik yaşında bizi bıraktı gitti bu canın tarifi yok.şuan 28 yaşındayım şimdi şu yazıları yazarken boğazım düğümleniyor.ben ise sanki babamın ikiz kız kardeşiyim.öyle çok benziyorumki babama aynaya bakınca bazen kendimde babamı görüyorum.annemde "Allah babanı erkenden alacakmışta seninle onun özlemini giderim diye böyle babana benzetmiş seni" diyor.babamın mezar taşına "babaların en iyisiydin ruhun şad olsun,insanların en güzeliydin cennet mekanın olsun" yazdırmıştım..işte benim için öyle bi babaydı.inşallah öteki dünyada kavuşacağız ve öyle sıkı sarılacağımki o kokusunu içime dolduracağım.off ağlattın beni be arkadaşBugün internette dolaşırken gördüğüm yazıya baktım uzun uzun 'Bana eksiklerimi sorma hayat! "BABAM" derim tamamlayamazsın.'gözlerim doldu harbidende öyle ne büyük eksik hayatım, aile fotoğraflarım eksik , geceleri kapıyı korkudan daha çok kitleyince anladım artık bizi koruyan biri yoktu artık .. 3 sene geçti , acısı mı ? Hala dün gibi burnumda tütüyor.. Neden yazdım bilmiyorum vaktinizden çaldıysam kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim ..Hala içimde söylemek istediklerim varken..
Özür dilerim Ama beni çokça avutmuştu. Bilmem niye ama öyle bir etkisi var bende.
ahh canım dert ortağım.ben babamı kaybettiğimde 10 yaşındaydım.babam 38 yaşındaydı.kanserden vefat etti.15 ay boyunca hastalığıyla pençeleşti.lanet hastalık koskoca adamı yedi bitirdi.herkesin babası kendisi için biriciktir ya,işte benim babamda öyle iyi bir insandı ki..hep gülerdi hiç kızdığını hatırlamam.annemle birbirlerine çok aşıklardı.annemin canı bişeye sıkıldığında annemi güldürmek için ne yapacağını şaşırdı.bu kadar iyi bi eş iyi bi baba gencecik yaşında bizi bıraktı gitti bu canın tarifi yok.şuan 28 yaşındayım şimdi şu yazıları yazarken boğazım düğümleniyor.ben ise sanki babamın ikiz kız kardeşiyim.öyle çok benziyorumki babama aynaya bakınca bazen kendimde babamı görüyorum.annemde "Allah babanı erkenden alacakmışta seninle onun özlemini giderim diye böyle babana benzetmiş seni" diyor.babamın mezar taşına "babaların en iyisiydin ruhun şad olsun,insanların en güzeliydin cennet mekanın olsun" yazdırmıştım..işte benim için öyle bi babaydı.inşallah öteki dünyada kavuşacağız ve öyle sıkı sarılacağımki o kokusunu içime dolduracağım.off ağlattın beni be arkadaş
ahh canım ahh.benim tanımadığım babamın arkadaşları bi yerde beni gördüğünde sen hüseyinin kızımısın diyorlar babalarımızı kaybettiğimiz için ne kadar şanssızda olsak onlara benzediğimiz için şanslıyızda.İnanmıyorum sana , şuan yazdığın şeyi evdekilere okudum onlarda şaşırdılar .. bende babamı 42 yaşında kalp krizinden kaybettim ve tip olarakda huy olarakda ben ona çok benzerim akrabaların hepsi geldiklerinde bana 'gel sana baban gibi bi sarılalım' der , daha kendimi tutamıycam galiba
ahh canım ahh.benim tanımadığım babamın arkadaşları bi yerde beni gördüğünde sen hüseyinin kızımısın diyorlar babalarımızı kaybettiğimiz için ne kadar şanssızda olsak onlara benzediğimiz için şanslıyızda.
aynen canım benimde oturup baba hasretimi anlatacağım bunu anlayabilecek bi arkadaşım yok.çünkü bütün arkadaşlarımın babaları hayatta(Allah ömür versin.) keşke şimdi yanyana olsakta sabaha kadar konuşsak ağlaşsak.Neden senin gibi insanlarla normal hayatta karşılaşmam anlamıyorum ki .. ne güzelde içimi okuyorsun